2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام خانوما ی سوال دارم اینباردیگه جواب بدین خواهشاواجبه هربارسوال کردم اینجا کسی جواب نداد من سونو ...

بستگی ب ضخامت رحم تون داره. من دفعه اول چون روز ده همه چی عالی بود همون موقع روز انتقالو مشخص کرد. ولی دو سه بار بعدی دو س بار اینا سونو شدم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خانوما من هفته هفتمه یهو خونریزی کردم صورتیه زیاد نیس یه امپول زدم چیکار کنم‌؟دارم دق میکنم کمکم کنی ...

استراحت کن و با دکترت تماس بگیر

استرس نداشته باش. چیزی نیست. لکه بینی طبیعیه

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما من هفته هفتمه یهو خونریزی کردم صورتیه زیاد نیس یه امپول زدم چیکار کنم‌؟دارم دق میکنم کمکم کنی ...

عزیزم اصلا نترس فقط استراحت کن فردام با دکترت تماس بگیر بهش بگو 

منم از روز ۶ انتقال افتادم به لکه بینی و بعدم خونریزی که همون شب رفتم سونو گفت هماتوم داری وسرخود شیاف پروژسترون اضافه کردم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مرسی ک جواب دادین،اینجا فقط اونایی ک همو میشناسن انگار جواب میدن میگم ماه بعدش ال دی داد و خوردم و ...

عزیزم طبیعیه این چیزا من خودم هرسری که میخواستم برم تو سیکل انتقال اون ماه پریودم بازی درمیاورد ونمیومد سرخود آمپول پروژسترون میزدم میومد شمام مخصوصا بعدِ پانکچرته طبیعیه با دکترت تماس بگیر احتمالا بگه آمپول بزنی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
زیر دلم درد میگیره سمت چپ بیشتره این دردها طبیعیه؟

آره عزیزم طبیعیه دراز بکش اگه دردت افتاد نگرانی نداره 

سلام فدات شم خوبم خدا رو شکر. فعلا میخوام هم یکم‌ استراحت کنم هم دکتر ایمونولوژی برم ببینم نظرشون چی ...

فدات بشم انشاءالله با دعای خیرت عزیزدلم

انشاءالله بهترینها سرراهت قرار بگیره وتا مهر یه معجزه شیرین بیاد تو دلت اصلا نیازی به انتقال نباشه

از هفته ۲۲ تازه قند میره بالا برای ما که لب مرز بودیم این هفته ها حتما باید چک بشه. البته متفورین رو ...

باشه عزیزم چشم حالا از امروز گلوکوفاژو روزی ۱ دونه میخورم ببینم چی میشه برا من تا موقعی که مدام میخوردم خوب بود قندم 

سلام دوستان توروخدا هرکس تجربه ای داره راهنماییم کنه.من راهم دوره از تهران و یزد.بین مراکز ناباروری تهران و یزد موندم.

چندروزه کارم شده گریه انقد که تو تاپیک های مختلف گشتم.هرکس نظری میده.مرکز مام خوبه ولی هزینه هایش سرسام آوره.درموردتجهیزات یزد هم نمی‌دونم درحد تهران هست یانه

عزیزم منظورم نیست ک کیست دارین منظورمه تخمدانتون کم کاره؟ چون fsh هورمون فعال سازی تخمدان هست و فو ...

مرسی مهربونم بابت توضیحات.💚🤗🤗.تماس گرفتم با مامایی دکترم..گفتن مشکلی نیست..چون میخای انتقال جنین فریز انجام بدی..

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام دوستان توروخدا هرکس تجربه ای داره راهنماییم کنه.من راهم دوره از تهران و یزد.بین مراکز ناباروری ...

سلام عزیزم من ۷ سال پیش یزد پیش دکتر افلاطونیان ای وی اف شدم و خداروشکر با اولین انتقال مثبت شدم.. و یک پسر ۸ ساله دارم خداروشکر...اگرچه تجهیزاتشون مثل تهران نمیشه..اما دکتر خوبین ..پر از تجربه و آرامش

من پارسال دو بار رفتم برا انتقال جنین فریز شده ..اما هر دو بار منفی شد متاسفانه...حالا امسال آخرین جنین هاروهم انتقال میدم ..تا مصلحت خدا چی باشه...

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

ببخشید دوستان اون قرصی که سیلویا میگفت برایه خونرسانی به رحم روزی سه تا ال ارژنین بود یا ال کارنتین دیروز داروخونه بودم گفت کدومو میخوای منو به شک انداخت میشه اگه کسی میدونه راهنمایی کنه ولی خودم میگم ال ارژنین بود تا اونجایی که یادمه

همیشه بدون دارو سایز فولیکولام خیلی خوبه. معمولا ۱۸.۱۹.۲۰ هست. اما این بار اینوفولیک خوردم اما نه مر ...

خیلی هم عالی .ان شاالله همه چیز خوب پیش بره براتون 🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ببخشید دوستان اون قرصی که سیلویا میگفت برایه خونرسانی به رحم روزی سه تا ال ارژنین بود یا ال کارنتین ...

ال آرژنین بود عزیزم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...