2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
بعد من میخوام دوقلو بشه اینو باید چیکار کنم که دوتاشم بگیره میخوام یه سره کنم بعدا دیگه بچه نیارم

عزیزم دوقلو شدنش دست ما نیست من وتا انتقال دادم ولی یکیش گرفت بعضی وقتا یکی میگیری بعضی وقتا دوتا بعضی وقتام اصلا باردار نمیشی پس کاملا شانسیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگی شما چند تا دختر داری تیکر بارداری داری بارداری؟

اره باردارم یکی ولی دوس داشتم پسر باشه که انشالله دخترم صجیح وسالم بدنیا بیاد میخوام یه سال بعد دومیو بیارم 

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام 

من که خارج رحم شدم امروز رفتم آزمایش عدد بتام ۱۸ بود 

از دکتر پرسیدم چرا کلا با ای وی اف خارج رحم شدم گفت احتمالا مشکل از لوله هاته 

گفتم من سه بار عکس رنگی دادم اینهمه سونو دادم ینی نباید مشخص میشد که لوله هام مشکل داره

اینجا کسی اطلاعی از این موضوع اگه داره بهم بگه

الان هم که خارج رحم شدم توده بعد از امپول نیومد توی رحم برگشته افتاده توی شکمم توی شکمم هم ۹ میل خون بود

الان شک کردم میگم که این توده هم حتی نتونست بیوفته داخل رحم حتما لوله هام مشکل داره 

بعد من میخوام دوقلو بشه اینو باید چیکار کنم که دوتاشم بگیره میخوام یه سره کنم بعدا دیگه بچه نیارم

دوست عزیزم جواب این سوال و اینکه اصلا چیکار کنیم همون یکیش هم بگیره رو اگر میدونستیم که خانمها اینجا و تو مطبها اینهمه وقت منتظر نبودن

واقعا با خداس

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
راستی چقد هزینه کردی

۴۰ ملیون انشالله به سلامتی والله من تو ۵سالگی دخترم اقدام کردم انقدر پشیمونم چرا زودتر اینکارو نکردم چون پروسه ی طولانیه و هر بار به دلایل مختلف عقب میوفته هر چه میتونی زودتر اقدام کن مثله من زمانو از دست نده ادم اگه میخواد زودتر بیاره که خیالشم راحت تره والله من سره دخترم اصلا این مشکلاتی که الان دارمو نداشتم قند غلظت خون تیرویید

دوستان ازمایش ایمنی برایه کسیم که طبیعی باردار شده ویه سقط داشته لازمه چند روز طول میکشه جواب ازات ب ...

ممکنه که کسی قبلا مشکل نداشته ولی بعدش دچار مشکل شده باشه

هم ایمنی و هم انعقادی رو بگیرن خیالتون راحت میشه

بعضی از قسمتهای آزمایش یک هفته ای جوابش میاد و بعضیاش دو سه هفته طول میکشه

حتما باید دکتر براتون بنویسه، آزمایشگاه اصلا بدون نسخه انجام نمیده

یه آزمایشگاه خوب برید که جوابش درست و قطعی باشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
۴۰ ملیون انشالله به سلامتی والله من تو ۵سالگی دخترم اقدام کردم انقدر پشیمونم چرا زودتر اینکارو نکردم ...

چقد زمان برد؟

منم توهمین فکرم زود بیارم ماکه قراره از کارو زندگی بیوفتیم حداقل یدفعه بشه😂

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممکنه که کسی قبلا مشکل نداشته ولی بعدش دچار مشکل شده باشه هم ایمنی و هم انعقادی رو ببین خیالتون راح ...

ای وایی اگه اونجوری باشه که باید یه ماه دیگم بندازم عقب من سیکلم بلنده اگه مشکل داشته باشم به نظرت از همون اول دارو میدن چون میخوام بگیرم ازمایشامو تا وقت انتقالم جوابش میادنمیخوام به خاطره ازمایشام یه ماه دیگه عقب بندازم خاک تو سره دکترا به فکر ادم نیستن ببخشید دکتر داخلیم مینویسن برم بگم بنویسه لیست کاملشو نداری ‌؟ ببخشید سوالام زیاد شد میخوام همه کار کنم دیگه این مشکل تکرار نشه

چقد زمان برد؟ منم توهمین فکرم زود بیارم ماکه قراره از کارو زندگی بیوفتیم حداقل یدفعه بشه😂

عزیزم یه ۴۰ روزی تا تشکیل پرونده وازمایش ها سیکل منم کلللا بلنده ۴۰ روزه دیگه برایه تخمک کشی من  پلی کیستیکم سه ما هایپر شدم شکم اب میاره باید سه ماه استراحت کنی بعدشم ۴۵ روز تا انتقال اینا کل پروسشه ولی من چون مشکل قندو تیرویبد دارم هر بار میرفتم باز به خاطره اونا عقب میفته من از برج ۴ پارسال تخمک کشی کردم فقط رسیدم یه بار انتقال بدم الان سه ماه دارم میرم تازه این ماه تیروییدم میزون شده واقعا نمیشه چیزیرو تو این کار پیش بینی کرد

ببخشید میتونم بپرسم مریضی شما چی بود؟  زالو برای مریضی هایی که سودای خون و سودای محل زیاد میشه ...

مشکل همسرم واریکسل و تحرک پایین اسپرم بود قبل عمل ۱۸ بود بعد عمل شد ۲ سنتی هم که جواب نداد

هزینه انتقال۲ میلیون و ۶۵۰ هزار تومان شد بهمن ماه و هزینه سرم آزاد برای ۳ تا ۳ میلیون و نیم شد اگه ت ...

ممنونم عزیزم بابت توضیحاتت اره بیمه نیروهای مسلح دارم  پس باید دکتر که برام نوشت ببرم بیمه

مشکل همسرم واریکسل و تحرک پایین اسپرم بود قبل عمل ۱۸ بود بعد عمل شد ۲ سنتی هم که جواب نداد

عزیزم داداش من مورفوژی داشت تحرک صفر داغون گفتن باید میکرو کنید ای وی اف کردن جنین تشکیل نشد براشون دکتر بهش سینال اف دور نافی فرتیل اید داد و وزنشو اورد پایین ورزش میکرد بدنشو با اب سرد شست زود زود تخلیه داشت گفتن تا سه ماه دارو بخوره بیادوارد سیکل بشه مام میرفتن دکتر جنتی بود دکترش طبیعی باردار شد الان ۵ ماهس گفتم شاید کمکی باشه براتون واریکوسلم داشت گفتن باید تسه بشه در اون حد داغون بود سبک زندگیم مهمه