2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست
چند تا جنین شد برات من همیشه اختلافش زیاد بود به من دکتر گفت ۷ یا ۸ تا بعدش ۱۷ تا گرفتن بعضی وقتا تخ ...

واي چقد خوشحالم كردي😍

مرسي ازت عزيزم❤️

٧ تا جنين شد با گريدهاي مختلف

سلام دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید.

من ۲ سال بیشتره اقدامم ولی باردار نشدم تنبلی تخمدان و پلی کیستیک دارم تیروئید کم کار هم دارم ، همسرم هم جهش اسپرمش یه کم کمه،متفورمین لتروزول و آمپول سینال اف و hcg هم زدم ولی تاثیر نداشته دکترم رو عوض کردم این دکتر برای همسرم ازمایشdfi نوشت که ۲۲ بود گفت باید زیر ۱۵ باشه خودم هم tpo 1000 بودم دکتر گفت همسرت بره دکتر اورولوژی اگه واریکوسل نداشت با توجه به سنت که ۳۵، بیا برای ivf .

استرس ivf رو دارم یعنی وضعیت آزمایشامون خیلی بده ؟ طبیعی باردار نمیشم ؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یه سوال من الان دارو هام پرندیزولون و هیدروکسی کلروکین امپول سینافکت اسپیرین متفورمین فولیک ا ...

مگه چقدر میخوری ازشون؟ سیاه دونه پرولاکتین بالا میبره من لب مرز بودم نخوردم. کلسیم هم بخور پردنیزول استخوان درد میاره

خدایا شکرت
شما الان باردار شدی؟ مشکلت چی بود؟

من همسرم مشکل داشت ولی دوبار انتقال منفی داشتم. سری اخر ازمایش های ایمنی انعقادی دادم هیدروکسی و انوکسا ب کمپلکس و اسید فولیک ۵ استفاده کردم بار آخر خدا رو شکر باردار شدم. ان شالله شما هم با خبر بارداری بیای

خدایا شکرت
مرسی عزیزدلم  من تا الانم همیشه ۸۰ وخورده ای بودم تو این یه هفته اخیر یه دفعه رفت بالای ۹۰ و۱۰ ...

هفته های بالا بخاطر تشکیل پانکراس  جنین  رو قند خون مادر هم تاثیر میذاره. برای ما لب مرزی ها یهو میپره بالا

خدایا شکرت
عزیرم پیاده روی واسه انتقال داری؟ دکتر به منم ۴ تا استرادیول داده و پیاده روی ندارم به نظرت  ت ...

استرادیول خون غلیظ می کنه پیاده روی جلوی این کار رو میگیره حتی شده روزی نیم ساعت پیاده روی برو

خدایا شکرت

سلام بچه ها

من پريروز با تاخير٧-١٠ روز پريود شدم ديروز رفتم دكتر ك سيكل انتقال رو شروع كنه 

سونو كرد گفت ضخامت اندومترت خيلى بالاست و چون فهميد عقب انداخته بودم گفت آزمايش باردارى ندادى گفتم منفى بود

برام آزمايش باردارى نوشت😳😳😳

با اين حجم از خونريزى بازم ميگفت ممكنه با اين ضخامت باردار باشى اگر نبودى بعد داروهاتو شروع كن ك ازمايش دادم منفى بود

ازمايش تيروئيد هم نوشت ب نظرتون چرا؟؟؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

قبلا ازمايش تيروييد داده بودم اوكى بود

حالا هم نميدونم چى شد ايندفعه اندومترم ضخيم شده با اينكه هميشه تو روز١٠-١٢ خيلى عالى بوده ضخامتش

از شب پنجم بايد ال دى بخورم و از روز١٧ ال دى امپول سوپرفكت بزنم و پريود ك شدم برم واسه داروهاى انتقال

منم نميدونم چرا اينقدر داره كش مياد زمان انتقالم

ان شاالله ك خيريتى تو كار باشه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دو دوره اثر داشت ؟ برای منم دو دوره گفته ،به مدت دو ماه گفت ،دو بسته است 

نمیدونم موثر بود یا نه .ممکنه این داروهارو میخوردم کیفیتم کمتر میشد یا نه .فرض رو گذاشتم که روی تخمکها تاثیر گذاشته .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
وقتی ال دی مصرف میکنیم دفعه بعدش دیر پریود میشیم  ببخشید برای ال دی اینقدر سوال میپرسم آخه خیل ...

من عموما سه الی ۴ روز بعدش پریود میشم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خانما برای تعداد اسپرم چیا خوبه ؟

رو کیفیت و سرعت اسپرم کار کنین چون تعداد خیلی تاثیری نداره ما من تو پانکچر دوم جنین شناس گفت سرعت اسپرم بین یک و دو بوده و خیلی کیفیت نداشته و باعث شد جنینها سرعت تقسیم سلولی خوبی نداشته باشن و رشدشون متوقف بشه وفقط دوتا جنین برام تشکیل شد 

بچه ها یه سوال من الان دارو هام پرندیزولون و هیدروکسی کلروکین امپول سینافکت اسپیرین متفورمین فولیک ا ...

ممکنه تداخل داشته باشن وقتی سیکل شروع میشه داروهای گیاهی و طب سنتی مصرف مکنین بهتره

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید.  من ۲ سال بیشتره اقدامم ولی باردار نشدم تنبلی تخمدان و ...

هیچ چیزی غیرممکن نیست امکان بارداری وجود داره .خیلی ها باوجود مشکلاتی مثل پلی کیستیک بودن و ...و دی اف ای بالاتر از این هم طبیعی باردار شدن .هیچ وقت ناامید نباشید .کلا توی علم پزشکی اشخاص بالای ۳۵ اگه توی دوره ۶ ماهه و زیر سی و پنج توی یکسال تلاش اگه بچه دار نشن باید برای بررسی نازایی مراجعه کنن و ممکنه مشکلاتی تو بچه دار شدن داشته باشن .

اره گلم. تبریزم. نمیدونم چی بگم والا. ولی چیزی ک میدونم ظاهرا اتفاقی ک ممکنه هر جایی بیفته. یادمه ت ...

من یدونه جنین دارم هفته بعد با آزادی انتقال میدم خدا کنه که ایندفعه بشه

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
سلام عزیزم انشالله که خودتون و نی نی حالتون خوب باشه  ببخشید توی یه پست گفتید که یه کرم برای ج ...

سلام گلم من شکر خدا اصلا ترک بارداری نداشتم عزیزم هیچ کاری هم نکردم فکر میکنم بیشتر مربوط به ژنتیک باشه چون مامانمم ترک نداشتن.

کرمی که روی بخیه هام میزنم scar esthetique

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت