2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
اشتباه نشده خوش به حالت کاش برا همه اینجوری بشه  من‌موقع پانکچر دیدم برا بعضیا کمتر از سونو‌بو ...

اخه پانكچر قبليم مث هم بود سونو و عمل

ولي ايندفعه فرق داره گفتم نكنه با بغليم اشتباه شده🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو سونو ١٠ تا عمل ١٧ خيلي عجيبه بعداز دو ماه رفتم پيش دكترم اونم تعجب كرد گف چجوري  ولي واقعا ...

اختلاف ۱۰ و ۱۷ یکم زیاده آره ،من وقتی پانکچر شدم یه خانومی یکدونه اضافی داشت یکیم‌۳ تا کمتر 

آخه هر کس عمل میشه همون‌موقع تعداد تخمکشو‌ مینویسن برای بعد نگه نمیدارن که اشتباه شه ،چی بگم واللا 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
البته ك مهم جنينه و مثبت شدن دفعه قبل از ١٣ تا تخمك ٣ تا جنين شد ك يكيشم از فريز درنيمد و اخرم منفي ...

حتما شوهرتم ضعیفه دیگه‌ آره ؟ انشالله اینبار مامان ‌میشی 

من الان وقت دکتر دارم از استرس حالت تهوع دارم کی این روزا تموم میشه خدا

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
حتما شوهرتم ضعیفه دیگه‌ آره ؟ انشالله اینبار مامان ‌میشی  من الان وقت دکتر دارم از استرس حالت ...

اره دقيقا شوهرمم ضعيفه

استرس واسه چي بالاخره هرچي باشه ميگذره بسپار ب خدا 

بچه ها از دعاهای همتون ممنونم. از لطف و محبتی که خواهرانه کنارم داشتین نهایت تشکر رو دارم. متاسفانه ...

خداکنه بهترین اتفاق برات بیفته خدا خودش برات معجزه که عزیزدلم ناراحت نباش خیلی ناراحت شدم اما ناامید نشو‌ خدا اگه یه درو میبنده یه در دیگه باز میشه برات❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام دوستان . بچه ها ان شاالله من فردا صبح میرم برا اوردن دو تا جوجه یخی آخرم.  خیییییلی تو ای ...

ای جانم عزیز دلمممم، باورت میشه منم استرس دارم بخاطر انتقالت ؟!! 🙈🙈🙈 دلم خیلی روشنه ان شاالله که حتماااااا مامان میشی ایندفعه و بهترینها برات رقم میخوره و خدا دو تا نی نی ناز و سالم و صالح می‌ذاره توی بغلت، شما هم ما رو دعا کن گلم، الهی که به حق این ماه عزیز و فرق شکافته ی امیرالمومنین همه مون حاجت روا بشم و دل شاد 🙏🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها از دعاهای همتون ممنونم. از لطف و محبتی که خواهرانه کنارم داشتین نهایت تشکر رو دارم. متاسفانه ...

وااااای فاطمه جانمممم ........ 💔💔💔😔😔😔😭😭😭 بخدا بی اختیار اشکام سرازیر شدن، کلی ذوق داشتم برااااااات، صبح که همسرم گفت امروز چند شنبه ست گفتم چهارشنبه یهو تو اومدی توی ذهنم و گفتم آخ جون فاطمه امروز انتقال داره ...

نمی‌دونم چی بگم، واقعا سر از حکمت خدا در نمیاریم، من خودم دو سال بعد از دست دادن پسرم تازه حکمتشو فهمیدم و سجده شکر بجا اوردم، تمام این سختی‌ها و دردها و دلشکستنهایی هم که تجربه کردی خدا خودش یجوری برات جبران می‌کنه که قابل وصف نیست. عزیز دلم هر لحظه برات دعا میکنم و خیرترین ها برات رقم بخوره و خدا خودش حکمت و مصلحت اتفاقات رو یجوری بهت نشون بده، آجرک عندالله ... 🙏🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
حلال کنین ناراحت شدین. نه بنطرم جنین شناسش خوب بود. نمیدونم والا چی بگم. گف گاهی پیش میاد گفتم اشک ...

عزیزم تبریز هستی؟منم دفعه قبل یکیشو اونجوری انداختن دور گفت به درد نمیخوره منم میگم پس چرا اون همه پول میگیرن بابت فریزش 

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
خانوما تا حالا واسه كسي پيش اومده كه توو سونو پانكچر فوليكولا كم نشون داده بشه؟ من روز پانكچرم دكتر ...

چند تا جنین شد برات من همیشه اختلافش زیاد بود به من دکتر گفت ۷ یا ۸ تا بعدش ۱۷ تا گرفتن بعضی وقتا تخمکو نمیتونن تو سنو ببینن یا اون ریزارو حساب نمیکنن میگن رشد نمیکنه ولی تا وقت تخمک کشی به حد نساب میرسه نگران نباش

بمیرم برات. بارها برات دعا کردم و از خدا خواستم ایندفعه خوشحالت کنه. الان چی میشه گفت  

خدا به قلبت آرامش بده

ان شاالله خدا برات جبران کنه ، به بهترین شکل

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ