2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست
سلام مامانی خوبی  گل پسری خوبه ؟ دکترت به شما امپول بتامتازون داده بود  به من 6 تا داده ...

سلام عزیزم قربونت ما خوبیم شما خوبی با دخملی؟؟

نه به من نداده نمیدونم بده یا نه . واقعیت اطلاعی ندارم روتینش چندروز هست دکتر با دکترم فرق داره حتما از خودش بپرس خیالت راحتتره اینجوری

آره عزیزم بعدزایمان دیگه اوکی میشه نه فدات چندروز دیگه دوباره میرم پیش دکتر احتمالادیگه تاریخ بهم‌ب ...

منم نه هنوز عزیزم حالا فردا میخام برم پیش دکترم ببینم چی میگه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم اصلا نباید باهم خورده بشه باهم تداخل دارن باید قرصهایی که میخوریم بدون dha و امگا ۳ باشه ما ...

باشه عزیزم چشم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اره عزیزم در واقع ۳۳ هفته ای. وزنش خوب بوده توی رنج نرماله فسقلیت.انشاله این یه ماه اخر و بسلامت بگذ ...

منم لحظه شماری میکنم فقط انشاءالله به حق این شبا قسمت همه خانما وچشم انتظارا

خانمای باردار هفته ۱۸ و این همه مکمل🥵🥵 @morady ‍  @ماشالا ‍&nbs ...

آره عزیزم منم همه اینارو دارم ویتامین د۳ هم دارم اضافه با ویتامین ب۱ 

من با طرازی یه آی یو آی منفی تو ابن سینا داشتم بعد رفتم مطب ادامه دادم و میکرو و انتقال منفی تو بیما ...

ممنون عزیزم از وقتی که گذاشتی و راهنمایی که کردی

ان شاالله بهترین ها نصیبت بشه

تو ابن سینا کلا بدون سونو انجام میدن؟

مثل پروانه تکون میخوره حرکتهاشه.مبارکه.دختره؟ راستی شما یه دختر داری؟؟؟

آره عزیزم یه دختر ۱۰ساله دارم اینم به لطف و محبت خدا یه دختر هست.سر دختر اولم واقعا بی اطلاع بودم سنم کم بود و اصلا واتساپ و اینستا نبود که آدم چیزی یاد بگیره من ۸هفتکی فهمیدم باردارم غربالگری اول رو دادم و ۳۷هفتکی طبیعی به دنیا اومد.اما سر این دومی پوستم کنده شده به خدا.همش استرس همش دکتر آمپول.زودتر دلم میخواد حرکت هاش محکم بشه خیالم راحت تر.بابت دخترم میترسم دل بسته بهش همش میگم خدا من به جهنم واسه این دخترم اینو نگهداره.

اگر ۲-۳ تا باشه و قطع بشه حرکات جنین هست، چون هنوز کوچیکه مثل ضربان به نظر میاد اما اگر ادامه دار ه ...

آره همینجوریه تو روز چندبار میزنه بعد قطع میشه فقط هم وقتی خوابیدم.حرکات ریز مثل ضربان.خدا کنه همین حرکات بشه من اینقد استرس دارم هفته ایی دو بار میرم ویزیت و سونو.خیلی سعی میکنم آروم باشم اما نتونستم.واسه همین بیشتر منتظر حرکاتم که دلم گرم شه.نرم سونو میترسم سونو خطرناک باشه

امروز رفتم.دکتر سونو گفت نقطه سفیدی توی قلبش میبنم. گفت اکو حتما برو منم از استرس رفتم دکتر اکو گف ...

خوب خدارو هزار مرتبه شکر.سایز هماتومت تغیر نکرده بود؟من بعد اون هماتوم رفتم از ۳۵در ۱۸شده بود ۲۹ در ۹ اما بود.امروز میخواستم برم سونو اما همش میگم نکنه هفته ای دو بار سونو بد باشه.اما همش نگرانم هماتوم بیشتر نشده باشه اینقد تو سایتا مینویسن دور از جون همه نی نی ها باعث ایست قلبی و رشد میشه آدم رو تا مرز سکته میبرن

به نظرت به شیردهی ربط داره؟؟؟ خیلی نگرانم کرده خیلی

نمی دونم عزیزم فک نکنم نگران نباش ی دکتر برو خیالت راحت شه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم؟ چقد دکتر خوب توی سزارین مهمه؟؟؟ شانسیه؟؟؟ اینکه عملت خوب بشه یا نه؟؟

عزیزدلم قطعا دکتر مهمه ولی فک کنم بیشتر به خود آدم بستگی داشته باشه من و تخت بغلیم تو ی روز زایمان کرده بودیم‌اون اصلا درد نداشت خیلیم راحت بود حالا من از درد داشتم میمردم هی برام شیاف میاوردن یذره دردم اروم میشد 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍