2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم ی حکمتی تو این کار بوده انشاالله با بارداری طبیعی همه اینا رو فراموش میکنی امروز روز چند ...

قطعا همین طوره.

روز ۱۶ بود.

استرومارین و ا. اس .ا و انوکساپارین و پردنیزولون و دوفاستون و ویتامین ها و کوآلی فول و شیاف

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم امروز با موسی پور ویزیت دارم برای شروع پانکچر 😔 انگار توی یه عالم دیگه ام اصلا نمیدونم چی به چی ...

قربونت برم عزیزم. نگران نباش ان شاالله ب بهترین وجه پیش میره همه چی ❤

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها از دعاهای همتون ممنونم. از لطف و محبتی که خواهرانه کنارم داشتین نهایت تشکر رو دارم. متاسفانه ...

عزیزممم🥺🥺🥺من این چند مدت ، بعد اون چند تا خبر بد دوست های قدیمی، دست و دلم به نوشتن نمیرفت، خیلی ناراحت شدم، الهی که خدا به زودی خیر و صلاح مادر شدن رو سرنوشت هممون قرار بده🥺🥺🥺

قربونت برم عزیزم. نگران نباش ان شاالله ب بهترین وجه پیش میره همه چی ❤

آلا جونم پیامتو خوندم خیلی خیلی برات ناراحت شدم ولی مطمئن باش که حتما خیر وحکمتی توش بوده وخدا به بهترین شکل ممکن میخواد برات جبران کنه عزیزدلم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بچه ها از دعاهای همتون ممنونم. از لطف و محبتی که خواهرانه کنارم داشتین نهایت تشکر رو دارم. متاسفانه ...

فاطمه جان از خدا میخواد دلتو قرص کنه عزیز دلم عیب نداره این هم بگذرد ما با امید بخدا میگذرونیم بذا خدا بهترین هارو برامون رقم بزنه با حکمت خودش انشاالله آرزوهات با حکمتاش یکی بشه ناراحت نباش خدا بزرگه انشاالله ایندفعه جور میشه خدا میسازه خدا خوب میسازه من مطمئنم خدا همه مون و خوشحال می‌کنه به روش خودش توکل بخدا 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزيزم ناراحت نباش انشالله ايندفعه ميري پانكچر و كلي جنين خوبتر واست تشكيل ميشه  منم مث شما شدم ...

نمیدونم واقعا چیکار کنم . ب خودم باشه ی مدت میخوام ول کنم. از آذر ۹۸ بکوب تو دکتر و آزمایش  و عمل و... هستیم واقعا جسمم خسته اس.
ولی از ی طرفم فکر ک می کنم میترسم رها کنم دوباره مشکل پولیپ و... بوجود بیاد و باز هیستروسکوپی مجبور شم بکنم و...
هزینه درمانم ک سر ب فلک می کشه. حالا نمیدونم بیمه چقدشو بده
واقعا سخته تصمیم گرفتن

عزیزم طبیعیه مخصوصا وقتی بدون ه درده رحم داره خودشو برای روز بزرگ آماده میکنه😍

😍😍با فکر کردن بهش حس استرس وخوشحالی باهم دارم

هیوا جان شما اون سونویی که توش وزن نی نی رو با اندازه دور شکم وایناشو میگه انجام دادی؟ 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
وااای خیلی ناراحت شدم مگه مشکلت چی بود؟ جنین هات گرید چند بودن؟ کدوم مرکز؟  ببخشید سوال زیاد ک ...

حلال کنین تو رو خدا. موقع پانکچر من مشکلی نداشتم فقط همسرم خیلی ضعیف بود . ولی هر ۵ تا جنین گریدaبودن. جهاد دانشگاهی تبریز عزیزم.

نه گلم چ حرفیه

ممنون عزیزم ان شالله. ان شالله از  این بعد به راحتی برات بگذره 😍

انشاءالله برا همگیمون

دو سه روزه قرصو یه دونه میخورم امروز با رعایت ناشتایی ۱۲ ساعته قندمو گرفتم ۸۹ بود خوبه؟

خداکنه بهترین اتفاق برات بیفته خدا خودش برات معجزه که عزیزدلم ناراحت نباش خیلی ناراحت شدم اما ناامید ...

ممنون عزیزم💕 قطعا همین طوره

ای جااااانم چه تیکر جذابی چقد کم مونده الهی به سلامتی به دنیا بیاری فرشته قشنگتو چقد دلم برات تنگ ش ...

نیلدا جونم سلام حالت خوبه؟

دکترم برا من سونوی سلامت جنین نوشته که برم انجام بدم الان ۳۲ هفته و۴ روزم این همون سونوی ۳۲ هفتگیه که توش وزن نی نی واندازه دور شکمو اینارو میگه یانه؟ 

وااااای فاطمه جانمممم ........ 💔💔💔😔😔😔😭😭😭 بخدا بی اختیار اشکام سرازیر شدن، کلی ذوق داشتم برا ...

قربوووونت برم عزیزم💕. بخدا خیلی شرمندتونم. تو رو خدا حلال کن بخدا اندازه سر سوزنی راضی ب ناراحتی هیچ کدومتون نبودم.

مطمئنم خدا بهترینارو میخواد برامون.

میدونی صبح ک میخواستم حرکت کنم ی لحظه قرآنو وا کردم یادم نیس کدوم آیه اومد ولی آخرش این بود که واصبر ان الله مع الصابرین😭 با خودم تو دلم گفتم عه چرا ایه صبر اومد بعد گفتم حتما تا نتیجه و جواب ازمایش مد نظره . نگو خبرایی بوده🥺

عزیزم تبریز هستی؟منم دفعه قبل یکیشو اونجوری انداختن دور گفت به درد نمیخوره منم میگم پس چرا اون همه پ ...

اره گلم. تبریزم. نمیدونم چی بگم والا. ولی چیزی ک میدونم ظاهرا اتفاقی ک ممکنه هر جایی بیفته.

یادمه تو انتقال اولم ک جنین شناس اومد جنینارو از فریز دربیاره گفتم جنینا خوبن؟ چقد بهم خندید ک مگه میتونن بد باشن 🥴

بمیرم برات. بارها برات دعا کردم و از خدا خواستم ایندفعه خوشحالت کنه. الان چی میشه گفت ...

قربووونت برم. خدا نکنه عزیزم  ان شاالله همیشه سلامت باشین.

خیلی شرمنده همه تونم💞