2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046768 بازدید | 684547 پست
ای‌جان من‌حالا‌که‌خیلی‌امیدبسته‌بودم‌بادومرحله‌ای‌جواب‌میگیرم دوستم‌ازاصفهان‌میای‌تهران..سخت‌نیست ...

جانت سلامت عزیزم

امیدوار باش جنینای من تنبلی کردن مال شما انشالله میچسبن

کاربری سارادلارام رویان انتقال سومش دومرحله ای بود و مثبت شد😍

چرا خیلی سخته برای روزایی که سونو میشم شب راه میفتیم صبح زود میرسیم بعد از ویزیت هم برمیگردیم. همینکه شب بیداریم وچشممون به جاده ست خیلی سخته. من که تا میرسم اصفهان باید استراحت کنم سردردم خوب بشه

ولی دوباری که انتقال دادم هر دو بار یک هفته موندیم هتل. 

اینبار انشالله اگه انتقال دادم و یک مرحله ای بود فقط یک شب می مونم و برمیگردم کاربری شوره هم رویان انتقال داد برای انتقال اخرش فقط یه شب موند و فرداش برگشت شهرشون خداروشکر الان بارداره

ولی شما که دومرحله ای هستی حداقل ۳ شب باید بمونی دیگه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون از راهنمایت من آزمایشامو دادم مشکل ایمنیم زیاده باید سرم بزنم ومشکل انعقادی دارم شهرما کسی نمی ...

عزیزم این شماره کلینیک صبح بیمارستان الزهرا
03136700999
از روز جمعه تا سه شنبه ۱۰ صبح تا ۱۰ شب میتونی زنگ بزنی و تلفنی نوبت بگیری
البته اپراتور کد متخصص های مختلف رو اعلام میکنه و باید ببینی دکتر شرکت جزشون هست یا نه
قبلنا کد متخصص عفونی و بیماری های گرمسیری (یا الرژی) رو اعلام میکرد وقتی کد رو وارد میکردم اولین دکتر، دکتر شرکت بود که ۳شنبه ها می اومد و راحت نوبت میگرفتم

حالا جمعه ب بعد خودمم زنگ میزنم ببینم هنوز میاد الزهرا یا نه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم ژل رویال و چطوری استفاده کرد همسرتون میشه توضیح بدین

عزیزم ما از تهران یه مغازه ای بود بنام بورس عسل مهندس پیرایرانی ازش یه شیشه معجون یک کیلویی میخریدیم

معجون مخلوطی از (۱کیلو عسل طبیعی، ۲۰ الی ۳۰ گرم ژل رویال+ چندگرم گرده گل+ چند گرم پودر جنیسینگ) بود

اوایل ۲۰ گرم ژل قاطی میکرد بعدها ۳۰ گرم.

همسرم یک قاشق غذاخوری ناشتا یعنی ۴۰ دقیقه قبل از صبحونه میخورد. و یک قاشق غذاخوری شب فکر کنم قبل از شام بود. در کل روزی دو قاشق

مغازهه مال خود پیرایرانی بود پسرش فروشنده بود 

۱سال و نیم پیش همه جا هر گرم ژل ۱۲ تا ۲۰ هزار تومن بود مال اینا اوایل گرمی ۶ هزار تومن و بعدها ۷ونیم

عزیزم این شماره کلینیک صبح بیمارستان الزهرا 03136700999 از روز جمعه تا سه شنبه ۱۰ صبح تا ۱۰ شب میتون ...

ممنونم عزیزم خدا خیرت بده انشاءالله که بزودی دامنت سبز بشه وصاحب دوقلوی خوشگل بشی به حق فاطمه زهرا

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
ممنون عزیزم دوست دارم زود تر انجام بدم انتقال بعدیو انقدر از نظر دوحی داغونم که نگو فکر میکردم چن ...

حق داری عزیزم کاملا درکتون میکنم منم بعد از منفی شدن انتقال دومم خیلی داغون شدم و دچار پرخوری عصبی ..ولی قبل از انتقالتون روی حال روحیتون کار کنین چون استرس و حال روحی نامناسب روی انتقال تاثیر خوبی نداره .ان شاالله انتقال بعدی حتما مثبت میشین 😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
کل پاهام ساق پاهام مچ پام  نگران نباش  شما تحت کنترلی

ممنونم عزیزم ببخشید هی سوال میپرسم اذیتت میکنم😊

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بعد سیزده بدر میرم باز سونو و ازمایش غربال دوم

سلام عزيزم فك كنم هفته بارداري مون باهم ديگه باشه منم بعد سيزده ميرم سونوي انومالي الهي اين حاملگي پر از خاطرات خوب باشه واستون.شما تو غربالگري اول جنسيت رو گفت بهتون؟

مرسی عزیزم‌انشالله خدا حاجت دلتو بده . ال ارژنین ۱۰۰۰ دارم واقعا سخته .  

قربونت برم عزیزم انشالله نتیجه عالی بگیری

من روزی ۶۰۰۰ میلی گرم ال آرژنین میخوردم یعنی معادل ۶ تا قرص ۱۰۰۰ که خوردنش وحشتناکه! برای همین پودر گرفتم حالا تا پودر پیدا کنی همون روزی یکی یا دو تا رو مصرف کن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
قربونت برم عزیزم انشالله نتیجه عالی بگیری من روزی ۶۰۰۰ ال آرژنین میخوردم یعنی معادل ۶ تا قرص ۱۰۰۰ ک ...

مرسی عزیزم .‌باشه حتما .  راستی شما نمیدونین که ویتامین  E برای کیست آندومتریوز بد یا نه ؟ 

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم چرا نروبین رو باید ده دوازده روز قبل انتقال نزد ؟؟

عزیزم این فقط نظر منه اگر دکتر میگه حتما بزنید

من از ۱۰-۱۲ روز به انتقال چیزی که نمیدونم اثرش چیه رو مصرف نمی کنم. اینهم چون ویتامین خیلی قوی هست نمیزنم 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
وای خدا  من جنین ۳ روزه انتقال دادم  روز ۱۶ رفتم آزمایش ینی میشه از منم بکشه بالا

ااره عزیزم

برای منم سه روزه بود

خیالت راحت

فقط خوشحال باش از مثبت بودن و استرس به خودت نده

زیر صد میگن مشکوک

که برای همین میگن تکرار کنین چهل و هشت ساعت بعد که ببینن روند افزایش بتا طبیعی باشه

هممون باید دوبار تست بتا بدیم

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍