2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
مرسی عزیزم شما مشکل ایمنی دارین که تا آخر باید مصرف کنین؟

من فقط و فقط فاکتور ana یکم بالا بود بقیه همه چی نرمال بود خداروشکر دکتر زنان هفته دوازدهم میخواست قطع کنه که من خودم پیگیری کردم و رفتم دکتر روماتولوژی و اون گفت تا آخر بارداری. البته اینم بگم ana من تو یه آزمایشگاه بالا نبود و فقط لب مرز بود که دکتر زرنانی گفته بود نیاز به چیزی نداری قبل انتقالم پیش زرنانی رفته بودم.ولی موقعی که میخواستم تو دوازده هفته قطع کنم دکتر توکلی باز آزمایش نوشت و اینبار من رفتم آزمایشگاه دیگه ای دادم و اونجا یکم بالاتر بود و دکتر توکلی ارجاع داد به روماتولوژی.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فقط و فقط فاکتور ana یکم بالا بود بقیه همه چی نرمال بود خداروشکر دکتر زنان هفته دوازدهم میخواست ق ...

مرسی از توضیحت

منهم یکبار anti tpo خیلی بالا بود ولی خطای آزمایشگاه بود

بجز اون مشکل دیگه ای ندارم، دکتر زرنانی هم چند بار رفتم آخر گفت تو هیچ دارویی لازم نداری فقط آنوکسا

اما میگم خودم پردنیزولون مصرف کنم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
مرسی از توضیحت منهم یکبار anti tpo خیلی بالا بود ولی خطای آزمایشگاه بود بجز اون مشکل دیگه ای ندارم ...

خواهش عزیزم من آنتی تی پی او نرمال بود. منم آزمایش کاج که دکتر زرنانی میگفت رفتم اونجا ana بالا نبود بعد که آزمایشگاه دنا رفتم اونجا بالا بود والا به این آزمایشگاه ها هم نمیشه اعتماد کرد هر کدومشون یجور میزنن آدم میمونه کدوم درسته اونم آزمایشای به این مهمی رو. ایشالله بزودی خدای بزرگ یه نی نی سالم بهت بده عزیزدلم 

سلام دوستای گلم 

من سه روز قبل لاپراسکوپی کردم فیبروم ۱۰سانتی بیرون اوردم 

کسی هست شرح عملم رو ببینه توضیح بده؟

دکترم برا اخر هفته بهم نوبت داده 

میخام ببینم چرا برام کورتاژ هم کرده؟🙄🤔

بچه ها من شنبه ی گذشته انتقال داشتم ۱۴ اسفند ،یدونه جنین ۵ روزه داشتم فقط😭

امروز صبح بی بی چک زدم منفی شد دوتا زدم حتی هاله هم ننداختن، داروهامو قطع کنم الان؟

یاصبر الکی کنم تا روز ۱۴ برم آزمایش😭😭

بچه ها من شنبه ی گذشته انتقال داشتم ۱۴ اسفند ،یدونه جنین ۵ روزه داشتم فقط😭 امروز صبح بی بی چک زدم ...

الان روز چند انتقالی؟ از فردای انتقال باید بشماری

مال بعضیا تا روز ۱۰ بی بی چک نشون نمیده

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
بچه ها من شنبه ی گذشته انتقال داشتم ۱۴ اسفند ،یدونه جنین ۵ روزه داشتم فقط😭 امروز صبح بی بی چک زدم ...

زوده گلم اصلا سرخود داروهاتو قطع نکن تا روزی که گفتن برو آزمایش انشالله خدا دلتو شاد کنه من روز دوازدهم زدم هاله افتاد روز چهاردهم پر رنگ پررنگ بود بتام ۱۴۰۰ بود یعنی روز دوازدهم هم باید پررنگ میوفتاد ولی خوب ... پس ببین نمیشه خیلی حساب کرد گلم 

عالیه دیگه، مبارکت باشه برای لک به دکترت بگو و فقط استراحت کن دکتر من میگفت اگر آسپرین داری قطع کن ...

سلام عزیزم خوبی 

لک من دوباره تیره شد پهلو راست ام هم با کمر و دلم درد میکنه

میگم مال این نیس که عدد بتا کمه 

بنظرت عدد پایین فایده ای داره؟

چشم همه به منه

چیکار کنم