2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست

سلام دوستان

سال نو همگی مبارک 🌈

دوستان من دو هفته ست داروهامو قطع کردم تا جنینم دفع بشه، الان یکم که راه میرم مثلا، یا بخصوص بعد نزدیکی، کمی ترشح مایل به صورتی دارم، ولی ناگهان قطع میشه و دیگه ترشح رنگی ندارم . می خوام بدونم الان این مقدمه ای برای دفع جنینه یا نه ممکنه این حالت هم پیش بیاد و جنین دفع نشه؟

ممنون میشم اگر تجربه مشابهی دارید بهم بگین.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
به این چیزها فکر کن ان شالله به موقع بدنیا میاد الان بیمارستان تحت نظری نگران نباش

ان شاالله التماس دعا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم حالت چطوره ویارت من همچنان تهوع رو دارم مثلا امروز دو بار خیلی روحیه ام هم خوب نیس

سلام عزيزم منم روز. و هفته ام دقيقا با شما يكيه 

من هم همچنان حالت تهوع رو دارم و صبح ها اكثرا با بالا اوردن بي ادبي كف زرد شروع ميكنم اون هنوز قطع نشده

سلام عزيزم منم روز. و هفته ام دقيقا با شما يكيه  من هم همچنان حالت تهوع رو دارم و صبح ها اكثرا ...

آهان 

به یه همدردی نیاز داشتم.☺️ من خیلی از لحاظ روحی ضعیف شدم.خیلی گریه و ...   عصرا دلم از دلتنگی میترکه. داشتم ظرف میشستم یهو بی حال و سرگیجه شدم.زود رفتم فشارمو گرفتم .۱۱ بود.همش نگران فشارمم.یبوستمو درست کردم.سه تا کیوی رو باهم خوردم و درست شدم. خلاصه خیلی سخته. من خیلی از بوی عرقم بدم میاد.زیر دوش  حموم هم باز بوی عرق میدم.

😉

تهوع منم خیلی وحشتناکه..رسما دیونه شدم..امروز گریه کردم از این حالت.صبح زود یه بار شبم یه بار شدید..هفته یازده هستم نمی دونم کی تموم میشه این حالت.ولی از یه بابتم میگم بازم خوبه که این علایم هستند چون نشونه سلامتی جنین و جفته.ولی موندم الان جنین چطور تغدیه میشه من هیچی تو معده ام نمی مونه..بخاطر مصرف پردنیزول و هیدروکسی کلروکین دکترم گفت دمیترون نخور فقط ب ۶..

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
آهان  به یه همدردی نیاز داشتم.☺️ من خیلی از لحاظ روحی ضعیف شدم.خیلی گریه و ...   عصرا دلم ...

اي جان عزيزم منم دارم همچين حالت هايي…حساسيت به بوها كه واسه من خيلي شديده در حدي كه من از اول بارداريم اب معدني خوردم چون واقعا اب لوله كشي خونمون خيلي بو ميده واسه از بين رفتن بوي بدن هم تنها راهش جوش شيرينه من زير دوش هم زير بغلمو با جوش شيرين ميشورم بيرون هم كه ميام تو نمكدون ريختم و ميريزم چاره اي نيست بايد بگذره

تهوع منم خیلی وحشتناکه..رسما دیونه شدم..امروز گریه کردم از این حالت.صبح زود یه بار شبم یه بار شدید.. ...

اره عزيزم كامل دركت ميكنم من اين مدت انقد چيزي نخوردم حدود نه كيلو وزن كم كردم دايم زير سرم بودم حتي در حدي بودم انقد تشنه بودم اب نميخوردم ميدونستم بخورم بالا ميارم 

بعد فك كن چند قطره رو زبونم ميريختم كه عطشم برطرف بشه

از هفته چهارده يكم علايمم كمتر شده ولي همچنان دل اشوبي و تهوع و بالا اوردن صبح به ناشتا به صورت كف رو دارم نميدونم چرا انقد علايمم شديد بود

اره عزيزم كامل دركت ميكنم من اين مدت انقد چيزي نخوردم حدود نه كيلو وزن كم كردم دايم زير سرم بودم حتي ...

من چهار کیلو کم کردم..منم اب خونه رو نمی تونم بخورم .فقط اب معدنی..البته اونم به زور تحمل میکنم...البته یه چیزی من هر وقت میرم خونه مامانم که خونه اشون بزرگ و ویلاییه  یا تو جمع ام حالم بهتر میشه .تو اپارتمان که میام دوباره میفتم به حال خراب مثل امروز.

من چهار کیلو کم کردم..منم اب خونه رو نمی تونم بخورم .فقط اب معدنی..البته اونم به زور تحمل میکنم...ال ...

هرچيزي ديگه طبيعيه فك كن من يك مدت همه رفتار و حركات شوهرم رو مخم بود🤪طفلي هركار ميكرد من اعصابم خورد ميشد . پاش ميخورد بهم عصبي ميشدم😂البته كه الان خيلي بهترم 

نه نترس این ترس واسترس برات بدتره اگه تونستی یه سونو برو اگه نمیشه فقط استراحت کن  من خودم از ...

سلام گلی. ی سوال. 

من هفت هفته ام. Ivf, کردم. لک داشتم هفته پیش.اما دکتر نبود ی دکتر دیگه دیدم. آمپول هپارین رو گفت چند روز نزن. ی هفته س نزدم. نمی‌دونم چکار کنم. بزنم یا منتظر بمونم برم دکتر ؟ 

هپارین بازم میندازه خونریزی؟

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
عزیزم حالت چطوره ویارت من همچنان تهوع رو دارم مثلا امروز دو بار خیلی روحیه ام هم خوب نیس

سلام 

منم همچنان قرص ضدتهوع میخورم اگه نخورم دوباره بالاآورنای وحشتناکم شروع میشه اوایل روزی 3 تا میخوردم 

خیلی بد بود افسردگی گرفته بودم همش عصبی بودم 

ولی از وقتی تکوناشون شروع شده و لگد میزنن حال روحیم خیلی بهتره 

منم نه وزنی کم کردم نه اضافه کردم 

هنوز سونو رشد نرفتم 

میخواستم به شماهایی که تهوع دارین امید بدم اما تحمل کنید تا لگد نینی رو حس کنید 😍

من الان درگیر همورویید شدیدم هستم نمیدونم چیکار کنم 

یبوست افتضاحی دارم 

هر ده روز شکمم کار میکنه 

روغن زیتون . خود زیتون . انجیر . آلو .

ولی انگار نه انگار 

تازه من الان میتونم غذا بخورم 

هرچيزي ديگه طبيعيه فك كن من يك مدت همه رفتار و حركات شوهرم رو مخم بود🤪طفلي هركار ميكرد من اعصابم خو ...

بخاطر نوسان هورموناس..😂😂

سلام گلی. ی سوال.  من هفت هفته ام. Ivf, کردم. لک داشتم هفته پیش.اما دکتر نبود ی دکتر دیگه دیدم ...

سلام عزیزم من موقعی که لک وخونریزی داشتم دکتر آسپرینمو قطع کرد گفت زمانی که یک هفته کامل لک وخونریزی نداشتی دوباره شروع کن شمام ببین اگه قطع شده بعد ۱ هفته الی ۱۰ روز دوباره شروع کن 

لکت بخاطر چی بود؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام  منم همچنان قرص ضدتهوع میخورم اگه نخورم دوباره بالاآورنای وحشتناکم شروع میشه اوایل روزی 3 ...

سلام عزیزم یبوستو نگو که منم وحشتناک باهاش درگیرم تازه چند روزه یکم بهتر شدم شربت لاکسی ژل بگیر بخور تا حدودی خوبه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍