2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
اخه اينسري من سر خود مولتي رو گرفتم براي همون گفتم يوقت بدتر نكنم اوضاع رو ان شالله به زودي خبر بار ...

قربونت برم ممنون دوست گلم 

منم ویتامینارو سر خود گرفتم ،دکترا که به فکر نیستن ،ویتامینای تو‌چیا هستن ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم سعی کن آرامشتو بیشتر کنی پیاده روی داشته باش صبح ها لباس راحت وخنک بپوش به خودت برس آرایشگاه ب ...

ممنون گلم پیاده روی دارم تقریبا سه بار در هفته سعیمو میکنم اما سخته یکم خیلی سخته از دیروز آبغوره گرفتم فقط دیروز رفتم دکتر غدد جواب آزمایش و بردم فعلا دارو رو هر روز نوشته بخورم همینکه داروی تیروئید و میخوری دیگه افتاد به جون آدم و نمیشه قطعش کرد هورمونا معتاد میشن به استفاده از دارو 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاءالله عزیزم با دعای دوستان گلم

انشاالله انشاالله انشاالله

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ممنون گلم پیاده روی دارم تقریبا سه بار در هفته سعیمو میکنم اما سخته یکم خیلی سخته از دیروز آبغوره گر ...

یه وقتایی برای رسیدن به آرزوهامون وخواسته هامون باید خیلی تلاش کنیم خیلی بیشتر ازخیلی هرکدوممون یه کتاب تجربه وخاطره وسختی داریم ولی فقط به یه چیز دلبستیم اونم امید.  منم خیلی زنین خوردم خیلی دلم سوزوندن ولی اوج خستگیم همیشه بلند میشم به لطف خدا چون تنها درمون دلمون نگران دارو ها نباش دوستم مشکل تیروئید داره دارو همیشه مصرف میکنه الانم دوتا دختر داره..ما به امیدخدا میتونیم  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
ماما گفت  امپول انوکساپارین باید بزنم کسی میدونه کلا چند تا لازم دارم و قیمتش چنده؟

عزیزم این ماه با بیمه دونه ایی ۳۶تومن هست روزی ۱دونه معمولا تزریق میشه و‌اکثرا تا پایان بارداری هست مگر دکتر صلاح بدونه زودتر قطع کنه ولی من هرکی رو‌دیدم حداقل نتا ماه هفت رو داشته.اما با این داستان های آزاد سازی ارز مثل اینکه گرون تر شده

سلام دوستان من بعد از عمل پانکچر نفخ شدید گرفتم 5 ماه از عملم میگذره هنوز خوب نشدم کسی میدونه چطور م ...

عزیزم قاعدتا باید تا ماه بعدش رفع میشد، به نظرم یه دکتر برو، از پانکچر نمیتونه باشه شاید روده هات یکمی باکتری نفخ زا داشته باشه که با دارو سریع رفع میشه گلم.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان من بعد از عمل پانکچر نفخ شدید گرفتم 5 ماه از عملم میگذره هنوز خوب نشدم کسی میدونه چطور م ...

داروهای گیاهی هم می‌تونه موثر باشه، دمنوش نعناع و بومادران بهمراه یکم نبات بعد هر وعده غذایی به دفع نفخ کمک میکنه

سلام بچه ها خوب هستین؟ این ازمایش منه .من شهریور ۱۳۹۹همین ازمایشا رو دادم ک متوجه شدم ذخیره تخمدانم ...

عزیزم انگاری ذخیره تخمدانت بهتر شده، ریچک که نوشته یعنی دوبار بررسی شده داخل خود آزمایشگاه، نه اینکه شما دوباره آزمایش بدی نگران نباش عزیزم

دخترا اگه در توانتون هست امشب هر کدوم ده تا سوره مبارکه قدر و بخونیم به نیت حاجت روایی همه مون 

یه وقتایی برای رسیدن به آرزوهامون وخواسته هامون باید خیلی تلاش کنیم خیلی بیشتر ازخیلی هرکدوممون یه ک ...

به امید خدا

ماما گفت  امپول انوکساپارین باید بزنم کسی میدونه کلا چند تا لازم دارم و قیمتش چنده؟

عزیزم به من فعلا ۳۰ تا داده پریروز گرفتم، آزاد دونه ای ۸۰، با بیمه تامین اجتماعی ۲۵ تومن.

عزیزم به من فعلا ۳۰ تا داده پریروز گرفتم، آزاد دونه ای ۸۰، با بیمه تامین اجتماعی ۲۵ تومن.

عزیزم شروع کردی درمانتو انشاالله که به زودی جواب مثبت بگیری و خدا آرزوتو برآورده کنه.😍😍😍😍

دخترا من میتونم با وجود این خارش ها بعد از پریودی برم عکس رنگی ؟؟

سلام به روی ماهت عزیزدلم فدات بشم چشم لایق باشم حتما حتما❤️❤️😘😘😘

فسقلیا چطورن چیکا انشاالله که بسلامتی بزرگ بشن