2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046590 بازدید | 684530 پست
سلام عزیزم قربونت شما خوبی دختری خوبه من مسمومیت بارداری گرفتم فشارم رفت بالا دیروز اینجا تو بیمارس ...

عزیزم ایشالا ۳۷ هفته رو کامل میکنی و گل دخترتو بغل میگیری. خیلی خوبه بیمارستان بستری هستی، اصلا استرس نداشته باش

و خدایی که در این نزدیکیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای ممنونم هانیل جان خدا راشکر عزیزم خدا از دهنت بشنوه دوست خوبم.سینه دردم داشتین شما؟که دردش کم شه ...

سینه درد از قبل انتقالم داشتم بخاطر پروژسترونه، کلا همه ی علائم بخاطر پروژسترون هستن فقط همون لکه بینی و درد پریودی بخاطر لانه گزینی بود عزیزم، الهی که مثبت باشی و ما رو هم خوشحال کنی گلم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
اره باید بمونم طبق انتقالم‌ ۳۳ هفته و ۶ روز طبق سونوهام ۳۴ هفته و سه روز گفتن حداقل تا ۳۵ نهایت تا ...

انشالله بچتو صحیح و سالم تو بغلت میگیری

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

سلام بچه ها سال نو مبارک

کسی اینجا با انتقال خارج رحم شده  اگه کسی هس بهم بگه

کسی میدونه علت ش چی میتونه باشه 

من خیلی ناراحت ام و خیلی سختم شد 

یه دونه جنین بیشتر ندارم و میترسم دیگع برم انتقال نمیدونم چیکار کنم خدا به هممون صبر بده

عزیزم ایشالا ۳۷ هفته رو کامل میکنی و گل دخترتو بغل میگیری. خیلی خوبه بیمارستان بستری هستی، اصلا استر ...

ممنونم عزیزم دعا کن

میگم نی نی شما رفت دستگاه؟

من جمعه و شنبه امپول ریه زدم فقط دعا میکنم نره دستگاه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
انشالله بچتو صحیح و سالم تو بغلت میگیری

ان شاالله مرسی عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنونم عزیزم دعا کن میگم نی نی شما رفت دستگاه؟ من جمعه و شنبه امپول ریه زدم فقط دعا میکنم نره دستگ ...

عزیزم نگران نباش ایشالا که نی نی هم وزنش خوبه هم به موقع بدنیا میاد و تو دستگاه هم نمیره. نه دخترم تو دستگاه نرفت ولی ضربان قلب و اکسیژنش ۲۴ ساعته چک میشه. هفته اول همه چیزش عالی بود الان یه وقتایی احتیاج به هوای گرم تنفسی داره نه حتی اکسیژن که گفتن تو این هفته ها طبیعی هست. 

و خدایی که در این نزدیکیست
عزیزم نگران نباش ایشالا که نی نی هم وزنش خوبه هم به موقع بدنیا میاد و تو دستگاه هم نمیره. نه دخترم ت ...

خداحفظش کنه الهی مرسی عزیزم

سلام بچه ها سال نو مبارک کسی اینجا با انتقال خارج رحم شده  اگه کسی هس بهم بگه کسی میدونه علت ...

کارتون به عمل که نرسید؟ بله متاسفانه احتمالش هست. اینبار قبل انتقال دو هفته داکسی ساکلین بخورین چون جنین حرکت می کنه ممکنخ بعضی وقت ها به سمت لوله بره

خدایا شکرت
ممنونم عزیزم دعا کن میگم نی نی شما رفت دستگاه؟ من جمعه و شنبه امپول ریه زدم فقط دعا میکنم نره دستگ ...

به این چیزها فکر کن ان شالله به موقع بدنیا میاد الان بیمارستان تحت نظری نگران نباش

خدایا شکرت
کارتون به عمل که نرسید؟ بله متاسفانه احتمالش هست. اینبار قبل انتقال دو هفته داکسی ساکلین بخورین چون ...

خدارا شکر فعلا که نه ولی باید بتا بدم ببینم چقدر اومده پایین 

داکسیساکلین چیکار میکنه

تو نت سرچ کردم نوشته تا ۳ ماه بعداز امپول نباید اقدام کرد

منم فقط یه جنین بیشتر ندارم میوم هم دارم باید عمل بشم 

نمیدونم همین را انتقال بدم یا برم دوباره برا پانکچر 

اصلا قیدش را بزنم 

موندم خیلی حالم بده

خدارا شکر فعلا که نه ولی باید بتا بدم ببینم چقدر اومده پایین  داکسیساکلین چیکار میکنه تو نت س ...

عفونت رحم رو از بین میبره قبل انتقال خوبه. اگه بتا رو به کاهشه داره دفع میشه. یدونه رو انتقال بده اول دست خداست خیلی ها با یدونه مامان شدن

خدایا شکرت