2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
عزیزم من کیستم اندومتریوز بود تو تخمدان چپم که ۱۰ سانت بود و انتقال دادم کیستمو موقع زایمان برداشتم ...

قبل انتقال چیکار کردی؟به من فقط یه دونه امپول دیفرلین داد مال من ۲ سانت تو رو خدا هر کار کردی به منم بگو‌ انجام بدم چی لازمه بگم دکتر برام بنویسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوووبين؟نماز و روزه هاتون قبول باااشه😍 من تو سيكل انتقال هستم سيكلم لانگ بوده امروز ال ديم تم ...

سلام عزیزم به سلامتی انشالله مثبت بشی منم تو سیکل انتقالم ولی شما خیلی جلویید من ۲۰ اولین روزم بود سیکلمم بلنده 

نه عزیزم اون ۲۱تارو بخور اون هفت تا سفیدو نخور منم تو سیکلم بهم میداد نمیخوردم 

سلام مجدد پروانه جان تو دستورات من نوشته باید بسته قرص جلوگیری تمام بشه الانم داشتم با تاریخ چک میکردم عملا روزی که میرم برای سونو داپلر تمام شد‌ و گفتن روز 15 تزریق آمپول بوس لین بدون توجه به اینکه پریود شدم یا نشدم برم برای سونو 

نه عزیزم اون ۲۱تارو بخور اون هفت تا سفیدو نخور منم تو سیکلم بهم میداد نمیخوردم 

پروانه جان تماس هم گرفتم گفتن باید تا آخرین بسته مصرف بشه حتی گفتم قرص نما گفت شما بخور و روز 19 اردیبهشت بیا برای سونو من رویان میرم البته 

سلام دوستان نماز وروزه هاتون قبول.

خانمایی که باردارید چه سونوها وازمایشایی تو بارداری انجام دادید؟

من سونوی ان تی و ازمایشش را انجام دادم برای  ۱۸هفته هم انومالی نوشت.دکترم اکوی قلب وازمایشی که تو اینترنت دیدم هفته ۱۶ انجام‌میدن را برام ننوشته.شماه انجام دادین؟براهمه لازمه؟

یا رب العالمین
سلام دوستان نماز وروزه هاتون قبول. خانمایی که باردارید چه سونوها وازمایشایی تو بارداری انجام دادید؟ ...

سلام عزیزم صبحت بخیر آزمایش غربالگری دوم که هفته ۱۶ میرن یه سری دکترا میفرستن یه سریا میگن لازم نیست اکوی قلبم همینطوره دقیقا اگه میخای انجام بدی به دکترت خودت بگو بنویسه 

اعتقاد بعضی دکترا بر اینه که وقتی آزمایش وسونوی ان تی مشکلی نداشته باشه آزمایش ۱۶ هفته لزومی نداره انجام بدی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم صبحت بخیر آزمایش غربالگری دوم که هفته ۱۶ میرن یه سری دکترا میفرستن یه سریا میگن لازم نیست ...

ممنون.من ان تی خوب بود.بنظرشما برم یانه؟نوبت ویزیتم ۲هفته دیگه هست الان ۱۶هفته و۳روز هستم.یعنی این چندروزفقط میتونم انجام بدم؟اگه لازمه برم یه دکتر زنان دیکه بنویسه برام

یا رب العالمین
سلام دوستان نماز وروزه هاتون قبول. خانمایی که باردارید چه سونوها وازمایشایی تو بارداری انجام دادید؟ ...

منم مثل شما دکتر گفت ان تی اوکی بوده فقط ۱۸هفتگی سونو آنومالی و اکو قلب نوشت.ایشالا که تو هر دو نی نی تون صحیح و سلامت باشه

ممنون.من ان تی خوب بود.بنظرشما برم یانه؟نوبت ویزیتم ۲هفته دیگه هست الان ۱۶هفته و۳روز هستم.یعنی این چ ...

خداروشکر خوب بوده نه عزیزم لازم نیست خیلیا انجام نمیدن حالا بچه ها میان بهت میگن خیلیاشون انجام ندادن 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام‌گلم نه فعلا  تو چیکارا کردی ؟

قربونت

چراپس؟

من‌ماه‌بعدتخمک‌کشی‌دارن.

سیکلم‌لانگ‌هست.دارم‌ال‌دی‌میخورم‌بابسرلین‌بایدبزنم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
منم مثل شما دکتر گفت ان تی اوکی بوده فقط ۱۸هفتگی سونو آنومالی و اکو قلب نوشت.ایشالا که تو هر دو نی ن ...

ممنون منم نگرانم یجا نوشته بود ازمایش ۱۶هفتگی ازپروتکل کشوری حذف شده میگم شاید براهمین ننوشته یا شاید یادش رفته.اگه براهمه لازم نیس خوب طوری نیس.اکوی قلب هم ننوشته.نمیدونید براکیا مینویسن؟

یا رب العالمین
پروانه جان تماس هم گرفتم گفتن باید تا آخرین بسته مصرف بشه حتی گفتم قرص نما گفت شما بخور و روز 19 ارد ...

حرف‌پروانه‌جون‌درسته

اون‌۷تاقرص‌نما‌براتینکه‌بدونی‌۷روز‌ازقرص‌های‌اصلی‌گذشته

بیشتربرااونایی‌که‌باقرص‌جلوگیری‌میکنن

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام مجدد پروانه جان تو دستورات من نوشته باید بسته قرص جلوگیری تمام بشه الانم داشتم با تاریخ چک میکر ...

برامنم‌همونه.من‌۱۵اردبیبهشت‌بایدبرم.