2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
ببخشید دوستان اون قرصی که سیلویا میگفت برایه خونرسانی به رحم روزی سه تا ال ارژنین بود یا ال کارنتین ...

عزیزم ال ارژنین بود

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان توروخدا هرکس تجربه ای داره راهنماییم کنه.من راهم دوره از تهران و یزد.بین مراکز ناباروری ...

عزیزم من اگه بودم حتما تهرانو انتخاب میکردم 

سلام دوستان توروخدا هرکس تجربه ای داره راهنماییم کنه.من راهم دوره از تهران و یزد.بین مراکز ناباروری ...

هرچند من تعریف یزد رو هم به عنوان مرکز ناباروری خیلی شنیدم مخصوصا دکتر افلاطونی .ولی چون شما از نظر مسافت هر دوشهر براتون دور هست خوب امکانات تهران بیشتر هست و به نظرم دنبال مرکز خوب توی تهران بگردین .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
کدوم مرکزش آخه 😔یکی دوتا که نیست مام خیلی تعریف شنیدم ولی خیلی هزینه هاش بیشتراز مراکز دیگه است

ابن سینا که هیچ کلا بزارش کنار.باید بری ببینی بسنجی منم که تحقیق میکنم تو سایت پنجاه پنجاه هست نظراتشون یه عده میگن خوبن یه عده میگن بد فقط خودت باید بری مراکزشون ویزیت بشی بعدا بسنجی که کدوم خوبه.رویان مام دکتر اسرافیلی هم چندتا بچه ها پیششون مثبت شدن.رزاقی هم خوبه

کدوم مرکزش آخه 😔یکی دوتا که نیست مام خیلی تعریف شنیدم ولی خیلی هزینه هاش بیشتراز مراکز دیگه است

عزیزم باور میکنی من شهرستانم هزینم بیشتر از مرکز مام درومده.اگر این هزینرو اورده بودم مام شاید الان نتیجشو دیده بودم.

والله من ابن سینام قبلا راضی بودم بهتر بود ولی الان اصلا خوب نیست از یک ماه قبل عید مشغول ساختو سازن الانم میری همه چی شلخته پلخته ادم عصابش خورد میشه دکتراشم قبلا بهتر بودن انگار باشلختگی محیط اونام قاطی کردن باور میکنی من دیروز رفتم برایه شروع سیکل انتقال سنو نکردن خودشون زنگ زدن ببینن سیکلو شروع کردن یا نه فکر کنم پرونده رو نگاه کردن متوجه شدن باید سنو میکردن تازه من پول سنو هم دادم ولی بهم پس دادن

اخی عزیزم چقدر سختی کشیدی  خدا برات ببخشه این گل پسر را چه کار خوبی کردی ولی میگن خیلی دنگ و ...

مرسی عزیزم نه خیلی دنگ و فنگ نداشت برای من ۳۱ سالم

من دو تا مرحله رو به خاطر اشتباهرخودشون برعکس انجام دادم سر اون خیلی ناراحتی کشیدم ولی الان حکمتشو فهمیدم اگه اشتباهی انجام نمیدادم من پسرمو ۱۱ اسفند دیدم تا تحویلش احتمالا اردیبهشت میشد کارای اداری بودن ولی من چون انجام داده بودم ۱۲ اسفند تحویلش گرفتم

خانوما من هفته هفتمه یهو خونریزی کردم صورتیه زیاد نیس یه امپول زدم چیکار کنم‌؟دارم دق میکنم کمکم کنی ...

خونریزی متوقف شد؟ به دکتر اطلاع بده و سونو شو منم بعد خونریزی سریع آمپول زدم. دکتر دز پروژسترونو زیاد می کنه

خدایا شکرت