2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
وای فدات شم که جواب دادی 😍😍 من از این دست این دکترم آخر سر دق میکنم 😐😆

دوست منم دوقلو داشت .بعد زایمان زود راس گرفت .همون هفته های سی و یک اینا بود به دنیا اومدن.جفت بچه ها زیر یک کیلو بودن.بهش سخت گذشت ولی خدارو شکر موندن. 

😉

خانما من از اونجایی که به دعای دسته جمعی و دعا در حق دیگران عقیده دارم.

اونایی که اقدامی هستن و منتظرن تا دامنشون سبز بشه این متن منو لایک کنن که من اسم تک تکتون رو توی دعاهام بیارم.اگه قابل باشم.

😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی آمین انشاالله عزيزم، میشه بگید دکترتون کی هست 

من دکتر شیوا ولی هم سیکل قبلی هم این سری شروع سیکلم با دکتر شیما محیطی بوده چون دکتر خودم فقط سشنبه و چهارشنبه هست تو مرکز الهی خودتونم مثبت بشید

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
خانما من از اونجایی که به دعای دسته جمعی و دعا در حق دیگران عقیده دارم. اونایی که اقدامی هستن و منت ...

عزیزم اسمم فاطمه هستش منم جزء منتظرا دعام کن همسرمم دعا کن از دیشب باز درد سینه ش شروع شده دکترا هم نمیتونن از چیه من که فکر کنم از اعصابه😔😔دیروز میگه اونقد تو فکر بود انگشتش رفته زیر پایه زیگزال بریده دعا کن مشکلات همه حل بشه بعضی وقتا آدم خسته میشه درمونده میشه 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

انشاالله بحق این شب‌های عزیز همه دعاهاشون قبول باشه همه حاجت بگیرن همه به آرزوهاشون برسن دیگه غمی تو دل هیشکی نباشه دیگه دلی نگرفته باشه خدا کمک همه مون باشه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلامت باشی.دکترم مصطفاییه.من میخوام یبارباهمسرم ببرم بیرون بزنم یادبگیریم خودمون بزنیم.آخه یکی دوتان ...

انشالله به سلامتی عزیزم مثبت بشی اره زیاده من دفعه پیش اسلا از خونه بیرون نرفتم هم از ترس کرونا هم میترسیدم حرکتی کنم مثبت نشم یا وقتی هم مثبت شدم سقط بشه برا همین امپولامم یه خانم میومد خونه برام میزد ولی کاملا اشتباه کردم فعالیتم رو صفر کردم این سری میخوام حداقل به خاطر آمپولامم که شده هر روز برم بیرون یه ربع بیست دقیقه پیاده روی کنم خونرسانی رحمم بهترباشه چون میگن استرادیول خودش غلظت خون رو بالا میبره من سری قبل روزی چهارتا میخوردم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

سلام دوستای گلم ممنون میشم این ازمایش و‌نگاه کنید کسی بلده. راهنمایی کنه خوبه یا نه؟؟ سری قبل آز دادم آنزیم های کبدم بالا بود گفت باید تکرار کنی یه چندتا دیگه هم نوشت اونارو نمیدونم چیه 

سلام دوستای گلم ممنون میشم این ازمایش و‌نگاه کنید کسی بلده. راهنمایی کنه خوبه یا نه؟؟ سری قبل آز داد ...

سلام نیکاد خوبی جونم شرمنده من سر در نمیارم اما یه سوال داشتم میگم من اگه دوباره بخوام درمان و شروع کنم باید باز آزمایشات ایمنی و بدم چون وای دوسال پیش هستش آزمایشاتم؟؟

سلام دوستای گلم ممنون میشم این ازمایش و‌نگاه کنید کسی بلده. راهنمایی کنه خوبه یا نه؟؟ سری قبل آز داد ...

سلام گلم آنزیم کبدتون پایین هستش به نظرم مشکلی نیست.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام گلم حالت چطوره؟

سلام عزیزم شکر خدا اما قارچ گرفتم شدید خارش پدرمو در آورده فعلا پماد و شیاف استفاده میکنم با ژل شستشو از یه طرفم این روزا حالم گرفته اما باز شکر خدا 

شما در چه حالی