2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
بچه ها من امروز ۳۳ هفته تمام رفتم سونو وزنش ۲۱۰۰ بود دور شکمش ی هفته عقبتره از سنش گفت باید داپلر بش ...

نترس گلم سونو خطا داره من دور سر دخترم دو هفته از سنش بیشتر بود دکتر بهش میگفت دختره کله گنده منم حرص میخوردم که نکنه مشکلی داشته باشه ولی به دنیا اومد اوکی بود اصلا سرش بزرگ نبود در ضمن ۱ هفته تا ۱۰ روز اختلاف طبیعیه توام که دیگه اخرای بارداری هستی اصلا نگران نباش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسمش سونو گرافی صدری هست الان رفته تو خواجه عبدلله، همون نزدیک سید خندان وقت بگیر بعد برو سرچ کنی ...

خیلی ممنونم عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نترس گلم سونو خطا داره من دور سر دخترم دو هفته از سنش بیشتر بود دکتر بهش میگفت دختره کله گنده منم حر ...

ممنونم عزیزدلم 

دعا کن برام

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها من امروز ۳۳ هفته تمام رفتم سونو وزنش ۲۱۰۰ بود دور شکمش ی هفته عقبتره از سنش گفت باید داپلر بش ...

عزیزم الکی استرس نده به خودت. دختر من ۳۷ هفته دو کیلو به دنیا اومد. دکتر سونو را که دید گفت یه هفته است رشد نکرده فرستاد داپلر و تا دو روز صبح ا رفتم ان اس تی و بعد. از دو. روز سزارین کرد. فقط حرکات را چک کن و برو ویزیت شو هر روز

چی بگم والا تو اپلیکیشن ها این وزن نرماله ولی دکتر سونو گفت کمه دور شکمشم ی هفته عقبه دعا کن برام

عزیزم برای چی داری اعصابت را خرد میکنی 

یکی از اشناهای ما اینقدر چیزای عجیب غریب سونوگرافی هر دفعه بهش میگفت که نگو. آشنای نزدیکم بودا. ما نه خواب داشتیم نه خوراک تا بچه به دنیا اومد هیچ کدوما نداشت

واقعا من موندم چطوری اینا را دیده بودن و میگفتن اونم چندین مرتبه

شما بعد از عمل خونریزی داشتید؟ تو ۶ ماه فیبروم من از ۶سانت شد ۱۰سانت ...نگران جواب پاتولوژی هم هستم ...

سلام عزیزم ببین من فیبرومم خارج رحمی بود به اندومتر دست نزد بعد چون خیلی بدجا بود گفتن چون هنوز باردار نشدم لاپرا مناسب نیست و عمل شکمی باز کردن!! بعدش خونریزی گفتن ممکنه لک داشته باشی اما فقط روز اول خیلی کم لک داشتم و دیگه هیچی. فککنم چون موعدت بوده خونریزی داشتی اما اصولا نباید دیگه سنگین باشه

بابت رشد اینجوری بهت بگم که چکاپ رفتم ندیدن هیچی بعد دوماه بعد چون پریود نشدم رفتم چکاپ دید فیبروم ۴ سلنتی دارم دارو داد بعده سه هفته یه ماه رفتم شده بود ۶ و موقع عمل۷! هیچی هم نبود نگران نباش عزیزم اینا انگار خوراکشونه سرعتشون برا رشد زیاد باشه!! 

نازنین جون مالش شکم با روغن سیاه دونه برای کسی که آندمتریوزه خوب نیست ؟ 

سلام عزیزم خوبی ...پریودیت تموم شد؟ خونریزیت تا آخرزیادبود؟  من درمورد اندومتریوز اطلاعی ندادم ولی خودم میزدم قبل انتقال 

سلام دوستای عزیز  از زینبی جون خبر دارید یا اینکه دیگه نمیاد

نیستش اصلا... کسی هم چیزی نمیگه

برای سلامتی خودم و همسرم صلوات میفرستی؟ خیلی احتیاج دارم... الهم صل الله محمد و آل محمد و عجل فرجهم