2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
خدا حفظش کنه برات ولی کمکی شیر خشک بده مقویه واسه بچه عزیزم وزنش موقع تولد و وزن یکماهگیش رو میگی؟

دکترش میگه هیچی به اندازه شیر مادر اوکی و مقوی نی براش ولی من در کل اگه اون حالت بهش دست بده میدم یه شیشه رو بهش دلم نمیاد یک ثانیه هم اذیت باشه.

طبق وزن گیریش دکترش میگه شیر خودت خوبه براش ولی هر چقدر من میگم گاهی بد قلقی داره و شیر میدم آروم میشه میگه اون ربطی به شیر خشک نداره علت دیگه ای داره که باید بفهمی از چیه والا دیگه موندم چی بگم هی هم میترسوننم که دیگه سینتو نمیگیره اگه بدی منم حقیقت وابسته شدم به شیر سینه دادن بهش و اصلا دلم نمیخواد این حس قطع بشه 💕

راستی وزن الان نی نی شما چقد شده

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
بنظرم حداقلش ۳۲۰۰ میشه نگران وزنش نباش عزیزم نی نی هفته های آخر وزن میگیره

خدا از دهنت بشنوه عزیزم خداکنه بالای ۳ کیلو بشه دنیا بیاد

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان من امروز روز اول شروع داروهاي انتقالمه ميخواستم بدونم انوكسا و آسپرين بايد بينش فاصله با ...

عزیزم چون جفتشون رقیق کننده خون هستن با فاصله باشه خب بهتره معمولا میگن آسپرین شب موقع خواب بخورین که بی حرکت هستین من آسپرینو موقع خواب همیشه میخورم انوکساهم غروب تزریق میکنم حالا شما هرساعتی خواستی فرقی نداره میتونی اصلا ظهر تزریق کنی ولی خب ساعتشو سعی کن هرروز رعایت کنی سر همون ساعت 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اره رفتم نه هماتوم داشتم نه جفت پايين واقعا نميدونم علتش چيه شايد سونوهاشون به درد نخورن

باز شما با وجود خونریزی ولکه بینی استراحتتو داشته باش حتما انشاءالله این روزا به خیر میگذره ونی نیت صحیح سلامت میاد بغلت

سلام خانمي مبارك باشه. چند سالتونه؟ و اينكه شوهرتون سالم بودن؟

سلام ۳۰..اونم می گفتن  تحرک کمه  

الان فعلا باردارم سونو قلب ندارم ببینم خدا برام چی رقم زده من خیلی سختی کشیدم  خیلی زجر کشیدم😭😭😭😭😭😭😭😭برام خیلی دعا کنید خیلی ..

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
عزیزم چون جفتشون رقیق کننده خون هستن با فاصله باشه خب بهتره معمولا میگن آسپرین شب موقع خواب بخورین ک ...

مرسي عزيزم ازينكه جوابمو دادي

الان من ميتونم تزريق كنم بعد از فردا صبحا تزريق كنم بنظرتون؟

ممنون  گلم حالا استرس دارم سونو قلب بقیه چیزها  دعا کنید تو روخدا برام

استرس به خودت نده عزیزم

اون خدایی که بهت داده خودش هم حفظش میکنه و همه چی خوب پیش میره

دست راستت روی سر ما منتظر ها

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
استرس به خودت نده عزیزم اون خدایی که بهت داده خودش هم حفظش میکنه و همه چی خوب پیش میره دست راستت ر ...

ان شاءالله من ببینید  تمام دکترها جوابم کردن خدا داد پس فقط از خودش بخاه

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔