2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
بله عزيزم بدون پريود بود يه هفته بعد از ديفرلين دوم استراديول شروع ميشه و روز ١٢استراديول سونو انتقا ...

مرسی عزیزم از توضیحاتت. دکترم گفت پریود شدی بیا .  دکترتون کیه ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام گلم من شونزده هفته خونریزی کردم و سریع رفتم سونو دادم تا علت مشخص بشه و معلوم شد از جفتم بوده و ...

سلام عزیزم زایمان کردی روزا چه زود گذشت 

برا همه دعا کن 😍😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان 

من تاریخ ۲۱ اسفند انتقال انجام دادم

دکترم گفته بود ۶ فروردین ازمایش بدم اما من امروز خودم رفتم ازمایش و بتام ۱۳.۵۵ بود

کسی میتونه کمکم کنه که ایا باردار هستم‌یا نه؟

دارم دیوونه میشم

مشکل ایمنتون چی بوده؟ ana؟ پردنیزولم رو گفت بعد هفته دوازده نصف میکنه..البته ازمایش قندم چند وقت پیش ...

Ana    یکم بالا بود  fna لب مرزی من قندم بالا بود برا همین ندادن گفت بالاتر میره

خدایا شکرت
قربونت برم خدانکنه کورتاژ کردم دکتر کشیک گفتن دو هفته زیاده و ممکنه عفونت کنی  دیشب تا صبح ب ...

کار درستی کردی که رفتی بیمارستان

ان شاء الله خیره و آسیبی نمیبینی

الهی بزودی با معجزه وبصورت طبیعی دامنت سبز بشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
کار درستی کردی که رفتی بیمارستان ان شاء الله خیره و آسیبی نمیبینی الهی بزودی با معجزه وبصورت طبیعی ...

توکل به خدا 

خیلی ممنونم عزیزم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

سلام دوستان 

من تاریخ ۲۱ اسفند انتقال انجام دادم

دکترم گفته بود ۶ فروردین ازمایش بدم اما من امروز خودم رفتم ازمایش و بتام ۱۳.۵۵ بود

کسی میتونه کمکم کنه که ایا باردار هستم‌یا نه؟

دارم دیوونه میشم

سلام دوستان  من تاریخ ۲۱ اسفند انتقال انجام دادم دکترم گفته بود ۶ فروردین ازمایش بدم اما من ا ...

عزیزم رنج آزمایشگاهت چنده؟ معمولا تا ۲۵ میگن مشکوک ۴۸ ساعت بعد حتما برو تکرار بتات کمه ولی اینش مهم نیست دوبرابر شدنش مهمه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سونو دادم همون روز. دکتر چیزی نگفت. گفت عادیه.. میگن ivf عادیه.  بعضیا میگن خون لخته میشه خون‌ر ...

آره طبیعیه یا هپارین یا آسپرینتو یه کدومشو شروع کن وقتی چندروزه لک نداری روال کار دکترام معمولا اینجوریه خدایی نکرده دوباره لک بیاد میگن قطع کنید 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ازمایشگاه بدون نسخه انجام نمیده؟

رفتم دکتر برام نوشت حالا باید برم انجام بدم چندروزه جوابش میاد معمولا؟

بد نیستم عزیزم فعلا فشارم با قرص کنترل میشه و بستریم تا ببینیم خدا چی می خواد

انشاءالله خیره عزیزم 

عزیزم رنج آزمایشگاهت چنده؟ معمولا تا ۲۵ میگن مشکوک ۴۸ ساعت بعد حتما برو تکرار بتات کمه ولی اینش مهم ...

بهم گفتن مشکوک

شنبه حتما میرم مجدد

اما میگم این عدد خیلی پایین نیست؟

مرسی عزیزم از توضیحاتت. دکترم گفت پریود شدی بیا .  دکترتون کیه ؟

من دكتر عليرضايي كلينيك مام

خدا كمكم كن بعد از هفت سال نازايي د و تا جوجه انتقال دادم خداايا كمك كن بمونن واسم🙏🏻🙏🏻😍
بهم گفتن مشکوک شنبه حتما میرم مجدد اما میگم این عدد خیلی پایین نیست؟

نه عزیزم عددش مهم نیست دوبرابر شدنش مهمه انشاءالله شنبه خوش خبر میای