2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046556 بازدید | 684527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما دکتربمن گفت اینسری دوره پانکچرمو۴۵روزه میکنن.یعنی بایدی ماه ال دی بخورم؟میشه راهنماییم کنید چون پریودم میفته آخرای اسفندنوبت نمیدن میمونه بعدازعیدک پریودشدم برم.میگم اگه قراره ال دی بخورم عیدوبخورم حداقل کارم عقب نیوفته

چه خوب پس خطر نداره 🙏🏻

اره عزيزم نوروبيون همه ويتامين هاي خانواده ب هست و كمك به لانه گزيني ميكنه من پرستار كلينيك كه اي وي اف كردم از دوستان قديميم هستن ايشون گفتن البته نميدونم چقد تاثير اون ميتونه باشه ولي كلا يك مورد اينو گفت يك مورد هم گفت داروهاتو سر تايم استفاده كن يعني من بابت هر قرص و امپول ساعت كوك كرده بودم

خواهرای گلم تو رو خدا کمک کنین رفتم سونو اندومترم ضخیم بود روز ۳ پریود ۱۲ بود گفت خیلی بده الان باید نازک باشه خیلی ضخیمه کسی مثل من بوده خانما خواهش میکنم اگه اینجور بودین جواب بدین گفت باید هیستروسکوپی کنم قبل انتقال فعلا یه ماه ال دی گف بخور ولی قبلا اینجور بودم با ال دی درست نمیشه خیلی نگرانم کرد

سلام خانوما دکتربمن گفت اینسری دوره پانکچرمو۴۵روزه میکنن.یعنی بایدی ماه ال دی بخورم؟میشه راهنماییم ک ...

باید اول معاینه بشید اگر آندومتر نازک باشه ال دی رو شروع کنید، سرخود نمیشه شروع کرد

ببین الان دوستمون چندتا پست بالاتر نوشته روز ۳ اندومترشون ضخیم بوده

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
از۶ هفته تا ۸ هفته برای هرکس متفاوت هست چند هفته اید الان؟

عزیز ۲۰ بهمن براش انتقال دادن الان رفته سونو گفته شش هفته ودوروز  گفته متاسفانه قلبش تشکیل نشده باید سقط بشه ولی آزمایش که امروز داده عددش  ۲۲ هزار بوده دوم بهمن ۶۰۰ بود سونو هم گفته داخل رحم هست همه چیش خوبه باز قلبش تشکیل نشده  نگرانه  بنظرتون امیدی هست قلبش تشکیل بشه چون دیروز هم خونریزی داشته از صبح دیکه شکر خدا قطع  شده 

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری