2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046459 بازدید | 684513 پست
سلام عزیزم من قراره تخمک اهدایی بگیرم . الان امپولا رو داره استفاده میکنه. میگه خیلی سرگیجه دارم ب ...

بله امپول های تخمک کشی همه هورمون هستن من یادمه اولین بار پروژسترون زده بودم چشم هام دو تایی میدید بعد خوب شد

خدایا شکرت
دعا کن برام امروز فشارم شد ۱۶ کلی دارو زدن بهم قرار بود امشب سزارین کنن خداروشکر فشارم اومد پایین خی ...

عزیزه دلم به خودت استرس نده تو بیمارستان بمون تا زایمان کنی.الان هفته چندی؟

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم اصلا .دارو تقویتی چی میخوری ؟ ان شاالله ک میشه قوی و محکم باس

یه چندتا تقویتی میخورم خدا کنه تاثیر داشته باشه 

اینو‌فولیک ،یدو‌فولیک ،کیوتن ، ژل رویال ، اوابوست 

نمیدونم‌که گلم بعضی از بچه ها اینجا ویتامین خوردن تاثیر نداشته نمیدونم فقط میخورم که بعدا نگم شاید نخوردم به خاطر اون بوده وگرنه 😔

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزه دلم به خودت استرس نده تو بیمارستان بمون تا زایمان کنی.الان هفته چندی؟

اره باید بمونم طبق انتقالم‌ ۳۳ هفته و ۶ روز

طبق سونوهام ۳۴ هفته و سه روز گفتن حداقل تا ۳۵ نهایت تا ۳۷ نگه میدارن 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بله امپول های تخمک کشی همه هورمون هستن من یادمه اولین بار پروژسترون زده بودم چشم هام دو تایی میدید ب ...

تا چند روز این حالت ممکنه باشه؟ خوب میشه؟

نگرانم😔

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون

تقدیم به همه دوستان

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بچه ها من دیروز ازمایشم مثبت شد خدارو شکر میگم این امپول پروژسترون و انوکسا رو تا آخر بارداری ...

واسه منو بعد از سه ماهگی پروژسترونو قطع کرد

انوکسا هم اخر ماه شش قطع کرد

راستی مبارکت باشه بارداری راحتی داشته باشی

دخترم،هلنای مامان تو معجزه زندگی منو بابایی❤خدایاشکرت
قربونت برم خوبم شکر خدا بستریم هنوز هر روز نوار قلب میگیرن گفت نهایت تا ۳۷ نگه میداریم البته اگه زود ...

سلام عزیزم خوبی؟ چی شده بیمارستان بستری شدی؟ من چندروزی بود که به پیج سر نزده بودم

و خدایی که در این نزدیکیست
واسه منو بعد از سه ماهگی پروژسترونو قطع کرد انوکسا هم اخر ماه شش قطع کرد راستی مبارکت باشه بارداری ...

مرسی عزیزم

خدا کنه برا منم قطع کنه 

عزیزم مشکلتون چی بود؟ من خودم مشکل نداشتم شوهرم حرکت اسپرمش صفر بود

مرسی عزیزم خدا کنه برا منم قطع کنه  عزیزم مشکلتون چی بود؟ من خودم مشکل نداشتم شوهرم حرکت اسپر ...

من تنبلی تخمدان خفیف داشتم ولی شوهرم مورفولوژیش پایین بود

انشالله که زود امپولارو قطع میکنه واست خیلی سخته  

مرسی عزیزم خدا کنه برا منم قطع کنه  عزیزم مشکلتون چی بود؟ من خودم مشکل نداشتم شوهرم حرکت اسپر ...

راستی جای امپولای پروژسترونم همین اولا درد میکنه کم کم عادت میکنی دیگه جاش درد نمیکنه.فقط موقع تزریق درد داره