2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

سلا بچه ها میشه کمکم کنید..من روز های ۹و۱۱ اسفند انتقال جنین داشتم..۱۱فروردین رفتم سونو سن بارداری رو گفتن ۵هفته و سه روز درصورتی که باید شش هفته میبودم ..میخوام بدونم مشکلی هست؟رشد جنین کنده؟؟

والله شنیدم برایه اونایی که زخیرشون پایینه خوبه و میدن دیگه نمیدونم از اوابوست بهتر باشه یا نه واللل ...

آره واقعاآخرشم ناچاریم هر کاری میگن انجام بدیم 

من خودم این قرص رو ترسیدم بدون آزمایش بخورم اخه قبلش باید آزمایش داد ولی دکتر ایندفعه گفت آزمایش لازم نیست بگیر بخور ،سر از کارشون در نمیارم واللا

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعضی وقتا میگفتن از روز سوم بعضی وقتام میگن از ۵ شروع کنید ال دی رو ولی من چون همییشه میخواستم زودتر ...

برای من که ذخیره ام‌کمه خوبه ؟ چون فعالیت نداره که بخواد استراحت کنه یه وقت برعکس عمل نکنه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم‌حکمت خدا این بوده . شاید میخواد بدون ivf   یه سورپرایز قشنگ‌بهت بده .انشالله که همینطوره& ...

سلام‌عزیزم

خوبی

نرفتی‌براانتقال؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام بچه هااا خوبین💚💚💚طاعاتتون قبول انشالله  میگم من الان از سونو میام..بهم گفت آدنومیوز دا ...

سلام عزیزم. ممنون. آدنومیوز هم یه جورایی مثل آندومتریوزه بستگی داره به شرایطت بعضی مواقع لازم نیست کاری کنی و با وجود همون برات انتقال میدن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنونم قربونت برم. حلال کنین. اره ۳ روزه بودن

فاطمه جون واقعا ناراحت شدم .واقعا نمی دونم چی باید بگم بهتون .امیدوارم دلتون خیلی زود آروم بشه و خدا زودتر معجزه اش رو بهتون نشون بده .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
قرص dhea داد آخه من ذخیره ام‌کمه  بیشتر به خاطر این ناراحتم که دفعه پیش خودم بهش گفتم‌ این قرص ...

اشکالی نداره عزیزم خودتون رو ناراحت نکنین .خیلی هم بهتر هست این قرص رو بخورین در کنار اوابوست بعد برین پانکچر برای ما که ذخیره مون پایین هست خیلی موثر هستش .درکنارش اگه همسرتونم تقویت کنین.ان شاالله که خیره 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزم. ممنون. آدنومیوز هم یه جورایی مثل آندومتریوزه بستگی داره به شرایطت بعضی مواقع لازم نیست ک ...

سلام سارای قشنگمممم خوبی تو؟؟ی خورده دکتر سونو ترسوندم...گفت علت اون انتقال منفی هات هم همینه و درمانی نداره..درمانش فقط یائسگی هست و اگر نه باید رحم بردارن😢😢😢🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️ز زدم دکترم یزد گفت روز ۱۲ پریودیت بیا ببینم چ جوری!خودت در چ حالی عزیزم؟؟دوباره نرفتی برا انتقال؟؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
آره واقعاآخرشم ناچاریم هر کاری میگن انجام بدیم  من خودم این قرص رو ترسیدم بدون آزمایش بخورم اخ ...

آره یادمه بهتون گفتم که مصرف کنین شما گفتین از دکتر بپرسم بعدا مصرف میکنم 

ر استی پروانه جان برام ال دی هم نوشته گفته از پریود بعدی شروع‌کنم بخورم گفتم برای چیه ،گفت تخمدانارو ...

اتفاقا با ال دی بهتر .باعث میشه تخمکها یکنواختر باشن .دکتر من میگن از روز سوم پریودی ال دی رو مصرف کنم و ۲۱ روزه بود قرصم 

نه الان به من گفت سینافکت ادامه بده تا پریودی از روز سوم پری بکن ۲۰ واحد و هیدروکسی هم اضافه کرد پرن ...

ان شالله خیر باشه تقریبا برا منم تزریقش همینطور بود بعد ۵۰ میشد ۲۰. من فقط هیدروکسی خوردم پردنیزول قندم  رو بالا میبرد.

خدایا شکرت
سلام سارای قشنگمممم خوبی تو؟؟ی خورده دکتر سونو ترسوندم...گفت علت اون انتقال منفی هات هم همینه و درما ...

سلام به روی ماهت قربونت برم خوبم شکر. نه عزیزم اصلا اینجوری نیست مشخصه که تازه دچار این موضوع شدی وگرنه دفعه های قبل همون یزد متوجه میشدن. بله نیاز به یایسگی هست ولی برای شما که میخوای انتقال بدی آمپول میکرورلین یا دکاپپتیل یا دیفرلین میدن که چند ماهی پریود نشی تا آندومیوز خاموش بشه و برات انتقال بدن. اصلا نگران نباش دوستانی بودن که این مشکل رو داشتن و مثبت شدن.

منم نه عزیزم نرفتم فعلا یه ۶ ماهی میخوام استراحت کنم.

توی خورد و خوراکت هم خیلی رعایت کن قند و شکر و فست فود را حذف کن خیلی خوبه برای ماها که این مشکل رو داریم 

ندا جون شما اندومتریوز داشتی؟؟؟ من ۱۰ فروردین امپول دیفرلین زدم این ماهم فقط ۲ روز پریود شدم امروز ک ...

نه عزیزم نیاز نیست که از بین بره کیستت منم کیست آندومتریوز دارم زمانی که امپول نزده بودم ۴ بود سایزش بعد زدن امپولا سایزش شده بود ۲ و التهابات رحمم از بین رفته بود مشکلی نیست نگران نباش