2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

سلام من سونو شدم روز ۵ پریودیمه ولی به خاطر امپول دیفرلین خون ریزی فقط ۲ روز بود روزی ۶ میل استرادیول میخوردم سونو شدم گفت تخمدان راست خوب چپ خوب ولی کیست اندومتریوما دارم رحمم سه خطی تری لاین نامنظم ضخامت ۶ این وضعیت من بود چه جوریه برای روز ۵ برای شنبه وقت داد بهم یه دونه ام استرادیول اضا فه کرد شد ۸ میل

سلام من سونو شدم روز ۵ پریودیمه ولی به خاطر امپول دیفرلین خون ریزی فقط ۲ روز بود روزی ۶ میل استرادیو ...

ضخامتت که خوبه عزیزم. ان شالله تا سونوی بعدی همه چی عالی پیش بره  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم واقعا چیکار کنم . ب خودم باشه ی مدت میخوام ول کنم. از آذر ۹۸ بکوب تو دکتر و آزمایش  و ع ...

الائه رفتم پیش موسی پور برگشتم بازم پانکچر ۲ ماه عقب انداخت ، میدونی من باهات همدردم چون منم تا حالا نتونستم پانکچر رو رد کنم همش عقب افتاده ،از مرداد ماه پارسال تا ۲ ماه دیگه که تقریبا یکسال میشه فقط ۱ بار پانکچر کردم اونم بی نتیجه بوده ،تازه از اون‌موقع تا حالا هر ماه خواستم برم ها اما همش یه مانعی هست

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

سلام بچه هااا خوبین💚💚💚طاعاتتون قبول انشالله 

میگم من الان از سونو میام..بهم گفت آدنومیوز دارم🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️😔😔😔😔کسی تجربه ای داره؟؟؟؟برا انتقال جنین مشکل سازه؟؟آخه پارسال دو تا انتقال منفی شد

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
بچه ها از دعاهای همتون ممنونم. از لطف و محبتی که خواهرانه کنارم داشتین نهایت تشکر رو دارم. متاسفانه ...

متاسفم عزیزم خیلی ناراحت شدم منم سر پنجمین انتقال این مشکل برام پیش اومد هیچ کار خدا بدون حکمت نیست امیدوارم زودتر به آرزوت برسی

متاسفم عزیزم خیلی ناراحت شدم منم سر پنجمین انتقال این مشکل برام پیش اومد هیچ کار خدا بدون حکمت نیست ...

بچه‌ها سوالی دارم من سال۹۷ رویان میکرو شدم ۹ جنین فریز دارم دیگه سراغشون نرفتم باید سالانه برای هزینه فریز  مراجعه کنیم یا نه 

ااا اشتباه نمیکنی؟ پس چرا گفت هفته دیگه بیا الان یه هفته س سینا فکت میزنم

ممکنه اونا رو یه تاریخ دیگه بخوان من وقتی میرفتم میگفت فلان روز سینا فکت گرفته سونو میکردن میگفتن  بعد اندازه تعییر میدادن یا ادامه میدادن. رویان معمولا سر یه زمان میخواستن

خدایا شکرت
عزیزم خیلی متاسفم ولی اگه سنت بالا نیست اینقدر عجله نکن چند ماه صبر کن از لحاظ جسمی و روحی خودت و هم ...

ندا جون شما اندومتریوز داشتی؟؟؟ من ۱۰ فروردین امپول دیفرلین زدم این ماهم فقط ۲ روز پریود شدم امروز که برای انتقال سونو شدم گفت کیست داری مگه برای انتقال نباید کیست از بین بره هنوز بود دکتر خودم نبود درست جواب نداد دکتره ولی گفت خوبه فقط یه دونه امپول زدم

انشاءالله برا همگیمون دو سه روزه قرصو یه دونه میخورم امروز با رعایت ناشتایی ۱۲ ساعته قندمو گرفتم ۸۹ ...

بله خیلی خوب شده همینطور ادامه بده.  زیر ۹۰ خوبه برا خانم باردار

خدایا شکرت
الائه رفتم پیش موسی پور برگشتم بازم پانکچر ۲ ماه عقب انداخت ، میدونی من باهات همدردم چون منم تا حالا ...

نگف چرا؟

خییلی میفهممت. واقعا روح آدم خسته میشه با هر بار عقب افتادن. ولی مطمئنم خیری هس توش. ان شاالله دفعه بعدی همه چی عالی پیش بره و کلی جنین خوب داشته باشی.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام دوستان 

میشه یه راهنمایی کنید بهم بگید کدوم مرکز و یا دکتر در تهران بهتر هست؟؟

هم از نظر دکترها هم از نظر آزمایشگاه هاشون و….

خودم مام رو شنیدم اما میگن الان دیگه دکترهاش مثل قبل نیستن.

میشه راهنمایی کنید

بچه‌ها سوالی دارم من سال۹۷ رویان میکرو شدم ۹ جنین فریز دارم دیگه سراغشون نرفتم باید سالانه برای هزین ...

رویان رو روالش رو نمیدونم. ولی اینجا من کلا هزینه تمدید رو نداده بودم امروز ک میخواستم انتقال بدم گرفتن