2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلام دوستان . بچه ها ان شاالله من فردا صبح میرم برا اوردن دو تا جوجه یخی آخرم.  خیییییلی تو ای ...

ان شالله بسلامتی باشه . ان شالله خوش خبر بیای عزیزم استرس و از خودت دور کن توکل کن 

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزدلم من از اینی که گفتی اصلاعی ندارم ولی بخدا این استرس ونگرانیت از صدتا کیست واندومتریوز واین چی ...

نمیتونم اروم باشم به خدا همش خودم مشغول میکنم باز میبینم تو فکرم همش انتقال ایناس دست خودم نیس دکترم گفت استرس نداشته باش ولی مگه میشه

سلام دوستان . بچه ها ان شاالله من فردا صبح میرم برا اوردن دو تا جوجه یخی آخرم.  خیییییلی تو ای ...

سلام به روی ماهت خواهرم از ته قلبم برات دعا کردم انشالله به حق این شبای عزیز به حق علی با جواب مثبت بیای. خدا پشت پناهت باشه گلم خودت خیلی با ایمانی ولی با آرامش برو و واسه کم شدن استرست فقط و فقط توکلت به خدا باشه خودش برات بهترینا رو رقم میزنه جانم.❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بسلامتی طوطیا جان ویتامین c,d, کلسیم، سلنیوم، امگا۳، کلسیم نمیخای بخوری؟ نمیدونم توی برنامم بزارم ی ...

سلام عزیزم کلسیم که لازم نیست ولی بقیشون برای انتقال بخور. امگا هم یه روز در میون.

من کلسیم رو سری پیش واسه کیستم که امپول زده بودم میخوردم چون استخون درد داشتم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
به سلامتی خوش خبر بیای و خوش حالمون کنی به حق این شبای عزیز

قربونت برم عزیزم. ان شاالله همچنین شما🤩

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام عزیزدلم انشالله بسلامتی نی نی هارو بیاری و مطمئن باش باهات میمونن منتظر جواب آزمایش مثبتت هستم بیای خبربدی وکلی خوشحال بشیم مواظب خودت و جوجه ها باش💗💗💗

ان شاالله با خبر خوش و دست پر برمیگردین 😍😍😍😍امیدوارم فردا همه جیز براتون عالی پیش بره 😍😍اگه قا ...

قربووونت برم عزیزم. چقد عالی انرژی دادین😍🤩

ان شاالله شمام خوش خبر باشین❤

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزدلم فردا با دلِ قرص برو من مطمئنم که این سری مامان دوقلوهای ناز هستی به حق این ماه مبارک&nb ...

قربوووونت برم عزیزم. چقد خوبه که هستین💋❤🌺

ان شالله بسلامتی باشه . ان شالله خوش خبر بیای عزیزم استرس و از خودت دور کن توکل کن 

چشم گلم. خیییلی ممنونم❤🌺💞

انشالله که به حق حضرت فاطمه دل خوش برگردی . 

قربونت برم. ان شاالله با دعاهای شما💋

سلام به روی ماهت خواهرم از ته قلبم برات دعا کردم انشالله به حق این شبای عزیز به حق علی با جواب مثبت ...

قربووونت برم سارا جونم.❤💞 خییییلی ممنونم. از حرفای همه ت ن اسکرین گرفتم که هی بخونم و انرژی بگیرم.

خیییییلی ممنونم ازتون. الهی همه تون زندگی تون سرشار از خیر کثیر باشه😍❤

سلام عزیزدلم انشالله بسلامتی نی نی هارو بیاری و مطمئن باش باهات میمونن منتظر جواب آزمایش مثبتت هستم ...

ان شاالله عزیزم ان شاالله با دعاهای شما ❤💞💞💞