2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
ای وایی اگه اونجوری باشه که باید یه ماه دیگم بندازم عقب من سیکلم بلنده اگه مشکل داشته باشم به نظرت ا ...

بستگی به خودتون داره که چقدر بخوای پیگیری کنی، من میخواستم حتما بفهمم مشکلم چی بوده و خیلی آزمایش دادم و دکتر رفتم

میدونم که داروش پردنیزولون و انوکسا و شاید هم سرم هست ولی میخواستم بدونم دقیقا چیه و چقدر جدیه که زحمتهام بیشتر از اون به باد نره. به نظرم آزمایش که ضرر نداره

حالا شما اگر نمیخوای آزمایش بدی به دکتر بگو انوکسا و پردنیزولون بده، ولی سرم بی دلیل نزن، چون سرم هم مشکلات خودشو داره و اگر حتما لازم داری باید بزنی

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@سارادلارام   عزیزدلم تبریک میگم بهت تولد گل دخترتو خدا براتون حفظش کنه زیر سایه پدر و مادر م ...

مرسی عزیزدلم قربونت لطف کردی 😘😘

ان شاالله گل دخترتو سالم بغل کنی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
توکل ب خدا اره عزیزم دقیقا.   خیلی اروم بودم این دفعه مث دفعه های پیشم خیلی دست و پا نزد ...

ای جانم عزیزم، باریکلا به شما. آره خب بهرحال یکم استرس رو که داره من دفعه قبل از شدت استرس کل مسیر خونه تا کلینیک رو گلاب به روت بالا آوردم بعدشم مثل بید میلرزیدم تمام بدنم یخ کرده بود ، هیچ فکری توی ذهنم نبودا خودم فکر میکردم اصلا استرس ندارم اما توی ضمیر ناخودآگاهم کاملا هیجان و استرس داشتم، توکل بر خدا ان شاالله که این بار به حق محسن زهرا هممون مامان میشیم 🥰🙏🌹

رفتی سونو اومدی خبرمون کن گلم

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
اخرم مشخص نشد برای چی بود اصلا اونهمه درد ! خداروشکر حال دخترم خوبه برام دکترم آمپول ریه هم تزریق کر ...

عزیزم این چه حرفیه، شما دیگه با تمام وجودت دختر گلت رو مهمون دلت کردی، چه قبل بارداری و چه طی بارداری واقعا از کسایی که طبیعی باردار میشن درد و رنج خیلی بیشتری و متحمل میشیم پس اصلا اینطوری فکر نکن ، توی بارداری هزار و یک اتفاق ممکنه بیفته که اصلا دست آدم نیست حتی خیلیاشو پزشک هم نمیتونه علتشو تشخیص بده مثل مورد شما، خدا خواسته دو روز یه درد اضافه بهت بده پیش خودش عزیزترت کنه و جایگاهت بالاتر بره مامان خانم قشنگ 🥰🙏 نگران نینی هم نباش اصلا توکل بر خدا صحیح و سلامت و به وقتش به دنیا میاد و نتیجه ی تمام دردایی که کشیدی رو به شیرینی میبینی گلم، التماس دعا 🙏🌹

ببخشید شما از ایمنی انعقادی ندادید من میخوام ازمایششو بدم ببینم مشکلی ندارم خیلم راحت بشه

سلام عزیزم اره من ازمایش دادم و انتقال قبلی هم پردنیزولن داشتم هم سرم ای وی ای جی 

این انتقال هم دارم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ای جانم عزیزم، باریکلا به شما. آره خب بهرحال یکم استرس رو که داره من دفعه قبل از شدت استرس کل مسیر خ ...

وای اره واقعا. زمان دانشجویی ی دکتر میرفتم میگف استرس نهان داری. در ظاهر ارومی ولی درونت استرس هس🤧

توکل ب خدا. چشم . فعلا خیییلی ب نوبتم مونده😟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

دوستان گلم لطفا هر کی میدونه راهنمایی کنه

من هفته ۱۸ هستم اصلا نمیتونم به پهلوی چپ بخابم یا روشکم میخابم یا پهلوی راست

الان مشکلی پیش میاد؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
وای اره واقعا. زمان دانشجویی ی دکتر میرفتم میگف استرس نهان داری. در ظاهر ارومی ولی درونت استرس هس🤧 ...

منتظر خبر خوبتما، خوش خبر برمیگردی عزیزم 🌹🙏🥰

دوستان گلم لطفا هر کی میدونه راهنمایی کنه من هفته ۱۸ هستم اصلا نمیتونم به پهلوی چپ بخابم یا روشکم م ...

عزیزم میگن نباید طاق باز خوابید چون خون رسانی به جنین محدود میشه، سعی کن بالش بارداری بگیری بتونی به پلهو بخوابی که بهترین حالته چون هفته های بالاتر که جنین سنگینتر میشه دیگه اصلا نباید طاق باز خوابید گلم.