2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره یادمه تخمکت کم شد و ای یو ای شدی خدارو هزار مرتبه شکر.معجزه خدا 

ای یو ای منفی شد ..برام دعا کنید هنوز سونو قلب نرفتم از ته دل دعام  کنید 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
عزیزم به من اینقدر آنتی بیوتیک و دارو زدن که فک نکنم شیر خودم هیچ خاصیتی براش داشت شیر دادن من بهش ب ...

سلام عزیزم خدا نی نی قشنگتو حفظ کنه ،شیر مادر خیلی مهمه هیچوقت شیر خشک جایگزین شیر مادر نکنید تا جا داره تا میتونید تلاش کنید که شیر خودتونو بخوره یکی از دوستام وقتی بچش بدنیا امد شیرش خیلی کم بود خودشم سهل انگاری کرد هیچ دکتری نرفت و تلاشی نکرد گفت بیخیال شیر خشک بخوره بچه انواع دلپیجه رو پشت سر میزاشت به کنار ،،الان نزدیک سه سالشه نمیتونه الهی فداش شم حتی نمیتونه رو پاهاش وایسته  دکتر گفته نرمی استخوان داره گفتش هم بخاطر شیر مادر بوده نخورده و هم بخاطر کمبود ویتامین دی توی بارداری ،

الهی همه اتفاق های بد از همه و شما بدور باشه  

البته بعضی ها شیر خشک خوردن خداروشکر خیلی هم خوب و سالم بودن 

فقط جهت راهنمایی گفتم البته که شما بهتر میدونید 🌺

آخه میگن شیر خشک بدی بعد دیگه شیر خودتو نمیخوره سر این میگن نده چی بگم والا من فقط شاید در روز یکبار ...

آنا جون چون میک زدن شیشه راحتتره اینطور میگن. کم کم شیر سینه رو نمیگیره. ولی بعضی ها هر دو رو میگیرن راحت خواهرزاده های من شیشه نمی گرفتن. اخر هیدروکسی و انوکسا رو تا کی ادامه دادی؟

خدایا شکرت
سلام دوستان من امروز روز اول شروع داروهاي انتقالمه ميخواستم بدونم انوكسا و آسپرين بايد بينش فاصله با ...

من اوایل یکی ۱۲ طهر یکی ۹ شب میزدم ولی امگا که شروع کردم یکی ۵ عروب یکی ۱۰ و نیم شب میخورم

خدایا شکرت
آخه میگن شیر خشک بدی بعد دیگه شیر خودتو نمیخوره سر این میگن نده چی بگم والا من فقط شاید در روز یکبار ...

عزیزم شیردوش برقی بگیر شیرت رو هر روز بدوش، هم تو یخچال چند روز میمونه هم تو فریزر تا یکسال میمونه

هروقت دیدی بد قلقی میکنه شیر رو از یخچال بیار یک کم گرم کن و با شیشه بهش بده

شیردوش باعث میشه شیرت هم بیشتر بشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
اصولا میگن ۵ روز، روزی دو تا پروژسترون بخوری بعد پریود میشی ولی باید ببینیم نظر دکترت چیه

امروز از پریودی پاک شدم بخورم دوباره پریود بشم؟

مامان سوفی جواب سونو میتونی واسم بخونی؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍