2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
بچه ها از دعاهای همتون ممنونم. از لطف و محبتی که خواهرانه کنارم داشتین نهایت تشکر رو دارم. متاسفانه ...

ای وای آلائه جان من این پیام رو‌الان دیدم عزیزم خیلی ناراحت شدم ،خودتو‌ن اذیت‌نکن گلم توی هر کاری حکمتی هست 

انشالله هزینه ها زود جور میشن غصه نخور ،آخه جنین گرید آ چرا از فریز در نیومد ،راستش به کار جنین شناسای مراکز تبریز اعتماد ندارم ،جهاد میرفتی ؟ دکترت کی بود اونی که میخواست انتقال بده

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ممنونم عزیزم. حلال کنین تو رو خدا.گریدA

همه اتفاق های زندگیمون حکمت خداست

فقط کاش ی کم از حکمتش سردرمیاوردیم😢😢

منم اینماه میرم تو سیکل انتقال دوتا جنین فقط برام تشکیل شد با گرید B 

امیدوارم خدا هیچکس رو از در خونه ش ناامید برنگردونه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها از دعاهای همتون ممنونم. از لطف و محبتی که خواهرانه کنارم داشتین نهایت تشکر رو دارم. متاسفانه ...

آلاجونم قربون دلت بشم

مطمئنم بهترینا در انتظارته

خیلی دلم گرفت عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم بهت ال دی داد با سینافکت؟ چون منم پلی کیستیکم الان تو سیکل انتقالم با عارفی از روز سوم پری ال ...

بهم گفت بهت میدم بعد نمیدونم ماما چی گفت گفت ال دیو سینافکت نده حتی نسخشم کردبعد برام دوفاستون نوشت سیکلمو کلا تغییر داد نگران نباش من سری پیش با ل دی و سینافکت باردار شدم

عزیزم استرادیول رو شروع کرد؟ من همیشه قبل از شروع استرادیول سونو شدم، عجیبه که نکرده اینبار رفتی بگ ...

نه استرادیول نداده هنوز فقط دوفاستون دارم پریود بشم برم پیشش استرادیولو برام شروع میکنه پس شاید قبل استرادیول میخواد سنو کنه داروهام مثله قبل نیست سردر گمم

سلام عزیزم  اره ویتامین دی هم داده ولی خودمم میخوردم از قبل  امگا 3 هم یه روز در میون می ...

من که منتظرم شروع کنم. چند ماهه بعد از انتقال، نامنظم شدم تکلیفم روشن نیس هر دفعه زنگ میزنم نوبتمو عقب میندازم

همین الان زنگ زدم ۲۵ رو کنسل کردم برا ۱ اردیبهشت نوبت گرفتم.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
انوکسا هم هست؟به من انوکسا داده دکتر

انوکسا هم خوبه

من از متخصص پرسیدم گفت کاربرد انوکسا و اسپرین فرق داره برام توضیح داد ولی خیلی خوب یادم نمونده نمیدونم یکیش مربوط به شریان ها میشه یکیش به چه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

عزیزم حالتو درک میکنم خیلی ناراحت شدم😘 برا پانکچر مجدد حسابی خودت و همسرت رو تقویت کن. همه ی مکمل ها روبخورید و با رژیم غذایی پیش برید

خدا به هممون کمک کنه😘😘😘

سلام عزیزم کلسیم که لازم نیست ولی بقیشون برای انتقال بخور. امگا هم یه روز در میون. من کلسیم رو سری ...

مرسی از راهنماییت اره اینقدر تعداد قرصا زیاده که دیگه نمیشه چیزی اضافه مصرف کرد

یادمه یکی از قرصای انتقال کلسیم بدن رو کم میکنه فکر کنم پردنیزولون بود برا همین سیکلا قبل گاهی کلسیم میخوردم

سلام عزیزم کلسیم که لازم نیست ولی بقیشون برای انتقال بخور. امگا هم یه روز در میون. من کلسیم رو سری ...

نه انگار استرادیول بود

پردنیزولون فقط قند رو بالا میبره

ای وای آلائه جان من این پیام رو‌الان دیدم عزیزم خیلی ناراحت شدم ،خودتو‌ن اذیت‌نکن گلم توی هر کاری حک ...

حلال کنین ناراحت شدین.

نه بنطرم جنین شناسش خوب بود.

نمیدونم والا چی بگم. گف گاهی پیش میاد گفتم اشکالی نداره هر قدرم کیفیت بد باشه انتقال بدیم شاید گرفت گف اصلا از فریز درنیومده ب درد نمیخوره. نمیدونم والا

قطعا خیرو حکمتی توش هس.

دکتر موسی پور قرار بود انتقال بدن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
همه اتفاق های زندگیمون حکمت خداست فقط کاش ی کم از حکمتش سردرمیاوردیم😢😢 منم اینماه میرم تو سیکل ا ...

ان شاالله خوش خبر میای عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱