2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046773 بازدید | 684548 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ضخامت اندومترم هم کم بود  بنظرتون تغذیه نقش داره؟؟

استرس خیلی زیاد تاثیر داره تغذیه هم مهمه.  ولی نمی دونی استرس چطور هورمون ها رو بهم میریزه همچی رو قاطی می کنه

خدایا شکرت
بچه ها تو رو خدا بگین اینجا کسی بوده روز ۸ انتقال جنین پنج روزه بی بی چکش منفی باشه،ولی بعدش مثبت بش ...

عزیزم من روز نهم تازه بی بی چکم هاله انداخت جنینم ۵ روزه بود، ممکنه تا روز دوازده هم بی بی نشون نده، به خودت استرس نده و تا روز آزمایشت صبر کن عزیزم ان شاالله که مثبتی و خوش خبر برمیگردی 🙏⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ان شالله چیزی نیست اگه نگرانی بگو انوکسا بهت بده بنظر من وزنش خوب بود چرا این حرف و زد

اره برم داپلر ببینم چی میگه

نمی دونم والا هر دفعه میرم سونو ی استرس جدید وارد میکنن

بنظرت انوکسا بهتره یا اسپرین؟

انوکسا داشتم هفته ۲۰ قطع کرد اسپرینو هفته ۲۸

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
داپلر کی میری؟ ان شالله همچی خوب باشه من شنیدم صدر خوبه 

سه شنبه برم پیش مشایخی واسم بنویسه احتمالا چهارشنبه برم

صدر کجا میشه؟آدرسشو داری عزیزم؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اره برم داپلر ببینم چی میگه نمی دونم والا هر دفعه میرم سونو ی استرس جدید وارد میکنن بنظرت انوکسا ب ...

آسپرین استفادش راحتتره. من هر دو رو دارم اینبار شریان رحم رو گرفت گفت خوبه. اینکه کدوم بهتر باشه رو نمی دونم

خدایا شکرت
سه شنبه برم پیش مشایخی واسم بنویسه احتمالا چهارشنبه برم صدر کجا میشه؟آدرسشو داری عزیزم؟

سمت سید خندانه بزنی تو نت برات میاره مرکز خوبیه با رویان زیاد فاصله نداره

خدایا شکرت
آسپرین استفادش راحتتره. من هر دو رو دارم اینبار شریان رحم رو گرفت گفت خوبه. اینکه کدوم بهتر باشه رو ...

مرسی عزیزم

سمت سید خندانه بزنی تو نت برات میاره مرکز خوبیه با رویان زیاد فاصله نداره

ممنونم عزیزم اسمش صدر هست؟

عزیزم من روز نهم تازه بی بی چکم هاله انداخت جنینم ۵ روزه بود، ممکنه تا روز دوازده هم بی بی نشون نده، ...

اینجا که همه گفتن از روز ۸ انتقال هاله انداخته😔😔

شما قبل از روز ۹ هم بی بی زده بودی؟راستشو بگو 😭

از فردای انتقال حساب میکنی میگی روز ۹،یا از همون روزی که انتقال دادی؟

علایم چیا داشتی؟