2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046762 بازدید | 684547 پست
خیلی ممنون عزیزم از امیدواری دادنت  إن شاالله برای شما هم بهترین خیر ها پیش بیاد کیسه یخ ر ...

اره عزیزم یه رب تا نیم ساعت خوبه

ما ۲۰ تا ۳۰ دقیقه میزاشتیم 

ژل رویال اگه با عسل مخلوط بشه باید دو بار در روز خورده بشه یه بار صبح، ناشتا (معده خالی) یک قاشق غذاخوری و یک بار شب یک قاشق غذاخوری فکر کنم ۴۰ دقیقه قبل از شام. 

خواهش میکنم عزیزم 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ممنون عزیزم  ما هم عمل کردیم اما بعد از چند سال دوباره بد شد  البته همون روز هم عمل خیلی ...

سلام شما همسرتون آزو اسپرم انسدادی هستن یا واریکوسل دارن؟؟؟ 

برای سلامتی خودم و همسرم صلوات میفرستی؟ خیلی احتیاج دارم... الهم صل الله محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دوفاستون باید از روز ۱۶ به مدت ۱۰شب خوره بشه دستور دکتر من بود.راستی شما آزادش چقد شد؟؟

ازادش حدود ۲۰۰ هزار تومن. ۱۹۰ و خورده ای شد

نمیدونستم با دفترچه میشه گرفت وگرنه میگفتم دکتر بنویسه

حالا من اینجوری خوردم بی فایده بوده؟ تنظیم نمیشه؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام شما همسرتون آزو اسپرم انسدادی هستن یا واریکوسل دارن؟؟؟ 

همسرشون واریکوسل داره

ممنون عزیزم  ما هم عمل کردیم اما بعد از چند سال دوباره بد شد  البته همون روز هم عمل خیلی ...

بله گلم عمل معمولا بی فایده است دکترا باید تشخیص بدن که چه کسی باید عمل بشه چه کسی نه ،اما متاسفانه به خاطر پول همون اول عمل رو پیشنهاد‌میکنن که بعضی وقتها بدتر هم میشه 

انشاالله هرچی به هدفت میرسونه خدا خودش سر راهت قرار بده 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
یعنی دیگه روی ۳۰ روز منظم شده بود؟ ۲۷ روزه نبود؟ انتقال اولم خرداد بود که بهم ریخت تا مهر که رفتم ب ...

روی ۳۰ منظم شده بود نه دیگه ۲۷ نبود

نه عزیزم من ۶ ماه بین انتقالم فاصله بود بعد ۴ ماه منظم شد رو ۳۰ روز نه عزیزم فک نمیکنم نیاز به قرص باشه دکتر من که میگفت طبیعیه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ازادش حدود ۲۰۰ هزار تومن. ۱۹۰ و خورده ای شد نمیدونستم با دفترچه میشه گرفت وگرنه میگفتم دکتر بنویسه ...

نه دکتر مینویسه تو دفترچه.من خودم همش دوفاستون میخورم نمیدونم والله نمیدونم حالا صبرکن ببین چه میشه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
ممنون عزیزم  

عزیزم سلام ببخشید من ریپلای کردم ولی همسرم با این داروها و نکات تحرکش از ۲۰ درصد به ۶۲ درصد  و تعداد اسپرم از ۲۹ میلیون به ۵۱ میلیون رسید .

مصرف قرص( فرتیل من و اسپریژن ) حدود ۳ ماه

مصرف انواع مکملهای زینک و سلن پلاس ویتامین e , c , d3 , الکارنیتین و ال ارژنین

یخ خشک رو از داروخونه گرفتیم ۱۰ تومنه . هر شب یک ربع بیست دقه استفاده کرد قبل خواب البته قبل نزدیکیم دکتر گفت خوبه سه ماه انجام داد

هر روز پودرهای دارچین و زنجبیل و فلفل سیاه رو میزاشت وسط خرما و میخورد حدود ۶ ماه 

لبنیات و سردیم‌نمیخورد 

حالا تحرک سه برابر شد و تعدادشم حدودا دوبرابر

ایناروگفتم که خدارو شکر خیلی تاثیر داشت 

خدای من خدای معجزه هاست . 
چی کار کردین؟ فقط با استراحت رفع شد؟ خونریزی هم داشتین؟

دو ماه خونریزی داشتم و دو روزش مثل آب روان بود

از هفته 5 تا هفته 31 درگیرش بودم عزیزم

الانم که میگن خوب شده باز لکه بینی دارم

معجزه خدا و دوز بالای پروژسترون و استراحت مطلق نجاتم داد وگرنه دکترا امید نداشتن

پرولوتون و 8 تا دوفاستون در روز و یک شیاف وضعیتم و یکم بهتر کرد

عزیزم قبلتر تو گروه گفتم نشتی کیسه آب پیداکردم و در نهایت دردهای بارداری بعد یک هفته پیداشون شد و در ...

تبریک میگم عزیزم

امیدوارم خوشبخت و عاقبت بخیر بشه

علایم نشتی کیسه آبتو میگی

مثل آب بی رنگ بود؟ واضح بود؟