2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
عزيزممممم بازم تا همين حد هم خيلي خوبه😘 من تا همين قدر هم اسم ها يادم نميمونه شما تكون حس ميكنين؟

اره.حس میکنم.من چون تجربه دومم هست از هفته ۱۲ کممممم کمممم حس میکردم.از این هفته لگد شده.

تو چی؟

😉

شما امپول انوكساپارين دارين؟

من دوباره هماتوم داشتم و جفتم کاملا سرراهی بود

رفتم دکتر کرم نیا

صارم

پره ناتال

گفت یک ماه آسپرین نخور‌.انوکسا هر روز. و گفت هر شب شیاف و امپول پرولوتون رو هر هفته بزن.و تاکید کرد.

😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دو روزه شبا‌ وقتی دراز میکشم پهلو چپ یه چیزی مثل ضربان قلب حس میکنم همینجوری نه باید دستم رو بزار ...

مثل پروانه تکون میخوره

حرکتهاشه.مبارکه.دختره؟

راستی شما یه دختر داری؟؟؟

😉

من دو روزه شبا‌ وقتی دراز میکشم پهلو چپ یه چیزی مثل ضربان قلب حس میکنم همینجوری نه باید دستم رو بزار ...

اگر ۲-۳ تا باشه و قطع بشه حرکات جنین هست، چون هنوز کوچیکه مثل ضربان به نظر میاد

اما اگر ادامه دار هست ، اون ضربان قلب خودت یا ضربان جفت هست،

چون جفت هم ضربان داره ، اما ضربان قلب بچه رو اصلا بدون دستگاه نمیشه متوجه شد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام عزیزم خوبی جوجو کوچولو خوبه رفتی سونو آنومالی؟ من آهن و کلسیم و پرگتانال دارم همین

امروز رفتم.دکتر سونو گفت نقطه سفیدی توی قلبش میبنم. گفت اکو حتما برو

منم از استرس رفتم

دکتر اکو گفت مشگلی نداره 

اون نقطه هم تاندوم هست.

😉

آره عزیزم نی نیامون کمبود نداشته باشن خودمون بعدا آمپولشو میزنیم اوکی میشه دکتر شما تاریخ زایمان داد ...

آره عزیزم بعدزایمان دیگه اوکی میشه

نه فدات چندروز دیگه دوباره میرم پیش دکتر احتمالادیگه تاریخ بهم‌بده شماچی تاریخ نداده بهت؟

عزیزم این حست طبیعیه منم الان که الانه حامله میبینم یجوری میشم.اصلا انگار که اونا حامله اند و من نی ...

ممنون گلم انشاالله بارداری سالمی داشته باشی و به راحتی زایمان کنی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام دوستای خوبم از همتون خیلی خیلی ممنونم از تبریکاتون و دعای خیرتون ببخشید دیگه تک تک تشکر نکردم ک ...

عزیزم تبریک میگم انشالا خدا نی نی تو حفظ کنه،چندتا سوال دارم ممنون میشم راهنماییم کنی چون من هم گاندی جنین دارم

نه عزیزم اصلا نباید باهم خورده بشه باهم تداخل دارن باید قرصهایی که میخوریم بدون dha و امگا ۳ باشه ما ...

من روزا کلسیم میخورم و شبا اووابوست و امگازن نمی‌دونم تداخل دارن یا نه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم این حست طبیعیه منم الان که الانه حامله میبینم یجوری میشم.اصلا انگار که اونا حامله اند و من نی ...

من یه نفر رو میشناسم بچه اش بدنیا اومده ولی میگه هنوز خبر بارداری میشنوم حالم بد میشه چون میبینم چقدر راحت باردار میشن و من چه دردسرها کشیدمو چقدر غصه خوردم برای بارداری و مادر شدن

میگه مثلا میبینم ۶ ماه بعد از ازدواج باردار شدن یا راحت بعد از یکسال دومی رو باردار شدن خیلی حالم بد میشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
من یه نفر رو میشناسم بچه اش بدنیا اومده ولی میگه هنوز خبر بارداری میشنوم حالم بد میشه چون میبینم چقد ...

چقدر حسامون همه شبیه همه

عزیزم چرا باز پانکچر بشی مگه چند تا جنین داری؟   راه دور سخته من که غرب تهرانم رویان ازم ...

دکترم مشایخی هست دوبار باهاش انتقال دادم. یک بارم با دکتر مصطفایی انتقال دادم

مرسی عزیزم امیدوارم همه مون به زودی نتیجه بگیریم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اره.حس میکنم.من چون تجربه دومم هست از هفته ۱۲ کممممم کمممم حس میکردم.از این هفته لگد شده. تو چی؟

نه من هيچي حس نميكنم😪😕خيلي ناراحت اين موضوعم دوست دارم زودتر تكون هاشو بفهمم 

به سلامتي شما ني ني دومتونه ؟

من دوباره هماتوم داشتم و جفتم کاملا سرراهی بود رفتم دکتر کرم نیا صارم پره ناتال گفت یک ماه آسپری ...

به منم گفته انوكسا هر روز با اينكه مشكلي ندارم اما نميدونم دكترم چرا انقدر اصرار داره به انوكسا پارين 

عزیزم چرا باز پانکچر بشی مگه چند تا جنین داری؟   راه دور سخته من که غرب تهرانم رویان ازم ...

چرا گلم به اندازه ی ۲ تا انتقال دیگه جنین دارم ولی جنینای خوبم تموم شده

دکترم مشایخی هست دوبار باهاش انتقال دادم. یک بارم با دکتر مصطفایی انتقال دادم. برای دکتر مشایخی فقط تلفنی باید نوبت بگیری بری دکتر مصطفایی اینترنتی هم میشه راحت نوبت گرفت. 

امیدوارم همه مون به زودی نتیجه بگیریم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻