2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046617 بازدید | 684533 پست

سلام بچه ها 

من بخاطر حاملگی خارج رحم دکتر بهم امپول داد زدم گفت چون‌ میوم داری بهتر عمل نشی ولی فردا باید آز بدم عدد بتام اومده باشه پایین دیروز زیر شکمم و تخمدان راستم خیلی درد میکرد رفتم دکتر سونو کرد گفت مشکلی نداری یه توده تو تخمدون راست هس که احتمالا همون خارج رحم هس

حالا میترسم فردا آز بدم عدد بتا پایین نیومده باشه

لطفا کسی اطلاعات داره بده

چون دوست ندارم شب عیدی برم عمل کنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سسلام سارا جان جواب منو نمیدونی عزیزم؟ 

عزیزم من معمولا ی هفته بعد قطع داروها پریود میشدم

عزیزم دوباره ازمایش ندادی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم من معمولا ی هفته بعد قطع داروها پریود میشدم عزیزم دوباره ازمایش ندادی؟

ننه عزیزم

چون گفتین احتمال داره شیمیایی باشه نرفتم

ولی امروز بی بی زدم باز هاله افتاد

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
چشم مرسی گلم گفتم شاید چون خداروشکر مشکل قند نداشتم مهم نباشه ولی امروز همسرم رفت مالت خرید بازم ممن ...

خواهش میکنم عزیزم نوش جون خودت وفندق 😍با این ترکیبی که گفتم خیلی خوشمزه میشه البته گل پرهم میزنن که توبارداری خوب نیست 

ننه عزیزم چون گفتین احتمال داره شیمیایی باشه نرفتم ولی امروز بی بی زدم باز هاله افتاد

عزیزم من اگه جات باشم ی بار دیگه ازمایش میدم 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام بچه ها  من بخاطر حاملگی خارج رحم دکتر بهم امپول داد زدم گفت چون‌ میوم داری بهتر عمل نشی و ...

زودتر برو ببین چطوره یوقت مجبور به عمل بشی برای تعطیلات اکثرا رزیدنت هستن . 

خدایا شکرت
آره دیگه از عوارض این داروهاس حتما  

پاپیون جان اگه درست یادم باشه شما اوابوست مصرف میکردین قبل پانکچر ؟ روزی چندتا مصرف میکردین ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
شب همگی بخیر باشه دوستان میشه یه دکتر خوب به من معرفی کنین که خودش ببینه سونو کنه و مهمتر از همه در ...

دکتر من دکتر زندی 

بیمارستان صارم

اینستا هم مدام جواب میده به مریضهای خودش

😉