2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم

برای من همه ایتمها رو کامل ننوشته .حالا براتون میفرستم شاید بدردتون بخوره .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
منتظر خبر خوبتما، خوش خبر برمیگردی عزیزم 🌹🙏🥰

چشم. قربووون دل مهربوونت برم. ان شاالله ببا دعاهای شما

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
وای اره واقعا. زمان دانشجویی ی دکتر میرفتم میگف استرس نهان داری. در ظاهر ارومی ولی درونت استرس هس🤧 ...

ان شاالله خوش خبر برمیگردین.😍😍😍استرس خیلی تو نتیجه تاثیر داره منم متاسفانه نمیتونم استرسم رو کنترل کنم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام دوستان دلیل سیکل لانگ چی هست؟ کسی دلیل علمیش رو میدونه، من رفتم دکتر بهم ال دی داد آمپول بوس لی ...

ببین عزیزم من یه بار از دکترم پرسیدم گفت چون تخمدان هارو خاموش میکنن سیکل بلند بهتره دیگه نمیدونم منظورش چی بودو چرا از کی ال دیتو شروع میکنی دارو همینارو دادکجا میرید شما

@nilda71     سلام عزیز دلم،عیدت مبارک باشه 🌿🌿🌺🌺💞💞 چه خبر خودت و نی نی خوبین انشال ...

سلام نیلوفر مهربونم 

الهی قربونت برم مرسی که به یادم بودی عید توام مبارک

والا پسر من هم کولیک داشت هم رفلاکس شدید اصلا وقت سرخاروندنم نداشتم همش گریه میکرد بچم تازه 2 هفتس رنگ آرامش و دیدم 

تو چه خبر؟ خوش خبری؟ 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
@چیکا1     @nilda71    

سلام عزیز دلم به سلامتی نینی گلت به دنیا اومد

الهی قلبش هزاران سال برات بتپه ببخش من به خاطر رفلاکس و کولیک پسرم اصلا نمیتونستم سایت بیام

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

سلام دوستای خوشگل و مهربونم

چقدر دلم براتون تنگ شده بود 

ببخشید من کوچولوم خیلی اذیت بود همش درد داشت و گریه میکرد پدرمو دراورد بعد زایمان از 80 کیلو شدم 65 کیلو

الهی از همین دردسرای شیرین قسمت تک تک منتظرا 

البته بدون کولیک و رفلاکس😉😉، واقعا سخته پاره تنت یه سره اشک بریزه و تو نتونی براش کاری کنی الان 2 هفته اس که دیگه نفس راحت میکشم

سلام‌‌عزیزم‌.خوبی گلم‌یه‌سوال میگم‌آزمایش‌ایمنی‌دادی کدوم‌فاکتورها‌مشکل‌داشت؟. داروچی‌برات‌نوشتن ...

من مشکلم سی دی مارکر ها بودن خود ایمنی داروش هم کلا پردیزولون و سروم ivig با انکسوپارین الان از قبل انتقال دارم پرندیزولون میخورم۲۰ روزه

مرسی فدات شم پس سیکلمو عقب نمیندازم سری پیش به م پرندزولون با انوکسام داد فقط میمونه سرم 

دقیقا، همینطوره 🌱

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
مشکل همسرم واریکسل و تحرک پایین اسپرم بود قبل عمل ۱۸ بود بعد عمل شد ۲ سنتی هم که جواب نداد

مال ما هم آزمابش خیلی افتضاحه همش صفر شده این دفعه. و صد در صد غیر طبیعی. حتی گفتن میکرو هم خیلی شانسمون پایینه. برای همین من میخوام سنتی را امتحان کنم. دیگه امید به خدا

إن شاالله شما هم به همین زودی نتیجه میگیری. خدا اگه بخواد میشه اینا همش عدد و ارقامه