2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
اشکال نداره برای منم زیاد پیش میاد درصورتیکه که قبلا اصلا طاق باز نمی خوابیدم بچه بزرگ بشه دیگه نفست ...

خیلی مراعت میکنم سعی میکنم حواس جمع بخوابم بازم نمیشه 😕 چون شنیده بودم خود آدم ناخودآگاه بلند میشه گفتم پس چرا من بلند نمیشم ترسیدم 🥲🤦🏻‍♀️مرسی از راهنماییت

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عزیزم من روز ۸ بی بی چک زدم یه هاله محوی انداخت جنینم ۵ روزه بود 

عزیزم شما بعد انتقال علائمت چی بود؟؟من امروز روز دوازده انتقال جنین هستم درد پریودی هی میاد و میره یه روز خوبم یه روز دردا میاد سراغم..یعنی جنین ها نگرفته؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم اصلا نگران نباش همین که تکون میخوره خوبه  من تا هفته ۲۰ اینا پیش میومد گاهی اوقات ول ...

اره راست میگی بالشت میذارم که خواستمم نتونم 👌🏻👌🏻👏🏻 اینجوری خیلی بهتره

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
اره راست میگی بالشت میذارم که خواستمم نتونم 👌🏻👌🏻👏🏻 اینجوری خیلی بهتره

😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنون عزیرم❤ دعاکن برامنم مثبت بشه،فردامیزنم

ان شاالله

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه 

دوستم سنو‌ دادن قلب جوجه ش تشکیل شده خداروشکر و خونریزی هم بخاطر هماتوم بوده 

از همتون ممنونم  برا همتون از صمیم قلب دعا میکنم که به زودی مامان بشین دوستای مهربونم ♥️

عزیزم کدوم دکتر تو شیراز آمار مثبتش بالاست؟؟ میدونی شما؟؟

کلینیک رستمی

ولی من خودم رفتم دکتر گویا مددی 

خدایی کارش خیلی خوبه وبهتر از خود رستمی هست چون همه ی کارهاش رو خودش انجام میده 

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
عزیزم شما بعد انتقال جنین علائمی نداشتی؟درد پریودی چطور؟

من از روز دو درد پریود داشتم تا روز ده اینا

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه  دوستم سنو‌ دادن قلب جوجه ش تشکیل شده خداروشکر و خونریزی ...

خداروشکر

مبارکشون باشه😍🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نگران نباش بخاطر جفتته یه کوچولو جون بگیری بزرگتر بشه حرکاتشم قوی میشه ببین من تاحالا متوجه سکسکه ن ...

عزیزم سکسکه جنین حرکات ریزیه که با فاصله منظم تکرار میشه و مثلا یک دقیقه حالا کمتر یا بیشتر ادامه داره عینه خودمون که سکسکه میکنیم گاهی که طولانی میشه ادم کلافه میشه

دعاکن برای منم بندازه.. یدونه بارداری؟ چن تا انتقال داده بودی چندروزه بودن؟

آره عزیزدلم ۲تا جنین ۵ روزه انتقال دادم یه دونه اش گرفت 

انشاءالله که به حق این ماه عزیز دلت شاد میشه وسرسفره هفت سین با جوجه تو دلت میشینی به حق باب الحوائج

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم شما بعد انتقال علائمت چی بود؟؟من امروز روز دوازده انتقال جنین هستم درد پریودی هی میاد و میره ی ...

عزیزدلم من کوچکترین علائمی تو روزای انتقالم نداشتم انگار نه انگار جنین انتقال داده بودم بچه ها یادشونه همش میومدم ناله میکردم که چرا هیچ علائمی ندارم 

فکرای بد نکن به علائم نیست گرفتن یا نگرفتنشون انشاءالله به حق ۶ ماهه کربلا چندروز دیگه خبر خوش بهمون میدی دلت شاد میشه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم سکسکه جنین حرکات ریزیه که با فاصله منظم تکرار میشه و مثلا یک دقیقه حالا کمتر یا بیشتر ادامه دا ...

مرررررسی عزیزدلم توضیح دادی 

از چندهفته به بعد سکسکه میکنه جنین؟ من الان ۲۸ هفته ام ولی تاحالا همچین چیزی پیش نیومده برام