2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
بچه ها من چرا هییچ علایمی ندارم اخه😔 یدونه جنین داشتم اونم انتقال دادم الان پنج روزه،ولی نه دردی د ...

واااااا عزيزم الان كه علايمي نبايد داشته باشين من حتي ات هفته ٦ هم علايمي نداشتم توكل كن به خدا و موزيك شاد و دعا بخون و فيلم ببين ايشالا نيني خوشگلت ميچسبه به دلت 

من انقد بي علايم بودم كه روزي چند بار حتي بعد مثبت شدن بيبي ميذاشتم😂😂😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام‌عزیزم‌من برای این‌کار رفتم‌.‌اتفاقا برعکس کلی آزمایش کاریوتایپ یا همون ژنتیک رو دادیم که اگه مش ...

عزیزم شما هم برا تعیین جنسیت رفتین؟پروسه سختیه اره دکترم کلا منو نا امید کرد😥

عزیزم شما هم برا تعیین جنسیت رفتین؟پروسه سختیه اره دکترم کلا منو نا امید کرد😥

اره عزیزم . چرا نا امید کرد ؟ والا من اولین باره شنیدم‌.‌اگه میترسی بعد تعیین جنسیت ، بده برات تست سلامت کنن از لحاظ زنتیک یکم هزینه اش زیاده 

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم من سه بار انتقال دادم دوبار اول همش دنبال علائم بودم هی میرفتم سرچ میکردم و از روز ۸ شروع میکر ...

بله میدونم ..سعی میکنم کنترل کنم

ولی چکار کنم دست خودم نیس ..

خانومایی که بامن انتقال دادن میگن کمردرد یا شکم درد دارن ،براهمون نگران مییشم.

بله میدونم ..سعی میکنم کنترل کنم ولی چکار کنم دست خودم نیس .. خانومایی که بامن انتقال دادن میگن کم ...

نه عزیزم نگران نباش اصلا ان شاالله مثبت میشی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

خیلی حالم بده بچه ها، نمیدونستم با کی باید دردو دل کنم،امشب با جاریم سر یه موضوعی بحث کردم هرچی از دهنش دراومد بهم گفت. گفت تو بهم حسودی میکنی چون بچه نداری، خدا رو شکر میکنم که حسود نیستم، الان باید چیکار کنم چه دعایی بکنم خدا صدامو بشنوه، دلم شکسته خیلی شکسته... من باید چیکار کنم خدایاااا چرا باید این سرنوشت من باشه    

ااااااا پس وقتی میگن دورم۴۵روزس یعنی چی؟

یعنی وقتی میرید دکتر سونو میکنند و ال دی رو شروع میکنند، میگن که کی قطع کنید بعد از قطعش باز میرید سونو و داروها رو شروع میکنند

خودشون گفتند کی برید؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
خیلی حالم بده بچه ها، نمیدونستم با کی باید دردو دل کنم،امشب با جاریم سر یه موضوعی بحث کردم هرچی از د ...

خیلی متاسفم عزیزم، چطور به خودش جرات داد اینو بگه؟؟؟ چقدر بی رحم شدن مردم؟ از شکستن دل تو نمیترسه؟ نمیگه شاید تو به آه بکشی برگرده به خودشون؟

خدا همه این سختیهایی که میکشی رو میبینه و جبران میکنه،

بهت بچه میده چند تا هم میده

ولش کن آدم بیشعور رو هرکاری کنی بیشعوره.

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
چرا ناراحتی جانم برا منم انتقال بعد عیده تازه خیلی هم بهتره  برا منم دومین ای وی افم میشه بیا ...

ان شاء الله که همه چی خوب پیش بره ناامید نیستم فقط هر چقدر طولانی تر میشه فکر کردن بهش میشه خوره ی جونم هر چقدر هم خودمو سرگرم میکنم فایده نداره نمیدونم چرا استرس دارم.... 

خدایا به امید تو....
خیلی حالم بده بچه ها، نمیدونستم با کی باید دردو دل کنم،امشب با جاریم سر یه موضوعی بحث کردم هرچی از د ...

غصه نخور اون دل سیاهی داره که به خودش اجازه داد این حرفو بزنه، برای خودت دعا کن برای آرامشت دعا کن... به دنیا آوردن بچه هنر نیست هزاران زن هر روز دارن بچه به دنیا میارن شعور و تربیت مهمه انسانیت مهمه

خدا دامنتو سبز کنه عزیزدلم خدا دلتو شاد کنه

خدایا به امید تو....