2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046216 بازدید | 684504 پست
سلام دوستان . بچه ها ان شاالله من فردا صبح میرم برا اوردن دو تا جوجه یخی آخرم.  خیییییلی تو ای ...

ان شاالله با خبر خوش و دست پر برمیگردین 😍😍😍😍امیدوارم فردا همه جیز براتون عالی پیش بره 😍😍اگه قابل باشم براتون دعا میکنم ...کاملا درکتون میکنم منم آخرین بسته ام که دارم و باید انتقال بدم ...ولی اصلا استرس نداشته باشین فردا با دلی شاد برین به سمت بیمارستان .😍😍😍😍حتما این دوتا جوجه مامانشون رو خوشحال میکنن 😍😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این ازمایشامه پرولاکتینم توشون هست ایا کسی سر در میاره؟؟؟؟.

سلام عزیزم.اشتباه نوشته بودم پرولاکتین داره 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ببخشید ا اس ا برای چی

همون آسپرین هست

برای رقیق کردن خون و خون رسانی بهتر به رحم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دستت درد نکنه اره دوستان گفتن هست نرماله  

خواهش میکنم عزیزم .اشتباه تایپ کردم دیدم دیدین دیگه ویرایش نزدم چون نمیدیدن دوباره نوشتم .هر چند دوستان دیگه هم گفته بودن 😊😊 ندیده بودم 

مامان گلا من امروز خیلی شکمم سفت میشد بعد ول میکرد کل شکمم بود ولی درد اینا اصلا نداشتم این طبیعی بود یا باید میرفتم دکتر؟

اینام انقباضه یانه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خواهش میکنم عزیزم .اشتباه تایپ کردم دیدم دیدین دیگه ویرایش نزدم چون نمیدیدن دوباره نوشتم .هر چند دوس ...

دستت درد نکنه دفعه اولمه انتقال میدم یه ذره استرس دارم تا یه چیزی میشنوم یکی میگه هول میکنم منم دارم بررسی کردم یا نه بازم ممنون که جواب دادی💜

انوکسا هم هست؟به من انوکسا داده دکتر

آره عزیزم انوکسا هم رقیق کننده خون هست نگران نباش فقط توکل کن خدا انشاءالله به حق این ماه مبارک همگیتون دست پر از انتقالتون بیرون میاید

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

من اندومتریوز هستم کیست دوسانتی تخمدان چپم داشتم که یه دوره دیفرلین زدم ۱۵ فروردین سونو شدم گفت کیست دیده نمیشه دیگه برام امپول ننوشت میگم امکان رشد کیست تو یه ماه نیس خیلی نگرانم همه دو دوره سه دوره امپول زدن ولی به من گفت بکی بسه امپول دیفرلین ۲۸ روزه اس یعنی چی

سلام دوستان . بچه ها ان شاالله من فردا صبح میرم برا اوردن دو تا جوجه یخی آخرم.  خیییییلی تو ای ...

سلام عزیزدلم فردا با دلِ قرص برو من مطمئنم که این سری مامان دوقلوهای ناز هستی به حق این ماه مبارک 

خیلی مواظب خودت باش این چندوقته هرازگاهی بیا بهمون سر بزن از حال خودت باخبرمون کن دلمون پیشت میمونه 

من اندومتریوز هستم کیست دوسانتی تخمدان چپم داشتم که یه دوره دیفرلین زدم ۱۵ فروردین سونو شدم گفت کیست ...

عزیزدلم من از اینی که گفتی اصلاعی ندارم ولی بخدا این استرس ونگرانیت از صدتا کیست واندومتریوز واین چیزا بدتره برات فقط وفقط بخدا توکل کن خیلی ریلکس باش وبه دوران بارداریت فکر کن