2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم من تازه وارد هفته ۲۶ شدم تو هفته ۱۹ سرکلاژ شدم خواستم بدونم استراحت شما بعد سرکلاژ چجو ...

الهی بسلامتی. من ۱۱ هفته سرکلاژ کردم. یک هفته کامل استراحت بعدشم سعی میکردم خیلی به خودم فشار نیارم استراحت مطلق نبودم فقط از هفته ۲۸ دکترم خیلی تاکید به استراحت و مراقب بیشتر داشت مدام میگفت رعایت کن تا ۳۴ هفته رو رد کنی دیگه وقت طلایی بارداری هستش این چندهفته

خداياشكرت....❤️ 

سلام دوستان گلم، وقت همگی بخیر، اول از همه تبریکات فراوان به مامان های جدید😍، و همینطور آرزوی بارداری و زایمان راحت و سلامت برای مامان های قدیم 🥰 و همدردی و تأسف بابت سقط های اخیر 😔💔...

یه سوال داشتم، اینکه کسی تجربه ی مثبت کاذب از بی بی چک ویور vivere داشته؟ ممنون میشم اگر تجربه ای دارید با من به اشتراک بذارید 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم گفته بودین بعد هیستروسکوپی خبر بدم. من قرار بود دیروز عمل بشم ولی قرص میزوپروستول رو ک گ ...

خدا رو شکر که هیستروتون بخوبی پیش رفت ..به امید خدا دیگه اینسری مشکلی براتون پیش نمیاد و جنینها رو بدون دردسر انتقال میدین 🙏🏻🙏🏻💖💖

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خیلی خوبه ، من نمیدونم چرا بهت گفتن خوب نیست

سلام 

متاسفانه از من خارج رحم شده بود رفته توی لوله سمت راستم

دیروز پهلوم از درد میخواست سوراخ بشه

بهم امپول زدن گفتن تا پنج شنبه اگه نرفت باید لاپاراسکوپی بشی

نه درد دارم نه خونریزی یه چیز های سیاهی ازم میاد

نمیدونم چکار کنم که بره 

اگه بتونی آب سیب بکشی و با خودت ببری بهتره. دکترم گفت هر لیوان ابمیوه معادل دو واحد میوه است.

دیگه گفتم یهو یچی بخورم ردیف بشه بهم گفتن آب میوه بخور ولی با اب میوه هم بعضی وقت ها تکون نمیخوره

خدایا شکرت
قرص جوشان کلسیم که میخورم یه پودری تهش ته نشین میشه.اون پودر رو باید بخورم؟

نمی دونم عزیزم هم بزن ببین جذب میشه اگه نمیشه نخورش. من دو ساله درگیر رژیم قند هستم نمی دونم چرا بالاس گاهی فکر می کنم عصبی باشه 🤔

خدایا شکرت
من از هفته ۱۶ درگیر این کیسه آبم هر دفعه میرم میگه آبش یکم کمه آب زیاد بخور هر چیم اب میخورم انگار ف ...

سوپ اسفناج بخور

یعنی یکم آرد بردار و یکم اب بریز روش و با دست یکاری کن که گوله گوله بشه نباید خمیر بشه اب خیلی کم 

بع بریز تو اب با اسفناج بزار بپزه و بخور خیلی برا آب دور بچه خوبه فامیل ما همین کار را میکرد اسم سوپ ش آماج

نمی دونم عزیزم هم بزن ببین جذب میشه اگه نمیشه نخورش. من دو ساله درگیر رژیم قند هستم نمی دونم چرا بال ...

شوره‌جان‌سلام‌عزیزم.خوبی

میگم‌‌شماهیدروکسی‌میخوردی‌لاغرنمیشدی؟

نمیدونم‌ازاونه‌یانه.من‌دارم‌بی‌دلیل‌لاغرمیشم.

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
اهان نمیدونستم مخفف کورتاژه  اما شاید روال کارشون باشه و منظورشون مثلا بعد از برداشت فیبروم باق ...

گفته کورتاژ به علت ضخامت 🙄

من روز ۱۵ سیکلم رفتم دکترضخامت ۸میلی بود. روز ۲۶سیکل عمل شدم ...که برام زده کورتاژ بعلت ضخامت🤔😕😐

برام سواله وقتی روز ۱۵ضخامت ۸بوده چطور روز ۲۶ضخامت بالا بوده که به کورتاژ رسیده