2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046766 بازدید | 684547 پست
بعدِ این همون ۱ آسپرین یه انوکسای ۴ هزارم اضافه شد 

من از هفته ۱۰ اسپرینم قطع شد و انوکسا روز در میون بود.(بخاطر هماتوم)

هفته ۱۲ رفتم سونو و عدد شریان رحمی بالا اومد.

که دکتر همون یه اسپرین و انوکسارو داد.

ولی مال تو خیلی از من بالاتره

مرسی عزیزم

خیالمو راحت کردیاز صب نگران بودم

بچه های اون تایپیک منو ترسوندن

😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این قرص سیستم ایمنی رو سرکوب میکنه که جلوی بارداری رو نگیره چون بعضیها سیستم ایمنیشون مانع بارداری ...

عزیزم بنظرم آنلاین با یه دکتر مشورت کن بهش بگو شاید شما چندتا سقط داشتی بیشتر یا کمتر باید استفاده کنی 

دکتر ساینا و چند تا سایت دیگه هر دکتری بگی داره اگه بتونی از طریق واتس اپی چیزی در ارتباط باشی خوبه بنظرم

آخه چرا دکترت انوکسا نمیداد. اگه اسپرین کافی بود که اونقدر عددها بالا نمیرفت

آره دیگه اونم چقدر خودم گفتم بهش نوشت برام وگرنه میگفت همون آسپرین کافیه 

منم دقیقا چندهفته بخاطر خونریزی ولکه آسپرینمو قطع کردم بعد رفتم سونو اونجوری بالا بود 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من از هفته ۱۰ اسپرینم قطع شد و انوکسا روز در میون بود.(بخاطر هماتوم) هفته ۱۲ رفتم سونو و عدد شریان ...

فدات بشم نگران نکن خودتو هرچند که خیلی حق داری وقت اذانی از خدا میخام نی نیتو صحیح وسلامت بذاره تو بغلت 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
آره دیگه اونم چقدر خودم گفتم بهش نوشت برام وگرنه میگفت همون آسپرین کافیه  منم دقیقا چندهفته بخ ...

اهان پس تو هم قطع کردی.اره منم قطع کرده بودم.ولی الان مرتب مصرف میکنم.

😉

بچه ها من امروز ۳۳ هفته تمام رفتم سونو وزنش ۲۱۰۰ بود دور شکمش ی هفته عقبتره از سنش گفت باید داپلر بش ...

عزیزم وزن بچت که خوبه، البته سونو ۱۵۰ گرم خطا داره و بالا یا پایین میگه. دختر من تو ۳۲ هفته تمام وزنش ۱۸۱۵ بود موقع تولد. وزن دخترت خیلی هم خوبه

و خدایی که در این نزدیکیست
عزیزم وزن بچت که خوبه، البته سونو ۱۵۰ گرم خطا داره و بالا یا پایین میگه. دختر من تو ۳۲ هفته تمام وزن ...

وای عزیزم‌ نمیدونی این دکترای سونوگرافی هر دفعه بهم ی استرسی وارد میکنن😭😭😭فقط میگم سالم بدنیا بیاد این استرسا بره فقط 

حالا نمی دونم چرا دور شکمش ی هفته عقبه از سن بارداری

بنظرت خطرناکه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
چیکا جون دعا کن برام خدا کنه اشتباه شده باشه دور شکمش ی هفته عقب تره باید برم داپلر😭😭

عزیزم اگه تهرانی برو پیش قربانی یا شاکری نگران نباش این وزن تووو این هفته کاملا نرماله که!

وای عزیزم‌ نمیدونی این دکترای سونوگرافی هر دفعه بهم ی استرسی وارد میکنن😭😭😭فقط میگم سالم بدنیا بیا ...

ساراجون تو سونوگرافی خطا همیشه هست و اینکه یه هفته عقب جلو باشه اصلا مهم نیست و اینو درنظر داشته باش که آناتومی بچه ها متفاوته و قرار نیست یه فرمول واسه همه جوابگو باشه. اصلا بهش فکر نکن و سعی کن از این مدت لذت ببری که بعدش نه خواب داری و نه خوراک😉

و خدایی که در این نزدیکیست
عزیزم اگه تهرانی برو پیش قربانی یا شاکری نگران نباش این وزن تووو این هفته کاملا نرماله که!

اره تهرانم‌ مرسی عزیزم دعا کن برام

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ساراجون تو سونوگرافی خطا همیشه هست و اینکه یه هفته عقب جلو باشه اصلا مهم نیست و اینو درنظر داشته باش ...

خدا بخیر بگذرونه خیلی دعا کن برام

عزیزم بنظرم آنلاین با یه دکتر مشورت کن بهش بگو شاید شما چندتا سقط داشتی بیشتر یا کمتر باید استفاده ک ...

سلام هیوا جان خوبی گلم؟شما فیبروم داشتید عمل شدید درست میگم؟

گلم من ۵روز قبل فیبروم ۱۰سانتی لاپراسکوپی کردم ....که هیستروسکوپی هم شدم و دیدم تو شرح حالم گفته کورتاژم انجام شده به علت ضخامت اندومتر 

قبل از عمل قرار بود لاپرا و هیسترو کنه ...بعد از عمل دیدم کوتاژ هم کرده ....تو بیمارستان دکترالبرزی  رو ندیدم که برام توضیح بده ...گفت ۱۰روز بعد با شرح عمل برو مطب که برات توضیح بده ....امروز نگاه کردم دیدم کورتاژم کرده 

من بحثم اینه روز ۱۵سیکل ضخامت اندومتر من ۸میل بوده روز ۲۶سیکل من عمل شدم که فرداشم پریود شدم ....یعنی خونریزی زیاد داشتم تا سه روز نمدونم از عمله یا پریودی ....که بعد از سه روز هم قطع شد ...البته موعد پری بود 

سوال من اینه چطور وقتی روز ۱۵سیکل ضخامت من ۸بوده روز ۲۶ ضخامتم بالا بوده؟

شما ازاین مورد اطلاعی ندارید

شما بعد از عمل خونریزی داشتید؟

تو ۶ ماه فیبروم من از ۶سانت شد ۱۰سانت ...نگران جواب پاتولوژی هم هستم که ایقد زیاد رشد داشته در عرض ۶ماه 

البته یکماه تمام صبحانه ارده خوردم نمدونم تاثیر اون بوده 😂