2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم خوبی؟ چه خوب شد اومدی کارت داشتم  سارا جان شما آخرین سونویی که دادی چندهفته بودی و ...

سلام عزیزم قربونت من هر روز معمولا ی سر میزنم اگه سوالی داشتی بپرس حتما جواب میدم

آخرین سونو ۳۵ هفته دادم‌ ۲۷۰۰ 

۳۷ هفته دنیا اومد ۳۱۰۰

شما کی سونو رفتی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شیر نداشتم اول نمیومد بچمم ادرار و مدفوع نداشت زردی هم داشت شیرخشک دادم که ادرار کنه دیگه شیر خودمو ...

خوب سارا جون چرا اصرار نداشتی شیرتو بخوره البته اگه دوست داشتی ج بده عزیزم میپرسم چون خیلی دکترا و بهداشت اصرار به دادن شیر خودمون دارن و من که شاید در روز فقط بعضی وقتا مجبور بشم یه شیشه شیر خشک اونم شصت واحد بهش بدم یکدم بهم میگن نباید بدی و فقط شیر خودت و توصیه اکید دارن به شیر خودم.

اولش منم به خاطر یه کوچولو زردی که تو صورتش معلوم بود شیر خشک دادم که کمک کنه زودتر تموم بشه ولی شیر خودمو اصلا براش قطع نکردم. بهداشت میگفت نودو نه درصد بچه های شیر خشکی آلرژی دار میشن یا زودتر مریض میشن سر همین اصرار دارن .

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
شیر نداشتم اول نمیومد بچمم ادرار و مدفوع نداشت زردی هم داشت شیرخشک دادم که ادرار کنه دیگه شیر خودمو ...

منم اولش خیلی شیرم کم بود و اذیت میشدم سر شیر دادن ولی رفته رفته خیلی بهتر شد خیلی سخت بود اولاش خدایی کلی درد میکشیدم زخم شد ولی خوب خیلی تلاش کردم تا شیرمو بخوره  از طرفی هم لجم میگرفت دکترا کمک نمیکردن برای دادن شیر خشک و سوال میکردم جواب نمیدادن و میگفتن فقط شیر خودت.

ولی سارا جون الان که شیر خودمو میخوره حس خیلی خوبی دارم یبار صبح دلش درد میکرد سینمو نمیگرفت بعد من فکر کرده بودم دیگه میخواد سینه نگیره نمیدونستم دلشه وای نمیدونی چقدر داشتم غصه میخوردم سینه دادن یه حسی ایجاد میکنه که عجیب برام قشنگه🥰

ولی واقعا بنظرم آدم شیر خشکم بده هیچ بدی نداره بچه داداشم شیر خشکی بود و اصلا خداروشکر آلرژی اینا هم نداره حسابی هم تپل مپله البته الانم ماشالله بزرگ شده تپلیه 🤩

سلام عزیزم قربونت من هر روز معمولا ی سر میزنم اگه سوالی داشتی بپرس حتما جواب میدم آخرین سونو ۳۵ هفت ...

من هفته پیش یکشنبه رفتم سونو ۳۲ هفته و۶ روز بودم که ۲ کیلو بود وزنش ۱ تا ۵ خردادم زایمانمه که میشم همون ۳۸ هفته بنظرت تا اون موقع چقدر اضافه میشه وزنش؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
چشم حتما دعاگوی همه هستم به شرط لیاقت عزیزم این استرس ونگرانیت از همه چی برات بدتره وخطرناکتره  ...

اره رفتم نه هماتوم داشتم نه جفت پايين واقعا نميدونم علتش چيه شايد سونوهاشون به درد نخورن

خوب سارا جون چرا اصرار نداشتی شیرتو بخوره البته اگه دوست داشتی ج بده عزیزم میپرسم چون خیلی دکترا و ب ...

عزیزم به من اینقدر آنتی بیوتیک و دارو زدن که فک نکنم شیر خودم هیچ خاصیتی براش داشت شیر دادن من بهش بنظرم براش خوب نبود چون اول که اصلا شیر نداشتم با اون همه دارو هم که زده بودم 

نه عزیزم اصلا اینطور نیست من شیر مادر خوردم خواهرم از موقع تولد شیر خشک 

هیچ مشکلی نداره از منم خیلی قویتره😊

کمکی حتما بهش شیرخشک بده اصلا هم حرف بهداشت و اینا رو گوش نکن

من که میبرم بهداشت میگم شیر خشک میدم چیزی نمیگن اصلا

خود دکتر کودکان اون شب تو بیمارستان گفت بهش شیرخشک بده 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
منم اولش خیلی شیرم کم بود و اذیت میشدم سر شیر دادن ولی رفته رفته خیلی بهتر شد خیلی سخت بود اولاش خدا ...

خدا حفظش کنه برات ولی کمکی شیر خشک بده مقویه واسه بچه

عزیزم وزنش موقع تولد و وزن یکماهگیش رو میگی؟

من هفته پیش یکشنبه رفتم سونو ۳۲ هفته و۶ روز بودم که ۲ کیلو بود وزنش ۱ تا ۵ خردادم زایمانمه که میشم ه ...

بنظرم حداقلش ۳۲۰۰ میشه نگران وزنش نباش عزیزم نی نی هفته های آخر وزن میگیره

خدا حفظش کنه برات ولی کمکی شیر خشک بده مقویه واسه بچه عزیزم وزنش موقع تولد و وزن یکماهگیش رو میگی؟

آخه میگن شیر خشک بدی بعد دیگه شیر خودتو نمیخوره سر این میگن نده چی بگم والا من فقط شاید در روز یکبار بشه که مجبور شم شیر خشک بدم بهش وگرنه الان دیگه شیر خودم خوب شده. 

وزن موقع تولد سه کیلو دویستو چهل یکماهگیش فرداست ولی بیست روزگیش بردم دکتر هفتصد گرم خداروشکر اصافه کرده بود.