2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
میشه توضیح بدی سیکلتو  ببخشید خیلی سوال میکنم با سریای قبل سیکلم فرق داره رفتم اول تا سوم پری ...

من چون ضخامتم  کم بود روزی سه تا استرادیول داده و روزی دوتا دوفاستون تا ده روز قطع کنم پریود بشم از روز دوم پری روزی 4 تا استرادیول روز دوازده برم سونو 

پردنیزولون هفته اول نصف یک روز در میون هفته دوم نصف هر روز و از هفته سوم هر روز یه دونه بعد از صبحانه 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
با اینکه اینارو داشتی دلیل منفی شدنت چی بود؟ چند تا سروم داشتی؟ مشکل ایمنی داری؟  ببخشید انقدر ...

عزیزم من منفی نشدم باردار شدم ولی تو غربالگری جنینم مشکل داشت سقط کردم 

سه تا سرم داشتم بله مشکل ایمنی دارم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدارو هزار مرتبه شکر که خوبید عزیزم وزن نی نیت چند بود؟ اتفاقا دکتر منم یه سونو نوشت ولی هنوز نرفتم ...

گفته ۳۹ هفته و یک روز سزارین میکنه. تو ۳۱ هفته وزنش حدود یک و هفتصد بود.انشاله این چند وقت هم بسلامت تموم بشه.

عزیزم من منفی نشدم باردار شدم ولی تو غربالگری جنینم مشکل داشت سقط کردم  سه تا سرم داشتم بله مش ...

اخه متاسفم منم بار سوم انتقال میدم خدا خودش کمکم کنه اینسری دیگه جنین ندارم دکتر عارفی گفت من همه تلاشمو میکنم برات امروز بهم هیدرورکسی هم داد پرندیزولون هم که داشتم سروم هم که گفته ۳ تا

ر استی پروانه جان برام ال دی هم نوشته گفته از پریود بعدی شروع‌کنم بخورم گفتم برای چیه ،گفت تخمدانارو ...

منم ال دی داشتم گفتن از روز سوم روزی یک عدد وقتی ال دی شروع میکنن یعنی وارد سیکل طولانی میشی ۴۰ روزه من الان روز ۲۴ هستم 

آره عزیزم همسرم هم‌ضعیفه ، نمیدونم‌دیگه واللا سپردم‌به خدا ،به قول همون‌متنی که آنا صفحه اول تاپیک‌گ ...

ان شاالله که همه چیز خوب پیش میره نگران نباش  😍 خدا بلاخره دلتون رو  هم شاد میکنه و نتیجه زحمات و تلاشهاتون رو میده 😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
[QUOTE=233531185]آره یادمه بهتون گفتم که مصرف کنین شما گفتین از دکتر بپرسم بعدا مصرف میکنم [/QU ...

بله منم بدون ازمایش خوردم.ازمامای دکتر فقط پزسیدم روزی چقدر بخورم.دو دوره مصرف کردم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ممنون گلم خدا خیرت بده گفتی  برا من یک بسته است ولی تعدادش زیاده ۲۸ تاست

خواهش میکنم .۷ تا دونه قرص سفید رنگ دارونما هستن خوردن یا نخوردنش تاثیری نداره 

بچه ها از دعاهای همتون ممنونم. از لطف و محبتی که خواهرانه کنارم داشتین نهایت تشکر رو دارم. متاسفانه ...

@alaae عزیزم پیامت دیدم خیلی ناراحت شدم یادمنفی شدن خودم افتادم خدابه دلت صبربده گلم ماازحکمت خدابیخبریم ولی خداهوای بنده‌هاش داره مطمئن باش بنظرمن فعلا استراحت کن تاازنظرروحی وجسمی ریکاوری بشی بعد دوباره. شروع کن خداپشت وپناهت باشه فدات بشم

😍😍با فکر کردن بهش حس استرس وخوشحالی باهم دارم هیوا جان شما اون سونویی که توش وزن نی نی رو با اندا ...

دور شکم و اینا برا انومالی نیس؟ من  ۲۸ ۲۹ هفته رفتم سونوی وزن اونجا دوباره همه چی و چک کرد گفت خداروشکر نرمال

سلام گلم دکتر فریبا رضایی 

سلام عزیزم انشالله که خودتون و نی نی حالتون خوب باشه 

ببخشید توی یه پست گفتید که یه کرم برای جای بخیه ها استفاده کردید که میشه بپرسم اسمش چی بود ؟

و اینکه برا ترک های بارداری هم چیزی استفاده کردید که نتیجه بگیرید ؟

ممنون میشم هر وقت پستم رو دیدید جواب بدید عزیزم 🌺

گفته ۳۹ هفته و یک روز سزارین میکنه. تو ۳۱ هفته وزنش حدود یک و هفتصد بود.انشاله این چند وقت هم بسلامت ...

ای جون دلم انشاءالله بسلامتی عزیزدلم 

زهرا جون تو نسخه ای که دکتر فرستاد برا سونوی وزن وتاریخ زایمانت چی نوشته بود دکتر؟

دکتر من برام نوشته سونوی سلامت جنین این همینه؟ یعنی منم برم وزن واینارو میگه؟

برا شما دور شکمم گفتن؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍