2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام به روی ماهت قربونت برم خوبم شکر. نه عزیزم اصلا اینجوری نیست مشخصه که تازه دچار این موضوع شدی وگ ...

مرسی قربونت برم....مرسی بابت توضیحت..😘😘🤗🤗توکل ب خدا سپردم ب خودش دیگه این جنین آخریه و..هرچی خیر و مصلحت خداست ...برات بهترین ها رو از خدا میخام..انشالله ب زودی زوووودددد خبر بارداریت رو بدی💚💚

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
نه عزیزم نیاز نیست که از بین بره کیستت منم کیست آندومتریوز دارم زمانی که امپول نزده بودم ۴ بود سایزش ...

سلام خوبی والا سایز مال منو نگفت قبلا که ۲ سانت بود الان نمیدونم من فقط یه بار دیفرلین زدم کافی نیست به نظرم از هر کی میپرسم حداقل دوبار زدن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی قربونت برم....مرسی بابت توضیحت..😘😘🤗🤗توکل ب خدا سپردم ب خودش دیگه این جنین آخریه و..هرچی خیر ...

عزیز دلمی همچنین برای خودت. دقیقا بسپار به خدا خودش برات همه چی رو درست میکنه. انشالله که دوباره مامان میشی گلم. الهی آمین ممنونم از دعای قشنگت😚😚😚😚

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
قرص dhea داد آخه من ذخیره ام‌کمه  بیشتر به خاطر این ناراحتم که دفعه پیش خودم بهش گفتم‌ این قرص ...

فقط از تو یاد گرفتنش    ببین دی اچ ای من خوردم همراه با اوبوست و کیدتن قرمز و امگا  یکماه فقط خوردم هفته ای یکی . رو تعداد تخمک تاثیر نداره ولی سه ماه تقویتی بخور برا کیفیت خوبه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
اشکالی نداره عزیزم خودتون رو ناراحت نکنین .خیلی هم بهتر هست این قرص رو بخورین در کنار اوابوست بعد بر ...

آره عزیزم همسرم هم‌ضعیفه ، نمیدونم‌دیگه واللا سپردم‌به خدا ،به قول همون‌متنی که آنا صفحه اول تاپیک‌گذاشته بعضی وقتا هر کاری هم انجام بدیم نمیشه بعضی وقتا هم‌خود به خود انجام‌میشه کاری نمیشه کرد

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

[QUOTE=233531185]آره یادمه بهتون گفتم که مصرف کنین شما گفتین از دکتر بپرسم بعدا مصرف میکنم [/QUO

بله گلم یادمه دقیقا ، شما هم بدون آزمایش مصرف کردین ؟ چه مدت استفاده کردین ؟

اتفاقا با ال دی بهتر .باعث میشه تخمکها یکنواختر باشن .دکتر من میگن از روز سوم پریودی ال دی رو مصرف ک ...

ممنون گلم خدا خیرت بده گفتی 

برا من یک بسته است ولی تعدادش زیاده ۲۸ تاست

فقط از تو یاد گرفتنش     ببین دی اچ ای من خوردم همراه با اوبوست و کیدتن قرمز و امگا   ...

آره میدونم رو‌تعداد تاثیر نداره ،تاثیرش رو‌کیفیته 

😁 نه از من یاد نگرفت که ،من سه ماه پیش رفته بودم گفتم اصلا نفهمیدن چیه نه خودش نه ماما ،بعد از من یاد گرفته 😁حالا از کی یاد گرفته نمیدونم دیگه

قربونت برم. حلال کن عزیزم. میدونی بیشتر ازین دلم سوخت ک دو بار سیکلم کنسل شد ولی این دفعه ک همه چی ...

واقعا نمیدونم چی بگم آلاجون

البته خدارو باید شکر کرد که مشکل رحمت حل شد

شاید خدا میخواد طبیعی بهت نی نی بده 

یه مدت استراحت کن دوباره شروع کن با قدرت

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم هنوزم میرین پیشش؟؟ چطور نوبت میگیرین من هرچی تماس میگیرم گوشی برنمیدارن اصفهانم نیستم که حضوری ...

نه نرفتم جدیدا منم راهم دوره 

نوبت دهیش حضوری هست فقط 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود