2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046775 بازدید | 684548 پست
بچه ها من امروز تقریبا ۷ هفته میشم الان لک دیدم خیلی ترسیدم ۶ ام‌باید برم سونو واسه تشکیل قلب چیک ...

زیاده یا کم عزیزم؟ فقط استراحت کن کار خاصی نمیخاد بکنی پروژسترونت چقدره؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
زیاده یا کم عزیزم؟ فقط استراحت کن کار خاصی نمیخاد بکنی پروژسترونت چقدره؟

با دستمال خودمو پاک کردم نه کم بود نه زیاد

هر ۱۲ ساعت شیاف میزارم سه روز یه بارم امپول پروژسترون

انقدر ناراحتم

زبونم لال نکنه داره سقط میشه😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانم ها من انتقال دادم دکتر برام قرص واژینال اندومترین ۱۰۰ نوشته هر جا میگردم پیدا نمیکنم

کسی سراغ نداره از کجا بخرم یا اضافی نداره

لطفا راهنمایی کنید

امروز ناچار شیاف پروژسترون گذاشتم ایرادی نداره😔😔

میشه جواب منم بدین؟ من انتقالم مام بوده.17اسفند.خداروشکر مثبت شده.حالا برای بقیه اش چی کنم؟ خودم شهرستانم برای بقیه سونو ها باید برم اونجا؟داروهام  داره تموم میشه.دکترای شهر خودمون که اکثر تعطیلاتن.

بچه ها من دفعه قبلی هیستروسکوپی کردنی روز ۵-۶ دیگه خونریزیم قطع شد. ولی این دفعه ۱۰ روزه قطع نشده هن ...

عزیزم این خودش پریود حساب میشه و پریود بعدیتون تقریبا یکماه بعد میشه

من که هر بار بعد از هیستروسکوپی اینجوری بودم

ال دی بخوری راحت تری چون دقیقا سر وقت پریود میشی و میری برای شروع سیکل انتقال

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام خانم ها من انتقال دادم دکتر برام قرص واژینال اندومترین ۱۰۰ نوشته هر جا میگردم پیدا نمیکنم کسی ...

فکر میکنم دیگه نیست ، داروخانه ها ندارن. یکسال پیش دکترها به همه میدادن ولی از تابستون گذشته کمیاب شد

از خود دکترت سوال کن، بگو از کجا بگیرم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم این خودش پریود حساب میشه و پریود بعدیتون تقریبا یکماه بعد میشه من که هر بار بعد از هیستروسکوپ ...

عه واقعا؟ دفعه قبلی بعدش سر وقت پریود شدم ولی اون موقع زود تموم شده بود خونریزی هیسترو.

خیلی ممنونم ک جواب دادی گلم. خونریزم از دیشب قطع شده بنظرت ینی بازم شروع کنم ال دی رو؟ یا منتظر ۱۱ فروردین باشم که موعدمه  بعد اگه لازم شد بخورم؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم این خودش پریود حساب میشه و پریود بعدیتون تقریبا یکماه بعد میشه من که هر بار بعد از هیستروسکوپ ...

یعنی دیروز که روز ده خونریزی بعد هیسترو بود روز دهم موعدم حساب میشه؟ اگه این جوری باشه برا شروع ال دی دیر نیس؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فکر میکنم دیگه نیست ، داروخانه ها ندارن. یکسال پیش دکترها به همه میدادن ولی از تابستون گذشته کمیاب ش ...

سلام عزیزم . سال نو مبارک . 

عزیزم من پانکچر شدم.  انتقال فعلا نیست بخاطر آندومتریوزم 

. الان به نظرتون کیوتن قبل انتقال خوبه یا نه ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
با دستمال خودمو پاک کردم نه کم بود نه زیاد هر ۱۲ ساعت شیاف میزارم سه روز یه بارم امپول پروژسترون ا ...

نه بابا دختر این چه حرفیه من از روز ۶ انتقال لک وخونریزی داشتم تا ۱۳ هفته رفتم سونو گفت هماتومه فقط استراحتتو بیشتر کن اگه ادامه دار بود قرص آسپرین یا آمپول انوکسا اگه داشتی قطع کن تا وقتی لکت قطع بشه روال دکترا معمولا اینجوریه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
میشه جواب منم بدین؟ من انتقالم مام بوده.17اسفند.خداروشکر مثبت شده.حالا برای بقیه اش چی کنم؟ خودم شهر ...

عزیزم تبریک میگم بهت انشاءالله سالم وسلامت بیاد بغلت 

ببین تا یه مدت اول حداقل غربالگری اول اگه همون مرکزت بری بهتره اگه دیدی شرایطت اوکیه ومشکلی نیست میتونی شهر خودت پیش یه دکتر دیگه ادامه بدی 

معمولا خود مرکز اگه ببینه مشکلی نیست میگه که دیگه نیاید شهر خودتون زیر نظر یه دکتر خوب باشید

بازم ببین خودت چی صلاح میدونی اگه دکتر خوبی تو شهرتون هست که از نازایی وآی وی اف سردر میاره میخای یه ویزیت پیشش برو

عه واقعا؟ دفعه قبلی بعدش سر وقت پریود شدم ولی اون موقع زود تموم شده بود خونریزی هیسترو. خیلی ممنونم ...

شاید مال من با پریودم یکی شد چون آخرای سیکلم بود ، فکر کنم روز ۲۱ بود، بعدشم چون چسبندگی داشتم گفت استرادیول بخورم، دیگه پریود نشدم

ممکنه همین پریودت بوده باشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️