2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
اینجا کسی پی آر پی تخمدان قبل پانکچر نکرده ؟ چرا هیشکی جواب نمیده 😔

من اطلاع دفیقی در مورد پی ار پی تخمدان ندارم به خاطر همین جوابی نداشتم بدم نمیدونم در پس ذهنم نمیدونم جایی شنیدم یا خوندم روز پانکچر انجام داده بودن .اصلا مطمین نیستم پی ار پی رحم رو میدونم که یکی دو روز قبل از انتقال انجام میدن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزيز ببخشيد يه سوال اورژانسي داشتم كسي بوده امپول پروژسترون ٥٠بعد از ١٧هفته استفاده كرده ...

لک بینی داری عزیزم؟ 

برا چی تجویز کرده؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من اطلاع دفیقی در مورد پی ار پی تخمدان ندارم به خاطر همین جوابی نداشتم بدم نمیدونم در پس ذهنم نمیدون ...

ممنونم گلم ،منم از دکتر پرسیدم که نباید قبل تخمک کشی باشه که اثر داشته باشه ؟ گفت نه ، نمیدونم واللا چون حواسشون هیچ‌وقت جمع نیست بازم برام سواله 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام بچه ها نمیدونم منو یادتون  هست کاربری قبلی م تو امضام  اینجا چن روز خیلی سوال کرد ...

به به .چقدر عالی .خیلی خیلی مبارکتون باشه .خدا معجزه قشنگتون رو براتون حفظ کنه 😍😍😍😍😍 ان شاالله بقیه بارداری رو هم به خوبی بگذرونید .بله یادمه رفتین برای iui

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
لک بینی داری عزیزم؟  برا چی تجویز کرده؟

عزيزم خونريزي داشتم در حد پريودي برام پرلوتون داد ٢تا و بعد روزي دوتا شياف پروژسترون ٤٠٠با سه تا دوفاستون خونريزي قرمز قطع شد ولي الان لكه سياه خيلي زياد ميبينم حتي ميريزه تو كاسه دسشويي ميخوام ببينم اگه ميشه اونو خودم بگيرم بزنم چون به دكتر خودم دسترسي ندارم فقط تونستم برم زايشگاه شهركون 

ممنون گلم اینجا کلی پیام میزاشتم سوال میکردم دیگه آخری ها کسی جوابم نمی داد   چون کسی نداشتم ...

مبارک باشه عزیزم ، خدا رو شکر ،انشالله قسمت همه منتظرا بشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
به به .چقدر عالی .خیلی خیلی مبارکتون باشه .خدا معجزه قشنگتون رو براتون حفظ کنه 😍😍😍😍😍 ان شاالله ...

ممنون گلم منفی شد خیلی دلم گرفته بود..تپ اوج ناامیدی  ک دکترها جوابم کرده بودن خدا برام  معجزه کرد

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
دکتر گفت همون موقع پانکچر انجام میدیم ، به نظرت نباید زودتر انجام بشه تا تاثیر داشته باشه یا فرقی نم ...

سلام.پی آر پی تخمدان پلاکت خون جدا می‌کنند تزریق میکنن به تخمدان.برای جوان سازی تخمدان.همون بعد پانکچر انجام میشه برای پانکچر بعدی.دوماه بهش فرصت میدن برای بعضیا جواب میده بعضیا بعدش حتی طبیعی باردار میشن.دیگه توکل بخدا

اسی من اولین ماه اقدامم بود و دوروز ا پریودیم می‌گذشت تااینکه دیشب دل درد و کمر درد پریودی گرفتم بعد سه چهار ساعت دیدم چند قطره خون صورتی خیلی روشن اومد بعد باز نیومد چیزی باز امروز صبح یکی دو قطره همونطور اومد باز‌جیزی نیومده و من همچنان هی درد میکشم

ینی حامله نیسم؟

خیلی ناراحتم فک میکردم بااولین اقدام باردار‌میشم

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟
ممنونم گلم ،منم از دکتر پرسیدم که نباید قبل تخمک کشی باشه که اثر داشته باشه ؟ گفت نه ، نمیدونم واللا ...

خواهش میکنم عزیزم .میخواین شما انجام بدین ؟دیگه در این حد حواس پرت نیستن 😁نگران نباش و به خودت استرس نده .اصلا فکرای بد نکن و با ارامش به روند درمانیت ادامه بده  ان شاالله تخمکهای تپل و مپل خواهی داشت.

سلام عزیزم مبارکت باشه ان شاء الله سالم بغلش کنی

سلام گلم ممنون سلامت باشی ان شاءالله  تمام منتظرا خدا براشون  طبابت  کنه ..من تمام دکترها  ناامیدم کرده  بودن ولی ب خدا توکل کردم  گفتم  خدا ببین آدم های ک خودت آفریدی منو ناامید  کردن خودت یه کاری کن برام

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
ممنون گلم منفی شد خیلی دلم گرفته بود..تپ اوج ناامیدی  ک دکترها جوابم کرده بودن خدا برام  م ...

و چقدر هم این معجزه دلچسب😍😍😍😍 .من همش منتظر همچین معجزه ای هستم .ان شاالله بقیه مراحل هم عالی پیش بره برات