2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046334 بازدید | 684509 پست
🌸🌸🌸🌸🌸 سلام دوستای عزیزم مامانها و مامانهای باردار اگر تو بارداری پردنیزولون داشتین تا چند هفت ...

منم تا دوازده هفته گلم

ولی دوستم بعد شنیدن صدای قلب دکترش قطع کرد فکر کنم تو ۸ هفته بود

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🌸🌸🌸🌸🌸 سلام دوستای عزیزم مامانها و مامانهای باردار اگر تو بارداری پردنیزولون داشتین تا چند هفت ...

من تا زایمان داشتم وبعدش هم کم کم باید کمش میکردم .میگفتن به هیچ وجه یکدفعه نباید قطعش کنم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

من تا هفته ۱۱ داشتم عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خانوما بی بی چک حتما باید باادرار صبحگاهی باشه؟

من با ادرار صبح نزده بودم

چون صبح ادرار غلیظ تره بهتر نشون میده وگرنه در طول روزم میشه زد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
براچی این قرص رو میدن؟من هم این قرص رو دارم روزی نصف یه قرص..چه تاثیری تو روند انتقال داره؟

این قرص سیستم ایمنی رو سرکوب میکنه که جلوی بارداری رو نگیره

چون بعضیها سیستم ایمنیشون مانع بارداری میشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
براچی این قرص رو میدن؟من هم این قرص رو دارم روزی نصف یه قرص..چه تاثیری تو روند انتقال داره؟

عزیزم ایمنی بدن رو میاره پایین گاهی اوقات یکی از فاکتورهای سیستم ایمنی بدن بالاست همون باعث میشه بدن جنینو قبول نکنه

عزیزم به دوستتون بگو نگران نباش، خیلی ها با این ریسک نی نی شون مشکلی نداشته خداروشکر. من نمی دونم دو ...

ممنون‌عزیز

دوستم۳۰سالشه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم ببخشید من جواب میدم مشایخی اصلا نوبت دهی اینترنتی نداره تلفنی نوبت بگیر

ممنونم‌ساراجان

چندبارزدم..دیدم‌اسمشونیس.

پس‌اصلا‌نداره

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
بچه ها من الان ۲۵ هفته و ۶ روزمه جفتمم قدامیه از اول به علت جفتم زود حرکاتشو متوجه نشدم بعدشم که متو ...

ما باهمه هفتمون عزیزم اگه توو سونو ها خوبه نگران نباش من جفتم خلفیه و لاغرم تکوناش و کامل حس میکنم بعضی روزا بیشتر بعضی روزا کمتر یا جون دار تر یا بی جون تر! خیلی خودمو درگیرش نکردم استرس و گذاشتم برا ماهای بالاتر😜 شما چون جفتت قدامیه اون ضربه ارومارو ممکنه مثل من حس نکنی 😍 اگه دیدی کلا ضربه نزد یا خیلی استرسی شدی یه چک کن اما مطمئن باش هیچی نیست

سلام گلم من تا پایان بارداری دارم نصف قرص پردینزول رو.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام دوستان من دیروز انتقال داشتم دو تا جنین بلاست گذاشتن برام ولی تا الان هیچ درد و گرفتگی و حس ن ...

سلام ایشالله بسلامتی گلم آخه از الان منتظر دردو علائمی؟ گرفتن و نگرفتن هیچ ربطی به علائم نداره فقط تا میتونی استرس رو از خودت دور کن تا ایشالله مثبت بشه جوابت گلم به امید خدا

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت