2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان من ۱۰روزه زایمان کردم زیربغلم حس کردم به کم ورم کرده دست زدم دیدم یه چیز اندازه نخودکوچ ...

عزیزم شاید غدد لنفاویت ورم کرده واسه شوهر منم چند وقت پیش اینجوری شد خودش خوب شد نگران نباش عزیزم ولی محض احتیاط ی دکتر برو

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دخترا اینقد دلم گرفته خیلی از اونور تر دلم گرفته نمی‌دونم چیکارا کنم از اینورم قارچ گرفتم و عفونت کل ...

سلام عزیزم غصه نخور ان شاء الله بزودی نی نی میاد و 

غصه و غمها رو فراموش می کنی اونوقت از شادی نمیدونی چطور شکر خدا رو بجا بیاری. امیدت  به خدا باشه 

نا امید شیطونه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انصاری پور که دکتر خوبیه ، محمدزاده فهمیدم خوبه  ناامید نباش ، انشالله که این بار جواب میگیرین ...

قبلا خیییلی رسیدگی میکرد ولی جدیددا خیلی سرش شلوغه اصلا توجه نمیکنه به امید خدا همه ی منتظرها امسال از انتظار در بیان

سلام مامانی خوبی  گل پسری خوبه ؟ دکترت به شما امپول بتامتازون داده بود  به من 6 تا داده ...

سلام عزیزم. بله دو روز متوالی.... 

برا من تو هر دو بارداریم همین مدلی بود. ۳ تا تو یه سرنگ به فاصله 24 ساعت. فقط اگه تحرک کم شد نترسیا طبیعیه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان جان 😍 میشه در مورد سهیلا انصاری پور بهم اطلاعات بدین؟ بین بیتک طرازی و سهیلا انصاری پ ...

من با طرازی یه آی یو آی منفی تو ابن سینا داشتم بعد رفتم مطب ادامه دادم و میکرو و انتقال منفی تو بیمارستان محب داشتم.

بهم گفت اگه روز پانکچر ابن سینا نباشه نمیاد و فرستادم محب. من دیگه باهاش ادامه نمیدم به چند دلیل...

آندومتریوز خفیف دارم و نباید جنین فرش انتقال میداد.سه تا جنین بلاست گرید A از دست رفت.

آگاهی من براش خوشایند نبود و اگر سوالی داشتم یا درخواست آزمایشی داشتم با لحن مناسب پاسخ نمیداد.

انتقال بدون سونو انجام میدن.

سلام به روی ماهتون دوستای گلم.... 

چقدر خوشحال شدم تو این یکی دو صفحه در مورد تایم زایمان پست دیدم..... 

امیدوارم اینجا پر از این خبرای خوشگل بشه و همه برن تو شمارش معکوس زایمانشون و به سلامتی دردونه هاشونو بغل کنن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی کلا امگا ۳ نخوریم؟ منم آسپرین انوکسا دارم تا الانم نمیدونستم باهم میخوردم امگا وآسپرینو🤦🏻‍♀️ ...

نه عزیزم اصلا نباید باهم خورده بشه باهم تداخل دارن باید قرصهایی که میخوریم بدون dha و امگا ۳ باشه ماهی بخوری هفته ایی ۱،۲ بار و گردو و زیتون همراه غذا تامین میشه نخور از الان دیگه 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
خواهری من باد گرم سشوار میگیرم خوبه یا بده؟؟؟ بعد یخ میترسم بذارم تو جوشونده آویشن خوبه بشینم

نه گلم باد سشوار گرم از دور بگیر فقط در حدی که خشک بشه بعدش یخ بذار داخل نایلون در حد یک دقیقه بزار روی بیکینیت، خیلی تاثیر داره روی کنترل خارش و بهبودی

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
باشه عزیزم چشم 

چشمت بی بلا عزیزم💞

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فکر کنم افسردگی گرفتم بشدت حسود شدم حامله میبینم تو فامیل حسودیم میشه بعدا خجالت میکشم از رفتارم اما ...

خیلی طبیعیه عزیزم، خودتو سرزنش نکن

هنوز به مرحله ای که من هستم نرسیدی، من جایی کسی باردار باشه یا نوزاد داشته باشه اصلا نمیرم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️