2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
به سلامتی انتقال دادی؟

نه عزیزم. جنینام از فریز در نیومدن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
شوک شدم اینو گفتی مگه کیفیتشون بالا نبود. 

ببخشید تورو خدا. آره کیفیت شون a بود

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ناراحت شدم عزیزم انشالله بزودی مامان میشی جنینهات ۳ روزه بودن؟

ممنونم قربونت برم. حلال کنین.

اره ۳ روزه بودن

نگف چرا؟ خییلی میفهممت. واقعا روح آدم خسته میشه با هر بار عقب افتادن. ولی مطمئنم خیری هس توش. ان شا ...

انشالله ،ممنون گلم 

به خاطر قرص dhea 

دفعه پیش من بهش گفتم این قرص رو‌من بخورم گفت اون دیگه چیه خندید ،بعد فکر کرد امگا ۳ روش dha که نوشته روش 

اینبار گفت دو ماه اونو بخور بعد بیا منم دیگه نگفتم خودم دفعه پیش پیشنهاد دادم اهمیت ندادی اگه میگفتم حتما بدش میومد دیگه 

کاش میشد این دکترا رو‌ عضو نی نی سایت کرد اینجا یکم اطلاعاتشون بالا میرفت هیچی نمیدونن واللا بچه های نی نی سایت خیلی اطلاعاتشون‌بالاست

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
الائه رفتم پیش موسی پور برگشتم بازم پانکچر ۲ ماه عقب انداخت ، میدونی من باهات همدردم چون منم تا حالا ...

چقدر بدم میاد از این عقب افتادنا منم هر بار بایه دلیل انتقال پانچکر عقب میوفته سه ماه من دارم به این درو اون در میزنم بلاخره وارد سیکل شدم اونقدر عقب افتاده فکر میکنم سیکلمم کنسل میشه واقعا حالتو درک میکنم انششاله برات درست میشه چرا عقب انداختن

انشالله که این سری باردار بشی و نی نی به جمع تون اضافه بشه . حتما از ایمنیت بوده . کاش زودتر میفهمید ...

اره الانم سیکل انتقالم عارفی برام هیدروکسی هم اضافه کرد گفت همه تلاشمو برات میکنم خدا خودش اندفعه کمک کنه

بچه‌ها سوالی دارم من سال۹۷ رویان میکرو شدم ۹ جنین فریز دارم دیگه سراغشون نرفتم باید سالانه برای هزین ...

آره عزیزم سر اون تاریخی که فریز کردن سالانه پیام میاد که باید این مبلغو پرداخت کنید اگر پرداخت نکرده باشید موقعی که برید برای انتقال همرو یک جا ازتون میگیرن 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ممکنه اونا رو یه تاریخ دیگه بخوان من وقتی میرفتم میگفت فلان روز سینا فکت گرفته سونو میکردن میگفتن &n ...

نه الان به من گفت سینافکت ادامه بده تا پریودی از روز سوم پری بکن ۲۰ واحد و هیدروکسی هم اضافه کرد پرندیزولون هم که میخوردم استرادیول داد از روز سوم پری روزی ۳ گفت برو روز ۱۰،۱۱ پری بیا سونو 

چقدر بدم میاد از این عقب افتادنا منم هر بار بایه دلیل انتقال پانچکر عقب میوفته سه ماه من دارم به این ...

قرص dhea داد آخه من ذخیره ام‌کمه 

بیشتر به خاطر این ناراحتم که دفعه پیش خودم بهش گفتم‌ این قرص رو‌اصلا نمیدونست چیه فکر کنم تازه یاد گرفته 

من یکم تقویتی اینا خورده بودم به نظرت میگفتم پانکچر کنه یا این دو‌ماه هم‌صبر کنم ؟چون این دارو هم رو‌کیفیت تاثیر داره دیگه رو کمیت که تاثیر نداره،فکر کنم همون کار اوابوست رو‌انجام میده، البته روز سوم پریودم امروز بود دیگه گذشت 

چقدر بدم میاد از این عقب افتادنا منم هر بار بایه دلیل انتقال پانچکر عقب میوفته سه ماه من دارم به این ...

راستی پروانه جان برام ال دی هم نوشته گفته از پریود بعدی شروع‌کنم بخورم گفتم برای چیه ،گفت تخمدانارو‌خاموش نگه میداره بعد اون تخمکها بیشتر آزاد میشن یه همچین چیزی ،ال دی رو من از چندمین روز پریود بعدی شروع کنم برای همه یکسانه ؟ یا زنگ بزنم از خودشون بپرسم ؟

قرص dhea داد آخه من ذخیره ام‌کمه  بیشتر به خاطر این ناراحتم که دفعه پیش خودم بهش گفتم‌ این قرص ...

والله شنیدم برایه اونایی که زخیرشون پایینه خوبه و میدن دیگه نمیدونم از اوابوست بهتر باشه یا نه واللله نمیدونم عزیزم میخوایی به حرف دکترت گوش کن خودت میدونی دکترا همینن کارمون لنگشونه چه کار کنیم

ر استی پروانه جان برام ال دی هم نوشته گفته از پریود بعدی شروع‌کنم بخورم گفتم برای چیه ،گفت تخمدانارو ...

بعضی وقتا میگفتن از روز سوم بعضی وقتام میگن از ۵ شروع کنید ال دی رو ولی من چون همییشه میخواستم زودتر پریود شم از روز سوم میخوردم قبل تخمک کشی دکتر منم میگهال دی  خیلی خوبه چون تخمدان استراحت میکنه یک ماه به منم میدن همیشه