2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046749 بازدید | 684544 پست
نه اصلا تازه رژیم سخت گرفتم تا ۴ کیلو قبل انتقال اومدم پایین هیدروکسی رو حتما بعد غذا بخور من بعد صب ...

شوره جان از سوال من سر در میاری بالاتر نوشتم؟ 

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
سلام بچه ها من روز چهارده انتقال از دادم بتام 16.5بود پایین تر از ده منفی بین ده تا بیست و پنج مش ...

ان شالله که مثبت باشه ولی تا الان تو سایت اکثرا با بتای پایین بارداری شیمیایی داشتن

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  متاسفانه از من خارج رحم شده بود رفته توی لوله سمت راستم دیروز پهلوم از درد میخواست سورا ...

ای وای متاسفم خیلی مواظب باش لوله آسیب نبینه بتای معمولی داشتی معمولا خارج رحمی بتاش بالاس 

خدایا شکرت
ممنونم عزیزم پس امیدوار نباشم

متاسفم اصلا دوست ندارم کسی رو نا امید کنم ولی تو این چند وقت این چیزیه که دیدم امیدوارم برای شما خوب پیش بره بازم هر چی خدا بخواد همون پیش میره

خدایا شکرت
سلام عزیزم خوبی ...پریودیت تموم شد؟ خونریزیت تا آخرزیادبود؟  من درمورد اندومتریوز اطلاعی ندادم ...

سلام مرسی گلم . آره پریود شدم خیلی شدید بود، امروز ۸ ام‌پریودیم بود رفتم‌ ویزیت کرد گفت هنوزم التهاب داری یه دونه دیگه دیفرلین نوشت گفت ۲۸ روز بعد از اولی بزن . من رفتم داروخونه گفت میکرولین جاش ببر ارزونتره . از دکتر پرسیدم‌گفت فرقی نداره بگیر  

خدای من خدای معجزه هاست . 
مرسی عزیزم از راهنماییات 😘 تا الان اصلا مصرف پروتئینم کم نبوده اما باید بیشترش کنم بهم متفورمین داد ...

خواهش میکنم عزیزم

قرص ومصرف کن انشالله جواب آزمایش بعدی پایین باشه💗💗💗

ایشالله عزیزدلم❤

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه کسی بود خراش اندومتر انجام داده باشه و جواب گرفته؟درد داره؟

سلام .اصلا درد نداره و بعد از خراش هیچی متوجه نمیشین فقط یکمقدار لکه بینی دارین بعدش 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
نه اصلا تازه رژیم سخت گرفتم تا ۴ کیلو قبل انتقال اومدم پایین هیدروکسی رو حتما بعد غذا بخور من بعد صب ...

همون‌بعدغذا‌میخورم.بعدشام‌میخورم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ببخشید من جواب میدم .من دوسال و خورده ای هیدروکسی استفاده میکنم ولی لاغری نداشتم ممکنه از داروهای دی ...

داروی‌خاصی‌‌استفاده‌نمیکنم.

ممنون‌عزیز

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻