2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046274 بازدید | 684508 پست
مامانا برای خرید سیسمونی راهنمایی میکنین ؟؟؟؟ کالسکه چه مارکی خوبه و چه مدلی؟؟؟؟؟ صندلی ماشین اینا چ ...

از تجربیاتت اینجا هم بگو ۴ سال پیش خواهرم کالسکه اسپرینگ گرفته بود خوب بود الان جایی ندیدم. لباس تا ۳ ماه سرهمی بهتره به دل بچه فشار نیاد. خیلی دورتو با وسایل اصافی شلوغ نکن این تجریه های منه 😀

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از تجربیاتت اینجا هم بگو ۴ سال پیش خواهرم کالسکه اسپرینگ گرفته بود خوب بود الان جایی ندیدم. لباس تا ...

هنوز اصلا یکبار هم نرفتم ببینم اصلا چیا هست 😐 نمیدونم خدا کنه برسم با این وضع 🥴 حتما میام میگم

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

سلام و عرض ادب خدمت همگی

امروز روز پنجم انتقال برای بار دوم هستم

چند روزی است که ترشحات سفید و درد کشاله ی ران دارم ، یخ زدگی پاها و دست ها و گاهی کمردرد خفیف ، سردرد و فشار پایین و به شدت خستگی و خواب آلودگی

کسی از عزیزان بوده که این حالت باشه و مثبت شده باشه ؟

هنوز اصلا یکبار هم نرفتم ببینم اصلا چیا هست 😐 نمیدونم خدا کنه برسم با این وضع 🥴 حتما میام میگم

لیست دارن من پیدا کنم میفرستم ببین کدوم هاش لازمته بگیر یکی میگه کالسکه عصای دستمه یکی میگه یبارم استفادم نشد هر بچه قلق خودشو داره زیاد درگیر وسیله هایی که فقط ۶ ماه قراره استفاده کنی نشو. صندلی غذا خوبه چون بچه عادت می کنه برا غذا یجا باشه خیلی ها حذفش می کنن

خدایا شکرت
سلام و عرض ادب خدمت همگی امروز روز پنجم انتقال برای بار دوم هستم چند روزی است که ترشحات سفید و درد ...

ان شالله خیره . دنبال علائم نباش راحتتری من علائم از ۶ هفته خودش رو نشون داد . سرتو به چیزهای دیگه گرم کن. 

خدایا شکرت
سلام و عرض ادب خدمت همگی امروز روز پنجم انتقال برای بار دوم هستم چند روزی است که ترشحات سفید و درد ...

اصلا دنبال علائم نباش عزیزم واقعا به علائم ربطی نداره 

ایشالا که مثبته 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
لیست دارن من پیدا کنم میفرستم ببین کدوم هاش لازمته بگیر یکی میگه کالسکه عصای دستمه یکی میگه یبارم اس ...

اره واقعا بستگی به خود بچه داره اما از یه طرفم الان ادم بگیره راحتتره اصلا هم از وقتی باردارشدم حوصله گشتن برا خرید وندارم واقعا 🥴

عزیزم اصلنم نگران نباش خداروشکر جنینت دیگه تو سن بالاست اگه خدای نکرده وضعیت خوب نباشه به دنیا میارن ...

دعا کن برام امروز فشارم شد ۱۶ کلی دارو زدن بهم قرار بود امشب سزارین کنن خداروشکر فشارم اومد پایین خیلی دعا کن برام

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ان شالله خیره . دنبال علائم نباش راحتتری من علائم از ۶ هفته خودش رو نشون داد . سرتو به چیزهای دیگه گ ...

سلام عزیزم من قراره تخمک اهدایی بگیرم .

الان امپولا رو داره استفاده میکنه.

میگه خیلی سرگیجه دارم بنظرت دلیلش آمپولا هس؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون