2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سیکل انتقال شروع کردی روزه هم میگیری؟ میخوام پریود شدم سیکل انتقال رو شروع کنم ولی میخوام روزه امو ب ...

نه عزیزم روزه نمیگیرم چون استرادیول و دوفاستون میخورم باید زیاد اب بخورم و تحرک داشته باشم چون باعث لخته خون میشه 

حدودا روزی بیست تا قرص دارم میخورم نمیشه روزه گرفت 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیم ساعت تا 45 دقیقه پیاده روی سریع و دو

سلام عزیزم خوبی؟ به سلامتی وارد سیکل انتقال شدی؟ انشاءالله به حق این ماه عزیز اینبار صاحب یه فرزند سالم و صالح شی و دلت شاد شه، چقدر دلم برای تو و بچه های این جا تنگ شده بود، امشب داشتم پیامای گروه رو می خوندم و از ته دل از خدا خواستم تو و دوستای گلم حاجت روا شید🙏❤❤❤

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
نه عزیزم دیر پریود نمیشی شما اون ۲۱ ا رنگیرو بخور سفیدا دارونمان من هیچ وقت نمیخورم معمولان من بعد ا ...

سلام پروانه جان شبت بخیر من از 24 ام ال دی رو شروع کردم اون قرص نماها و سفیدارو هم بخورم یا نمیخواد؟ ممنون میشم راهنماییم کنید، تو سیکل انتقال سیکلم لانگ

قبلا ازمايش تيروييد داده بودم اوكى بود حالا هم نميدونم چى شد ايندفعه اندومترم ضخيم شده با اينكه همي ...

سلام عزيزم به این میگن سیکل لانگ استاندارد جهانی میگن همینه تا رحم و آندومتر کاملا اوکی بشه 

ندا جون شما اندومتریوز داشتی؟؟؟ من ۱۰ فروردین امپول دیفرلین زدم این ماهم فقط ۲ روز پریود شدم امروز ک ...

عزیزم من کیستم اندومتریوز بود تو تخمدان چپم که ۱۰ سانت بود و انتقال دادم کیستمو موقع زایمان برداشتم عزیزم امپول کیستتو غیرفعال میکنه که مانع لانه گزینی نشه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عزیزم من دکترم خودش سونو میکنه.چیز خاصی نگف از دور شکم و اینا.فقط بررسی کرد و وزنش و نوشت و تاریخ زا ...

حالا این هفته میرم انشاءالله همه چی خوب باشه خیلی خوبه که خود دکترت سونو میکنه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام پروانه جان شبت بخیر من از 24 ام ال دی رو شروع کردم اون قرص نماها و سفیدارو هم بخورم یا نمیخواد؟ ...

سلام عزیزدلم من اصلا اون سفیدارو نمیخورم به نظرم شمام نخوور به سلامتی انشالله همه ی کسانی که وارد سیکل شدن با یه بتای تپل تاپیکو بترکونن

من وقتی وارد ۳۲ هفته شدم یدفه حرکات جنینم خیلیی کمتر از قبل شد.نمیدونم عادیه یا ن

آره عزیزم طبیعیه منم همینجوری شدم به دکترم گفتم گفت چون جاش تنگ میشه دیگه نمیتونه مثل قبل تحرک زیاد داشته باشه فقط خودشو جابه جا میکنه 

اگه یه وقتی دیدی خیلی مدت طولانی تکون نخورد فقط یه چیز شیرین بخور به پهلوی چپ دراز بکش تو یک ساعت حرکتشو بشمار باید ۴تا حرکت داشته باشه حتما 

انشاءالله که این چند هفته باقیمونده هم بسلامتی میگذره ونی نی نازت سالم میاد تو بغلت عزیزم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍