2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
اره سیکلم بلنده میفته انتقالم خرداد ال ارژنین ، فرتیل سی ام ، ویتامین ای ، کوالی فول ، ا اس ا 

کوالی فول برایه چیه الان ال دی میخورید منم تازه دیروز شر‌وع کرده سیکلمو بلنده بهم از روز ۱۵ پری دوفاستون داده واول تا سوم پری برم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر دستت درد نکنه تو گروه ها حرفش هست من تا حالا نشنیده بودم ترسیدم گفتم تو سیکلم یه دفعه دکتر ...

خواهش میکنم . خدایی نکرده اگه بالام باشه دارو میده . ولی خب خدارو شکر تو رنجه

خدای من خدای معجزه هاست . 

سلام دوستان . بچه ها ان شاالله من فردا صبح میرم برا اوردن دو تا جوجه یخی آخرم. 

خیییییلی تو این شبای عزیز ازتون التماس دعا دارم. اینا نگیرن دیگه احتمالش خیلی کمه بتونیم دوباره از اول شروع کنیم بس ک هزینه ها بالاست. 

الهی همه مون حاجت روا بشیم بحق حضرت خدیجه سلام الله علیها.

راستی من از فردا خیییلی کم میام نت . سعی می کنم زیاد استفاده نکنم. گفتم ک اگه ی موقع دیدین نیستم نگران نشین.

ولی جواب آزمایشم هر چی شد چه مثبت چ منفی حتما میام خبر میدم. چون واقعا میدیدم چقد انتظار جواب دوستامونو میکشیدیم و ذوق شونو داشتیم.

ان شاالله وقتی برمیگردم همه خوش خبر باشیم🤩😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
والله عزیزم ورزشو رژیم ولی متاسفانه یه مدتی ارادمو از دست دادم من اگه بخوام راحت هفته ای یه کیلو کم ...

بازم خیلی خوب پیش رفتین 👌👌👏👏👏 چقدر عالی که راحت کم میکنین .ادامه بدین حیفه که به وزن ایده التون برسین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلامت باشی عزیزم  ال ارژنین ، ویتامین ای ، فرتیل سی ام ، کوالی فول ، ا اس ا

بسلامتی طوطیا جان

ویتامین c,d, کلسیم، سلنیوم، امگا۳، کلسیم نمیخای بخوری؟ نمیدونم توی برنامم بزارم یا نه! دی که باید باشه بقیه رو نمیدونم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻