2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046538 بازدید | 684523 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اي جان به سلامتي به من احتمال داد پسره 😘 من تو فروردين مجدد ميرم انومالي تاريخ زايمان هم زد ٢٧ شه ...

مکمل پریناتال.قرص جوشان کلسیم. اسید فولیک.دی سه. 

اسپرین و انوکسا.

لوتیروکسین هم ثابتع

به شما چی داده؟

😉

عزیز ۲۰ بهمن براش انتقال دادن الان رفته سونو گفته شش هفته ودوروز  گفته متاسفانه قلبش تشکیل نشده ...

الان من حساب کردن ایشون ۶ هفته و ۵ روز هستند(اگر جنین ۵ روزه بوده)

اصلا نباید نا امید بشن تا ۸ هفته وقت هست برای قلب

داروهاشون رو  ادامه بدن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
الان من حساب کردن ایشون ۶ هفته و ۵ روز هستند(اگر جنین ۵ روزه بوده) اصلا نباید نا امید بشن تا ۸ ه ...

براشون  دعا کنید توروخدا 

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
عزیز ۲۰ بهمن براش انتقال دادن الان رفته سونو گفته شش هفته ودوروز  گفته متاسفانه قلبش تشکیل نشده ...

عزیزم زود رفتن ایشون من ۷ هفته و ۲ روز بود رفتم هفته دیگه برن ان شاالله تشکیل شده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها من چرا هییچ علایمی ندارم اخه😔 یدونه جنین داشتم اونم انتقال دادم الان پنج روزه،ولی نه دردی د ...

عزیزم استرس مانع لانه گزینیه دنبال علائم نباش اصلا 

ان شاالله خدا برات بخواد و مثبت بشی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم استرس مانع لانه گزینیه دنبال علائم نباش اصلا  ان شاالله خدا برات بخواد و مثبت بشی

ممنونم مهربونم🥰🥰

خدا از زبونت بشنوه 

خیلی ضربه میخورم اگه خدانکرده منفی بشه

ازخدا میخوام همه ی ای وی افیا بچه دار شن

ممنونم مهربونم🥰🥰 خدا از زبونت بشنوه  خیلی ضربه میخورم اگه خدانکرده منفی بشه ازخدا میخوام ه ...

عزیزم من سه بار انتقال دادم دوبار اول همش دنبال علائم بودم هی میرفتم سرچ میکردم و از روز ۸ شروع میکردم بیبی چک و کلا تو استرس بودم ولی هر دوبار منفی شدم دفعه سوم واقعا استرس نداشتم گفتم هر چی خدا بخواد دنبال علائم نبودم و اصلا فکر بیبی چک هم نبودم روز ده مامانم مجبورم کرد بیبی چک بزنم که مثبت شد اصلا استرس نداشته باش واقعا استرس حتی تو بارداری طبیعی هم مانع بارداری میشه