2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

سلام بچه ها

خوبین همگی

قدم نورسیده ها مبارک

اونایی هم ک نی نی شون نزدیک بدنیا بیاد هم ان شاالله بسلامتی بارشون زمین بذارن

توراهی ها هم ک هنوز خیلی مونده، در پناه خدا باشن تا ماه آخر

اونایی هم ک تو سیکل انتقالن ان شاالله ک دست پر برگردن😍😍😍

و ان شاالله هیچ زنی انتظار مادر شدن رو نکشه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه ها من  دی ماه پانکچر کردم

بهمن ماه دکتر گفت ال دی بخورم و پریود ک شدم برم برای انتقال

خب پریود و زمان انتقالم میخورد ب تعطیلات عید و دیگه گفت بعد از عید پریود شدی بیا

از ۱۳تا۱۸ فروردین زمان پریودم بود اما نشدم

شنبه رفتم آز دادم منفی بود

ب نظرتون چرا هنوز پریود نشدم؟؟

ی هفته خیلی سردرد داشتم همراه درد شدید کمر

ک سردردم رفت اما کمردرد شدید دارم همچنان

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزان..خوبین بچه هااااا 

میزان fsh توی آزمایش خون ب طور نرمال چقدر باید باشه؟؟؟

مال من خ بالاسسس🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام عزیزان..خوبین بچه هااااا  میزان fsh توی آزمایش خون ب طور نرمال چقدر باید باشه؟؟؟ مال من ...

پلیکیستیک هستین؟

عزیزم من باردار نیستم تیکر رو برای بارداری خواهرم گداشتم من الان یه پسر دو ماه و ۱۱ روز دارم وقتی ۴۲ ...

سلام عزیزم

به به مبارکه 😍

چشمت روشن

الهی بهترین ها در تقدیرتون باشه و خانواده تون به زودی بزرگ و بزرگتر بشه🤩

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
عزیزم من باردار نیستم تیکر رو برای بارداری خواهرم گداشتم من الان یه پسر دو ماه و ۱۱ روز دارم وقتی ۴۲ ...

اخی عزیزم چقدر سختی کشیدی 

خدا برات ببخشه این گل پسر را چه کار خوبی کردی

ولی میگن خیلی دنگ و فنگ داره 

چند سالتونه که بهتون نوزاد دادن؟

@naps    

سلام عزیزم فکر کنم بیمارستان شریعتی ای وی افی ها رو سز میکنه چون یبار گفته بودی سخت نمیگیرن گفتم بهت بگم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام سارا جون .خوش برگشتین 😍😍خدا رو شکر که حالتون بهتر هستش .بهترینها براتون رقم بخوره توی این سال ...

سلام به روی ماهت فدات شم عزیز دلم ممنونم از محبتت مهربونم. الهی آمین برای هردومون و همه منتظرا

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
انشالله، به امیدخدا  دکتر زرنانی بنظر میاد دقیق باشه ولی مثل یکسری از دکترها آزمایشهای خودش رو ...

مرسی از توضیحات آره شنیدم که همون آزمایشگاه رو قبول داره. اگه مشخص نمیشه که دیگه واقعا کار مسخره ای انجام دادنش. انشالله که کارامون خوب پیش بره

سلام عزیزدلم حالت خوبه؟ بهتر شدی الحمدالله؟ کی بسلامتی میری برا انتقال؟

سلام فدات شم خوبم خدا رو شکر. فعلا میخوام هم یکم‌ استراحت کنم هم دکتر ایمونولوژی برم ببینم نظرشون چیه. شاید مهر 

انشالله به سلامتی نی نیتو بغل بگیری❤

عه چه جالب. ب نظرت مشکلی پیش نمیاد اگه مثلا صبحا مقعدی بذارم عصر واژینال؟ از وقتی از خواب بیدار شدم ...

اونو نمی دونم من هر وقت واژینال میذاشتم احساس میکردم اذیت میشم مقعدی میذاشتم مثلا چند روز واژینال میذاشتم بعد رکتال.  

خدایا شکرت
مرسی از توضیحات آره شنیدم که همون آزمایشگاه رو قبول داره. اگه مشخص نمیشه که دیگه واقعا کار مسخره ای ...

خواهش می کنم. توکل به خدا... انشالله که اینبار عالی پیش میره برات همه چیز.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
بچه ها من خیلی دل درد و کمر درد دارم. امروزم ترشح نمیدونم قهوه ای بود خاکستری بود. نمیدونم. ترشح غیر ...

اگه لک دیدی حتما به دکتر بگو سونو کنه قبلش چرا امپول نمیزنی ممکنه به شیاف حساس باشی .

خدایا شکرت