2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم به سلامتی انشالله مثبت بشی منم تو سیکل انتقالم ولی شما خیلی جلویید من ۲۰ اولین روزم بود س ...

سلام گلم من ١١ ام پريود شدم

ان شالله كه همه كسايي كه تو اين راه سخت وارد شدن دامنشون سبز بشه🙌😘

داروهاتونزچياس

من فعلا ال دي و سينافكت

با كلسيم و فوليك اسيد و امگا( خودمم ٧/٨ روزي ميشه مولتي ويتامينم در كنارش ميخورم ولي چون دكتر ننوشته احتملا پريود بشم قطعش كنم)

سري پيش اسپرينم داشتم ولي اينسري ندادن يعني اونسري اسپرينووو از قبل بانكچر خوردم همينجوري ادامه داشت تا انتقال

ولي اينسري نميدونم ميخان با استراديول شروع كنن يا فراموش كردن😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شماهم سيكل انتقالين؟

نه‌عزیزسیکل‌پانچر

من‌اول‌راهم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام گلم من ١١ ام پريود شدم ان شالله كه همه كسايي كه تو اين راه سخت وارد شدن دامنشون سبز بشه🙌 ...

منم سیکل انتقالم مثل شما با ال دی شروع کردم ال دی سیکل طولانی ۴۰ روز طول میکشه بعد پریود برات استرادیول شروع میکنن برا من تازه شروع کرده از سوم پری

سلام .دوستان عزیزی که دوران شیردهی رو پشت سر گذاشتن، یه سوال دارم. کدومتون صندلی شیردهی برای سیسمونی گرفتید؟کاربردیه؟استفاده کردید؟میشه لطفا راهنمایی کنید.

سلام دوستان نماز وروزه هاتون قبول. خانمایی که باردارید چه سونوها وازمایشایی تو بارداری انجام دادید؟ ...

هفته ۱۶ کدوم ازمایش؟

اینکا مدام قند و عفونت ادراری و دفع پروتین چک بشه خوبه.

😉

ممنون منم نگرانم یجا نوشته بود ازمایش ۱۶هفتگی ازپروتکل کشوری حذف شده میگم شاید براهمین ننوشته یا شای ...

اکوی قلب مال اونایی کا سوابق خوبی توی بارداری های قبلی نداشتن.

😉

سلام من طبق سونو۸ هفته و سه روزمه چند روز پیش لکه بنی داشتم که خدارو شکر قطع شد الان هی استرس دارم ا ...

سلام.واقعا تو منی یا من توام  منم همونجورم.من از اول لک نداشتم ولی هفته قبل داشتم و تموم شد.

پروانه جان تماس هم گرفتم گفتن باید تا آخرین بسته مصرف بشه حتی گفتم قرص نما گفت شما بخور و روز 19 ارد ...

اون قرص نما ها رو‌ روی بسته نوشته اول باید‌بخوریم‌ شما آخر میخوری ایرادی نداره ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ساعت ۳ لک دیدم ساعت ۵ یکم خون اومد حالا به نظرت فردا رو روز اول حساب کنم؟ اگه شدید هم بشه بازم فردا ...

رویان به ما میگفت فردا روز اول میشه زنگ بزن از منشی دکترت بپرس. اخه میخوان ریزش کامل انجام بشه رحم نازک و یدست بشه تا قرص ها شروع بشه

خدایا شکرت